ce forma de vinovatie

Discutii privind Dreptul Penal
ignite

Post by ignite » 09 Dec 2008, 21:31

La boala asta ai probleme, printre altele, cu echilibrul, organismul fiind unul slabit. Persoana este extrem de vulnerabila.

Eu cred ca putem sa spunem ca este omor cu intentie indirecta ...cu incadrare asupra unei rude.

din moment ce stiu ca are probleme cu echilibrul...nu ma apuc si ii dau si in fata ...la nivelul toracelui...si in spate...pana ... cade... "din greseala, din nimereala".

intentia se deduce intr adevar si din materialitatea faptei, dar nu numai...nu?

Conteaza si pregatirea si ce fel de om era fiul...daca era unul cu facultate...are vreo scuza?

intentia lui a fost una indirecta in ceea ce priveste omorul... a acceptat posibilitatea asta...a sarit direct la ea a lovit o repetat...a dezechilibrat o... stiind ca nu are voie sa faca asta...asta este de evitat in cazul bolii mamei...daca se dovedeste ca a acceptat acest rezultat... e omor.

ignite

Post by ignite » 09 Dec 2008, 21:34

La boala asta ai probleme, printre altele, cu echilibrul, organismul fiind unul slabit. Persoana este extrem de vulnerabila.

Eu cred ca putem sa spunem ca este omor cu intentie indirecta ...cu incadrare asupra unei rude.

din moment ce stiu ca are probleme cu echilibrul...nu ma apuc si ii dau si in fata ...la nivelul toracelui...si in spate...pana ... cade... "din greseala, din nimereala".

intentia se deduce intr adevar si din materialitatea faptei, dar nu numai...nu?

Conteaza si pregatirea si ce fel de om era fiul...daca era unul cu facultate...are vreo scuza?

intentia lui a fost una indirecta in ceea ce priveste omorul... a acceptat posibilitatea asta...a sarit direct la ea a lovit o repetat...a dezechilibrat o... stiind ca nu are voie sa faca asta...asta este de evitat in cazul bolii mamei...daca se dovedeste ca a acceptat acest rezultat... e omor.

samssara

Post by samssara » 10 Dec 2008, 20:50

era betonist si pe deasupra si bine facut...:)

mazgalici

Post by mazgalici » 10 Dec 2008, 22:35

Eu inclin spre omor, intentie indirecta. :cafea:

Shoto

Post by Shoto » 10 Jan 2009, 19:02

Lcm...shi pe deasupra shi forma agravanta prin afirmatzia lui..."Se preface."Trebuia macar simpla verificare a simtzurile gandidu.se ca e mama.dar shi la oricare alta persoana...

amitza

Post by amitza » 11 Jan 2009, 10:47

Shoto wrote:Lcm...shi pe deasupra shi forma agravanta prin afirmatzia lui..."Se preface."Trebuia macar simpla verificare a simtzurile gandidu.se ca e mama.dar shi la oricare alta persoana...

"forma agravanta"?????la LCM?????

in primul rand e forma agravata, si nu agravanta(circumstantele sunt agravante), iar in al doilea rand 183 nu are forma agravata.

tu esti incadrat direct in politie , nu?cu ce te ocupai inainte?ca sper ca nu ai terminat academia..............

Post Reply