Ma urmareste cineva...ce fac??
Dupa parerea mea,atacul este cea mai buna arma",este imposibil daca ai avut anumite intimitati cu aceasta "entitate" sa nu-i cunosti si tu partile slabe:familie,masca sociala,anumite "secrete" etc. devin-o din vanat,vanator,trateaza-l cu sfidare nu cu umilinta,oricum si-a cam epuizat artileria,va observa ca nu te mai intimideaza,dar cu nebunul nu te pui si fii totusi pregatita asa cum spune Agenda.
da,intr-adevar...nu e vb neaparat ca imi e frica de el...si oricum nu arat asta. dar nu am c sa ii fac...familie nu are,masca sociala...e un simplu locuitor al blocului si atat...de ce credeti k ma urmareste??k nu are ce face aksa! neavand pe nimeni,neavand ce sa faca..la varsta lui e deja pensionat si traieste din pensia de aici si aia de afara(are dubla cetatenie)...si pt ca este vecin cu mine va dati seama k nu am ce balamuc sa fac ca afla tot blocul de rel mea cu el...si de tot ce s-a intamplat...iar asta nu vreau!
Re: Ma urmareste cineva...ce fac??
fato ce face omu cu mana lui e lucru manual... si bine ca nu era idiot cand erai cu el...tammy wrote:Buna! am si eu o problema mai..delicata...de cateva luni e un idiot care se tine dupa mine,am avut o relatie cu el si nu mai vreau nici sa il vad...problema e mai complicata pentru ca pers in cauza este cu vreo 40 de ani mai mare decat mine....
oricum am senzatia ca ceva lipseste din poveste...
Re: Ma urmareste cineva...ce fac??
Da Kinga,ai dreptate...dar nu ce s-a intamplat in trecut conteaza,desi ma urmareste asta si acum,in prezent...pt mine conteaza prezentul si viitorul l,de unde sa stiu eu ca e un obsedat si ca ma va urmari dupa ce am terminat-o cu el???si crede-ma,multi oameni se pot preface f usor...de cate ori nu ti-ai luat teapa ca ai crezut in cineva in care nu trebuia?chiar si la cele mai banale chestii...asta e,s-a intamplat si ce-a fost a fost,importnt e ca acum vreau sa scap de el si nu mai pot!
Tammy io nu vroiam sa-ti tin morala.. departe de mine ideea..
dar la o diferenta de 40 de ani.. khm.. as mai fi stat pe ganduri..
la noi nu exista ordin de restrictie decat in anumite cazuri ( violenta in familie)
asa ca... nu te astepta le protectia legii... legii penale..
eventual incearca sa vorbesti cu el...
dar la o diferenta de 40 de ani.. khm.. as mai fi stat pe ganduri..
la noi nu exista ordin de restrictie decat in anumite cazuri ( violenta in familie)
asa ca... nu te astepta le protectia legii... legii penale..
eventual incearca sa vorbesti cu el...
Am incercat asta cand i-am spus ca mi-am gasit pe altcineva si ca sa ramanem la stadiul de vecini si atat...pt ca il iubesc pe respectivul si de atunci a inceput cosmarul...si crede-ma ca am vb cat se poate de normal si ok cu el...de cand i-am spus asta ma ameninta ca are nush ce poze cu no si ca i le va arata lui,si ca o sa ma faca de rusine in fata lui,si ca o sa ma desparta de el (ceea ce a si facut) si multe altele...si ca sa nu faca asta m-a obligat sa fac sex cu el...am rezistat cat am putut,dar nu sunt genul...si am ales sa o termin cu toti...ca sa nu ma mai poata ataca cu nimic,insa vad ca tot nu inceteaza...deci nu merge nici asta...kinga wrote:eventual incearca sa vorbesti cu el...
nu,logic k nu cunoaste nimeni ce s-a intamplat pt ca iti dai seama k nu ma afisam cu el! eu stau cu parintii in blocul acela,deci iti dai seama k asa ceva nu se putea intampla!miri wrote:pe strada si la munca te face varza iar cand ajungeti in incinta imobilului in care locuiti devine asa subit cetatean model ,de nu cunoste nici un vecin ostilitatile voastre?
prin octombrie....si de atunci nimeni nu a facut nimik...chiar acum o ora am stat de vb cu avocatul si l-am intrebat ce sa mai fac si el cik " aaa pai u crezi k domniiprocurori au timp de cazuri d-astea minore?ei se ocupa cu talharii,omoruri..." oricum,nici p-asta nu-l intereseaza prea mult,i-am dat banii de pomana...cred k incep sa ma resemnez k nu o sa ma ajute nimeni...:(agenda wrote:inainte cu cat timp a inceput cosmarul asta?
Hm.. ma gandesc ca asta cu doua pensii (din romania si din suedia) poate fi interesant!
Poti afla mai multe amanunte?
Si ma mai gandesc ceva... e cetatean suedez... posibil sa ma insel, insa mi se pare ca in Suedia Stalking-ul e incriminat!
El fiind cetatean suedez trebuie sa respecte dreptul (aici penal) suedez, chiar si cand se afla in strainatate (presupun ca si la suedezi o fi cam la fel)!
Deci.. sesizare/plangere penala adresata unei procuraturi suedeze!
Nu stiu cat de mult o sa aduca, insa e ceva... un inceput!
Nu stiu in ce masura o ambasada are ceva competente in materie...
Poate ti se poate spune care este procuratura competenta sa cerceteze in faptele comise de cetateni suedezi in strainatate...
Intreba.
Si nu uita asta cu pensia!
Poti afla mai multe amanunte?
Si ma mai gandesc ceva... e cetatean suedez... posibil sa ma insel, insa mi se pare ca in Suedia Stalking-ul e incriminat!
El fiind cetatean suedez trebuie sa respecte dreptul (aici penal) suedez, chiar si cand se afla in strainatate (presupun ca si la suedezi o fi cam la fel)!
Deci.. sesizare/plangere penala adresata unei procuraturi suedeze!
Nu stiu cat de mult o sa aduca, insa e ceva... un inceput!
Nu stiu in ce masura o ambasada are ceva competente in materie...
Poate ti se poate spune care este procuratura competenta sa cerceteze in faptele comise de cetateni suedezi in strainatate...
Intreba.
Si nu uita asta cu pensia!