Raportul de evaluare din procedura insolventei

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
demonica

Post by demonica » 12 May 2009, 09:55

Ai intuit corect. Ma gandesc ca merge poate pe faptul ca-l identifica mentionand CF-ul corect si poate ca va cere o indreptare de eroare (nu stiu daca se poate asa ceva) habar n-am. Ca astia de la Cf se uita la nr de carte si top si nu neaparat la adresa, ca doar s-a mai inscris in acelasi extras si o ipoteca in acelasi mod.
sau poate ca sunt eu paranoica si lichidatorii, notarii au "intrari" la Cf si se poate dispune inscrierea actelor in aceasta maniera, indicarea corecta a cartii dar adresa super aiurea.
Cred ca e totusi indica sa particip la licitatie si sa rog sa se consemneze si obiectiunile mele sa vad care-i nebunu care vrea sa se riste sa dea bani si sa-i anulez titlul.

Apropo nu am facut cerere de inscriere la masa credala cu creditarile de firma si in calitatea mea de salariat care a prestat si nu a incasat c/val salariului, iar el avea obligatia sa ma inscrie din oficiu.
Doar nu poate ignore datele cu privire la faptul ca in dreptul contului 421 - datorii fata de salariati - contul are evidentiat ca sunt salarii de achitat sunt de achitat achita-le inscrie-i la masa credala din oficiu - asa am achitat taxa si la cerere si la contestatie cate 39 lei+tj.
e un mizerabil care vrea sa profite de pe urma mea dar o sa-i iasa peri albi pana ma lichideaza :mrgreen: [/b]

Post Reply