"Anti-coruptie"

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
innuenda

Post by innuenda » 13 Dec 2004, 17:52

medeea, avem-poate- magistrati corupti, dar nu si prosti. Spre deosebire de coruptii oricarei alte profesii, magistratii au savoir-faire-ul pentru a nu fi prinsi (sau pentru a nu fi prinsi atat de usor). Or devine greu ingurgitabila povestea hesperiei, tocmai din acest punct de vedere.
croc, medeea are acelasi drept ca si tine sa-si spuna punctul de vedere, oricare ar fi el si orice ai prefera tu sau eu sau altii. Singura limitare legitima ar fi cea a respectului, or interventia ei nu mi-a parut lipsita de respect, ci doar vehementa.

croc

Post by croc » 13 Dec 2004, 17:58

ai dreptate innu;
reformulez: mie imi lasa impresia ca tu medeea, consideri ca tot ce ai lasat in urma este de proasta factura;
este insa dreptul tau, si totusi, poate ca ai chiar dreptate!

hesperia

Post by hesperia » 13 Dec 2004, 20:51

Eu am spus doar ce am vazut...cine nu ma crede, problema lui...sper din suflet sa nu ajungeti sa vedeti asemenea lucruri si cu ochii vostri....pt ca nu-i placut deloc....
cat despre sesizarea organelor....ce as fi putut sa fac?! cui sa-i spun?! hai sa fim seriosi....luarea de mita nu se afla printre cele 6-7 infractiuni grave a caror denuntare e obligata de lege....deci, daca nu denunti nu patesti nmic...si-n plus, cand vrei sa denunti asa ceva, ce faci?! dai fuga la PNA si pana vii cu un procuror banii sunt de mult mutati din dosar in portofel astfel incat lucrurile sunt curate?!

cat despre statutul femeii....era sigur judecatoare....si actiunea se petrecea sigur pe un hol, la iesirea dintr-un complet de judecata...nu cer nimanui sa ma creada, dar stiu ce am vazut.....si poate daca holul ar fi fost plin de oameni sau as fi fost vazuta, actiunea nu s-ar fi petrecut...dar judecatorea a facut respectivul act fiind sigura ca nimeni nu observa.

asta nu inseamna ca toti judecatorii sunt corupti. Sunt multi cinstitti si corecti...dar sunt si unii corupti...iar ceea ce am vazut eu a constituit un semn de exclamare serios cu privire la autoritatea pe care au dreptul unii sa si-o manifeste....in asemenea conditii....

Post Reply