Dubla licenciata

Discutii privind procedura civila
dornescu

Post by dornescu » 08 Dec 2008, 20:35

Draga Marinela,
Stim foarte bine cum se obtine examenul de licenta in Romania....
Cum ai reusit sa iei BACALAUREATUL ?
In ce comuna din Romania nu se preda limba romana ?
Sunt curios de unde esti si cati ani ai...
Rusinos pentru o dubla licentiata....asa cum sustii ca esti... :aplauze:

johei

Post by johei » 11 Dec 2008, 11:16

Hei.. acunnu dati si voi asa cu pietre in ea...
Totusi sunt 15 ani prin strainatate, in care daca nu vorbesti limba se mai uita cate ceva...

Pe mine nu m-a deranjat deloc faptul ca Marinela are lacune in lb. romana (astea se rezolva repede) ci faptul ca de la o intrebare, chiar daca un pic ironica, s-a ajuns la insulte...

dya_68

Post by dya_68 » 12 Dec 2008, 15:07

si eu sunt nnnounn in acest forum si imi place de """Romini""" care nu mai stie sa vorbeste romaneste ca de aceea iubesc si pe ramona badescu ...ochiioooooooo....pentru ca atat cat stat ea la italia atuncia uitat sa vorbeste romanaeste si este asa de cool sa schilodim limba romena care este ................ :skul: :-| .E degradant...... Monica Lovinescu a trait aproape toata viata in Franta, vorbind limba franceza si limba romana la perfectie...era o incantare sa o auzi......mi-a venit in minte domnia sa, intrucat tin minte ca ieri, vocea ei inconfundabila de la Europa Libera......

O zi minunata tuturor !!!

johei

Post by johei » 12 Dec 2008, 21:39

dya_68 wrote:si eu sunt nnnounn in acest forum si imi place de """Romini""" care nu mai stie sa vorbeste romaneste ca de aceea iubesc si pe ramona badescu ...ochiioooooooo....pentru ca atat cat stat ea la italia atuncia uitat sa vorbeste romanaeste si este asa de cool sa schilodim limba romena care este ................ :skul: :-| .E degradant...... Monica Lovinescu a trait aproape toata viata in Franta, vorbind limba franceza si limba romana la perfectie...era o incantare sa o auzi......mi-a venit in minte domnia sa, intrucat tin minte ca ieri, vocea ei inconfundabila de la Europa Libera......

O zi minunata tuturor !!!
...s insultele continua!"

elle_cv

Post by elle_cv » 12 Dec 2008, 22:14

esti fenomenala draga M....
vezi cat de repede poti deveni cunoscuta in "Rominia"? :aplauze: :aplauze: :mrgreen:

kinga

Post by kinga » 12 Dec 2008, 22:17

elle_cv wrote:esti fenomenala draga M....
vezi cat de repede poti deveni cunoscuta in "Rominia"? :aplauze: :aplauze: :mrgreen:
adicatelea... avocatura.com e Romania??

e bine de stiut.....

elle_cv

Post by elle_cv » 12 Dec 2008, 23:19

e un inceput :grin: :grin: :grin:

gavril

Post by gavril » 13 Dec 2008, 13:25

a fugit Marinela unde a vazut cu ochii :)

elle_cv

Post by elle_cv » 14 Dec 2008, 11:28

[quote="Gavril"]a fugit Marinela unde a vazut cu ochii :)[/quote]
:floare:

you

Post by you » 14 Dec 2008, 11:30

adica in Spania ? :grin:

Post Reply