cum fu???

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 27 Aug 2009, 19:25

ignite, tu esti pe creanga ta ? dupa cum scrii tu esti disperat...

anutza

Post by anutza » 27 Aug 2009, 21:03

78 de puncte. am gresit unele din neatentie, dar sper sa fie bine pana la final.

andreid

Post by andreid » 27 Aug 2009, 21:34

Parerea mea e ca ar trebui sa treaca de prima proba mai multi candidati decat anul trecut si cu punctaje mai mari. Se putea cu ceva atentie.

zbor

Post by zbor » 27 Aug 2009, 23:30

andreid wrote:Parerea mea e ca ar trebui sa treaca de prima proba mai multi candidati decat anul trecut si cu punctaje mai mari. Se putea cu ceva atentie.
asta depinde de atatia factori....si tu puteai mai mult cu mai multa atentie, asa ca nu e ca si cum ceilalti "ar trebui" sa faca mai mult ca in anul x...

felicitari pentru efort si sacrificii, indiferent de rezultat!

IGNITEEEEE NEBUN, esti trist ca uite, inca o generatie de magistrati, vor respira acelasi aer cu tine, nu????la naiba si cu liberul acces la examene si cu dreptul la viata pentru toata lumea!!!!
:mrgreen:

Cicero25

Post by Cicero25 » 28 Aug 2009, 00:37

anutza, ai luat, felicitari!!! ne vedem la festivitatea de deschidere a anului. bv bv bv.

anutza

Post by anutza » 28 Aug 2009, 08:06

Cicero25 wrote:anutza, ai luat, felicitari!!! ne vedem la festivitatea de deschidere a anului. bv bv bv.
Merci mult Cicero. Anul asta sincer nu voiam sa mai dau fiind f dezamagita de anul trecut cand am picat la medie.
Desi m-am orientat catre avocatura inca de anul trecut, am zis totusi sa mai incerc si la inm.
Sunt f fericita acum, dar sa vedem cati om fi si in continuare logica.
Te pup! :floare:

ariam

Post by ariam » 28 Aug 2009, 14:09

andreid wrote:Parerea mea e ca ar trebui sa treaca de prima proba mai multi candidati decat anul trecut si cu punctaje mai mari. Se putea cu ceva atentie.
De putut sigur ca se putea...
La categoria pronosticuri, parerea mea e ca nu se vor ocupa locurile. Sper sa ma insel...

Din cate am inteles multe grile necesitau mai mult timp de gandire (in special la penal) si am auzit ca au fost oameni bine pregatiti care pana la urma nu s-au incadrat in timp.

Cred ca fac bine si cei care se duc "numai ca sa vada cum e", experienta de examen le va prinde bine atunci cand se vor hotari sa invete serios.

Felicitari celor care merg mai departe! Sper ca sunt mai multi dintre forumisti, nu doar Anuta si Cobe.

luxor23

Post by luxor23 » 28 Aug 2009, 14:49

nu am mai intrat de ceva timp pe forum. si eu am facut peste 70. cred ca 74.
felicitari tuturor participantilor.
ati contestat vreo grila?

ignite

Post by ignite » 28 Aug 2009, 15:16

cobe_mitroi wrote:ignite, tu esti pe creanga ta ? dupa cum scrii tu esti disperat...
stai domnule linistit...ca eu am glumit cu tine...ai ajuns la calculator asa ca ... un disperat... plin de adrenalina...si ai trimis de doua ori mesajul...

eu nu am vrut sa te jignesc...dar tu ai un bat undeva si vad ca te deranjezi...

ti am trimis si eu mesajul de doua ori...cu gandul ca sigur te vei prinde...dar tu ... nimic...

am raspuns in gluma...si in sensul de mai sus...am mai dorit de asemenea sa transmit mesajul ca la punctajul acesta nu trebuie sa stai cu teama...asta e parerea mea...DISPERATULE.

in rest...felicitari...meseriasilor...aroganti. deja sunteti aroganti...si foarte buni.

zbor de cuc...tu de unde ai dedus ca as fi eu deranjat de unul care face un punctaj bun...atat te duce pe tine creierul???

pe mine ma deranjeaza idiotii...ca unii fac sau nu punctaje ... asta este alta chestiune...ca eu sunt la randul meu poate cel mai mare dintre idioti...e o alta chestiune.

in rest...DISPERATILOr...MIE NU IMI STA IN CARACTER SA SPUN CUIVA...BRAVO ...MAMI...BRAVO PUIUL MEU ... EU AM FELUL MEU DE A FI.

DECI, IN ESENTA, AM VRUT SA L FELICIT PE DISPERATUL ASTA DE COBE MITROI.

FII BARBAT BA! TU AI FACUT CE TREBUIA SA FACI...AI TRECUT DE GRILA...ACU...VEZI TU CE O SA URMEZE...ASTA E IDEEA.

eu nu am vazut subiectele...dar un prieten bun mi a spus ca au fost grile pentru cei pasionati de citit...si prietenul meu e un tip destept...cu ochi in cap...si il cred.

deci care ia anu asta...are sanse sa fie ceva de capul lui...ca sa zic asa. sau mai bine spus...ca sa nu jignesc pe vreun sensibil...are mai multe sanse sa fie mai ok decat altii...tocmai pentru ca exista o prezumtie simpla ca a citit mai mult, mai pe larg.

hai ca...voi nu stiti de gluma.

felicitari sensibililor!...ca voua va place sa fiti pupati si luati in brate ca niste premianti de clasa I.

zbor

Post by zbor » 28 Aug 2009, 16:10

hai mai ignitzel, ca glumeam....de ce faci pe sensibilul acum??? oricum, poanta nu ai inteles-o...dar lasa, ca esti simpatic....surprinzi nuante, esti un animal rezistent, esti ok, puiule....

si ai perfecta dreptate cu ce ai postat pe topicul cu salariile magistratilor.... :

ignite

Post by ignite » 28 Aug 2009, 17:06

hai mai ignitzel ?????, ca glumeam....de ce faci pe sensibilul ?????? acum??? oricum, poanta nu ai inteles-o...dar lasa, ca esti simpatic....surprinzi nuante, esti un animal rezistent, esti ok, puiule ?????....

si ai perfecta dreptate cu ce ai postat pe topicul cu salariile magistratilor.... :[quote][/quote]

Amadeus

Post by Amadeus » 28 Aug 2009, 17:32

Imi facui si eu cont azi (asa se zice prin Oltenia :)) pe site-ul asta ca de 3 ani tot dau la Inm si din pacate fara succes.Daca la primele doua ocazii sunt constient ca nu as fi meritat sa intru deoarece ma pregatisem superficial anul acesta a fost altceva.Mi-am dat seama dupa experientele trecute ce inseamna examenul asta si 1 an de zile am invatat cum am putut mai bine ca sa fac doar 55 de intrebari.17 dintre cele gresite sunt cu o varianta desi trebuiau sa aiba doua.In fine no excuse INSA e din ce in ce mai greu sau asa mi se pare mie.De cand au hotarat sa limiteze accesul la 70 de intrebari este altceva si am realizat asta.Totusi nu am reusit sa intru insa nu ma asteptam sa am o diferenta asa mare pana la limita accesibila.Ar insemna ca imi mai trebuia un ingredient , ceva secret , ceva rar pe care inca nu l-am descoperit.Daca intreb pe cineva sunt sigur ca o sa imi spuna "invata mai mult mai mult ", dar sunt sigur ca nu e asta.
Sunt si eu de acord ca timpul nu a fost suficient pentru acest examen.3 ore prea putin pentru mine,pentru ca o ora aproape imi ia sa bifez acele cerculete deoarece asa s-a gandit cineva ca ar fi bine sa mai aduca un stres suplimentar.Se pare ca e un examen pentru roboti in care iti trebuie si cunostinte si practica si rapiditate in rezolvarea intrebarilor si chiar in incercuirea cerculetelor.Dar asta nu poti sa o faci decat cu multa multa munca si dupa cum spuneam asta s-ar putea sa nu fie de ajuns.

fReya

Post by fReya » 28 Aug 2009, 18:27

... si eu aceeasi isprava ca si Amadeus, numai ca la prima tentativa, dupa o facultate particulara, invatamant la distanta (distanta si la propriu, si la figurat). Sunt insa pe acest forum oameni deosebiti care te ajuta si la ore tarzii, cand inca mai stai cu burta pe carte si nu poti trece mai departe cand te zgandare vreo exceptie procesuala sau mai stiu eu ce.
Cat despre examen... categoric nu se poate intra invatand intre licenta si INM. E nevoie de multa munca, zi de zi, si cred ca mai presus de toate de multa pasiune.
Am fost in aceeasi situatie cu limita de timp, respectiv am grabit procedura penala ca sa pot colora buline cu multa gratie si fara a le depasi. Civilul mi s-a parut mult mai accesibil ca in anii trecuti, iar penalul special destul de bine condimentat cu capcane.
... si ne-om mai auzi!

ignite

Post by ignite » 28 Aug 2009, 18:41

pari destul de sincer.

rezultatul de 55, daca imi permiti, dupa ce pentru el ai muncit in draci...e ca urmare a faptului ca tu desi inveti, nu le vezi, nu vezi filmul.

eu pot sa fac 55, fara sa invat o iota. pot face mai multe...asta sincer. nu ca pot...am facut o. si am luat, dar am si picat grila. imi bag piciorul in cei care comenteaza aiurea spusele mele.

concluzia ca in cazul unuia ca mine...se poate spune ca exista un fond de cunostinte...care fond...nu ajuta suficient la un asemenea ex. e un fond bun pe alocuri, de mare rahat prin alte parti.

un tocilar de performanta...m ar pune in fund la o grila. insa dupa grila...canci, cred ca iar fi nitel mai greu.

Dar de ce ti am spus balariile astea...

tu ...dupa un ditamai anul...ai acumulat 55 de raspunsuri...si ai avut o crestere...ca sa ajungi aici. ti ai atins un prag, pentru ca mentionezi ca asteptai mai mult de la tine...

in facultate...imi dau seama ca nu te ai omorat prea tare...sau esti genul care toceste pentru nota sau te durut un pic la basca...ceea ce nu e de condamnat musai.

de aici inainte, de la acest punctaj trebuie sa faci ceva...in primul rand, sa compensezi cu tocitul cum fac toti, mai ales fetele, pe care nu vreau sa le supar, in al doilea rand, sa cauti sa vezi practic, ceea ce tu inveti, iar asta se poate doar prin a merge in instanta si prin diversificarea bibiliografiei. iti trebuie carti de exercitii, de practica...DAR NU PRACTICA DIN AIA PIEPTANATA...MAI BINE ITI FACI XEROX DUPA NISTE DOSARE REALE...DACA AI POSIBILITATEA...SAU POATE VREUN INM EU CARE E SUFLETIST...POSTEAZA UN SCAN DUPA UN ASEMENEA MATERIAL... iti trebuie sa pui accent pe anumite institutii...spre ex. sa stii cum mama ma sii se face inscrierea in fals...daca ai simulat niste procese in mintea ta sau daca vezi pe viu o asemenea procedura facuta ca la carte...sigur nu mai ai nevoie de cod. sau daca vezi o procedura din asta facuta gresit, iar tu esti pe genunchi cu 5 carti deschise si esti in stare sa spui ce greseli a facut instanta respectiva. parerea mea sincera e aceasta.

DECI...PLECAND DE LA PREMISA CA AIA DE LA INM CAUTA NISTE TINERI ATLETI TOCILARI DE MARE PERFORMANTA...SI APOI II IAU SI I REEDUCA...PE DOSARE SCOALA...PENTRU A I ADUCE LA UN NIVEL BUN PENTRU UNII, FOARTE BUN PENTRU ALTII ... TU POTI SA O IEI INVERS DE LA COADA.

EX. INTERVENTIA IN PROCESUL CIVIL..ma exprim si eu ca ...

CE E AIA? UNDE? A? AAA..ACOLO...LA ART. BLA BLA

CE SE INTAMPLA INTR UN DOSAR CAND APARE UN INTERVENIENT IN INTERES PROPRIU? CUM POATE APAREA O ASEMENEA SITUATIE? WHY?

PAI...POATE DEPUNE O CERERE LA DOSARUL CAUZEI...CUM SE REFLECTA ASTA IN INCHEIEREA DE SEDINTA SI IN ACTELE DE LA DOSAR...PE UNDE E CEREREA AIA INREGISTRATA IN INSTANTA? CUM DAU DE EA?

CE SE INTAMPLA LA TERMEN?...

SAU ALTA SITUATIE...VINE IN SALA DUPA APELUL PARTILOR UNU...CARE VREA SI EL...SA INTERVINA...CE SE INTAMPLA...CUM ARATA INCHEIEREA...

chestii de genul asta..date cu incetinitorul...si bagat la capatana...si crede ma ca daca stii asta...si daca te mai chinui sa treci prin materie un an la modul asezat ... fila cu fila...O SA AJUNGI SA STII. SA STII NU DOAR CARTEA...CI SA STII.

eu incerc impreuna cu un prieten sa pun pe un site...o metoda ca asta. ma rog...ii dau si eu niste idei. pe cine ar interesa...sa imi dea un mp.

pace.

fReya

Post by fReya » 28 Aug 2009, 18:52

tot respectul pentru ideea cu METODA :aplauze:
si intr-adevar, IGNITE, asta nu invatam in facultate si asta ne lipseste... FILMUL...
multumim frumos pentru sfaturi :)

Post Reply