INTREBARE FOARTE IMPORTANTA

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
observer

Post by observer » 01 Nov 2008, 18:40

Deci daca vreti sa ajungeti magistrati stati deoparte de fetele de pe centura :grin: :-D :-D

misa

Post by misa » 03 Nov 2008, 11:18

Danny, imi pare rau daca esti intr-o asemenea situatie. Sincera sa fiu, nu cred ca poti trece de examenul medical daca ai ceva f.f.grav. Iar daca se poate transmite, cu atat mai putin. :(
Nimeni nu isi doreste sa fie bolnav, cu atat mai putin de ceva f.grav. Dar pentru ei conteaza, altfel cereau o simpla adeverinta medicala.
Daca reusesti si te resping pe motiv medical...nu stiu ce ai putea face. Contesta poate.. dar slabe sperante.
Incearca totusi sa afli de la cineva din interior pe ce pun ei accentul.Sanatos tun nu cred ca e nimeni...dar ei se refera la anumite afectiuni. Parerea mea. Bafta oricum.Bye. :cafea:

danny

Post by danny » 03 Nov 2008, 11:52

Sincera sa fiu, nu cred ca poti trece de examenul medical daca ai ceva f.f.grav. Iar daca se poate transmite, cu atat mai putin. :(

Incearca totusi sa afli de la cineva din interior pe ce pun ei accentul.Sanatos tun nu cred ca e nimeni...dar ei se refera la anumite afectiuni. Parerea mea.

SI EU CRED LA FEL. AS VREA SA AFLU CARE SUNT ACELE AFECTIUNI. NU PREA STIU CUM SI VAD CA NIMENI NU STIE CONCRET CUM S-AR PROCEDA.AS PUTEA FI INTR-O OARECARE SITUATIE...ALTFEL NU DESCHIDEAM SUBIECTUL...

misa

Post by misa » 03 Nov 2008, 12:20

Banuiam, Danny.
Sfatul meu...pt tine si pt toti care sunt in aceeasi situatie, intrebati-va medicul curant. El trebuie sa stie .Exista la ministerul sanatatii o lista cu aceste afectiuni. Oricum, doctorul tau nu te va sfatui prost. Eu asa as proceda. Si daca boala nu m-ar afecta iremediabil si sa ma puna in incapacitate de a exercita profesia, as lua la rand toate comitetele si comisiile de combatere a discriminarii. Bafta.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 04 Nov 2008, 08:29

...Daca te apuca criza epileptica in timpul sedintei de judecata...? :roll:
Nu stiu...Zic si eu...
Si nici cu TBC nu cred ca ai voie la locul de munca.

Post Reply