Am o curiozitate.grigia wrote: Eu personal intru în sală până la 15,30 dacă mi se cere.
Mi s-a întâmplat şi mie să mi se lase cerere pentru ora 13,00 şi am aşteptat până la ora 15,30 dar... nica. am dat termen şi la următorul termen la fel....
Tu cand deliberezi si la ce ora faci pronuntarile in sedinta publica daca toata ziua stai in sala si astepti sa mai treaca pe acolo cate un avocat?
Intreb pentru ca ar trebui sa stii inca de la inceputul sedintei cum iti organizezi sedinta, pentru a comunica partilor ora la care intri in sala pentru pronuntari.
Sau treci peste amanuntele astea minore?

Nu te intreb din rautate dar este evident din ceea ce spui ca in ziua de sedinta nu deliberezi si nu faci pronuntarile in sedinta publica si nu cred ca amani pronuntarea in toate cauzele.
Apoi, mai intelg ceva ciudat din ce spui, adica daca un avocat zice sa-i lasi cauza la ora 14 si celalat nu este de acord si iti spune clar ca nu mai vine la 14, tu ce faci, iei concluzii pe rand?
Precizez ca sa nu fiu inteleasa gresit ca atunci cand spun concluzii am in vedere nu doar concluziile pe fond ci si concluziile pe orice problema care trebuie pusa in discutia partilor in cursul judecatii (ex: cereri de probatiune, exceptii de procedura si de fond, unirea lor cu fondul