viitor litigiu de munca

Discutii privind litigiile de munca
dusterXXX

Post by dusterXXX » 25 May 2009, 21:56

nu ţin. e bine ca unul care merge la luptă să-şi cunoască un pic potenţialul adversar şi vicleşugurile acestuia. e păcat să înveţi numai prin propria-ţi experienţă.

agenda

Post by agenda » 25 May 2009, 22:00

la asta nu te pot contrazice.

iceberg75

Post by iceberg75 » 26 May 2009, 16:39

Da, Duster ai dreptate, asa au facut cu un fost angajat. Am vazut de a lungul timpului cum a fost pentru bietul om...

dusterXXX

Post by dusterXXX » 26 May 2009, 16:48

şi dacă tot cunoşti astea, ce vei face? mai ai vreo 9 zile de "mers" la muncă, nu? gândeşte-te bine şi cântăreşte ce ai cîştiga/pierde în situaţia în care mergi/nu mergi la luptă.

iceberg75

Post by iceberg75 » 26 May 2009, 18:02

mai am pana pe pe 1 iunie. 15 zile calendaristice sunt in cazul demisiei, asa e prevazut si in contractul de munca si in Codul Muncii.
Pe 1 am scapat de ei. Dar stai ca si au gasit alta victima de azi... e vb de o jurista...daca ati sti ce i o coace...

dusterXXX

Post by dusterXXX » 26 May 2009, 18:15

eu cred că la voi (în instituţie) este o adevărată telenovelă. mâine apare şi portarul în schemă, împreună cu femeia de serviciu. peste toţi, ca un agă din vechime, şade conducătorul inamovibil al instituţiei, care îşi vede de ale sale, iar când se plictiseşte mai dă cu biciul peste plantaţie.

varsatorsator

Post by varsatorsator » 27 May 2009, 15:54

corect ai grait! numai ca ma apuca nabadaile ca eu ma spetesc sa platesc salariile unor astfel de specimene. Mi-e sila. Era bine sa fi plecat in Congo!!!!!!!! :-(

Post Reply