Cine s-a apucat de invatat pentru INM 2009?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
misa

Post by misa » 16 Oct 2008, 13:00

Bravo. Bine faci. Era pacat sa renunti.Ne mai auzim.Spor la invatat. :floare:

Quintilian

Post by Quintilian » 17 Oct 2008, 15:14

Sunt nou intrat in lumea celor care se gandesc cu seriozitate la INM. Din acest motiv m-am si inscris pe forum, BUN GASIT TUTUROR!

KDCYES

Post by KDCYES » 18 Oct 2008, 14:53

misa wrote:Bravo. Bine faci. Era pacat sa renunti.Ne mai auzim.Spor la invatat. :floare:
Ce literatura juridica, ce carti folositi legat de pregatirea examenului pentru INM? Ma intereseaza chestii in plus.

mimi

Post by mimi » 29 Oct 2008, 19:14

ma pregatesc pt inm 2009. am vazut pe forumu asta, ceva despre o pretestare, cum e cu asta??
se organizeaza ceva, k pana acum nu am auzit, sau e vorba de antrenamentele personale, cu grila si cronometru in fata?? :lol:

P. S.: elle, de cate ori ai mai incercat pana acum, k eu la anu dau prima data, si as vrea sa stiu cum e... , ms mult

oana_dan

Post by oana_dan » 30 Oct 2008, 13:55

Exceptand situatia in care stiti ca aveti un psihic imbatabil, in luna octombrie cred ca e prea devreme sa va apucati de invatat. Dupa un astfel de examen e nevoie de o perioada de refacere. Mai bine va apucati mai hotarat undeva prin 15 noiembrie. Parerea mea.

elle_cv

Post by elle_cv » 30 Oct 2008, 14:00

mimi wrote:ma pregatesc pt inm 2009. am vazut pe forumu asta, ceva despre o pretestare, cum e cu asta??
se organizeaza ceva, k pana acum nu am auzit, sau e vorba de antrenamentele personale, cu grila si cronometru in fata?? :lol:

P. S.: elle, de cate ori ai mai incercat pana acum, k eu la anu dau prima data, si as vrea sa stiu cum e... , ms mult
de 3 ori, dar nicioadata nu am luat in serios. Nu conteaza de cate ori dai, nu e relevant.
Poti sa iei si de la primare incercare dar cu conditia sa iti dedici aproape tot timpul, pana in august, invatatului.
Si nu ma refer la tociala zi-noapte, ei si la asta :grin: :grin: ....dar mai mult la cum privesti ceea ce inveti.
La fiecare lucru invatat sa te gandesti la un exemplu, la cum sa il legi de alte lucruri pe care le-ai invatat si sa faci multe grile, doar asa iti fixezi materia.
Si iti mai trebuie sa ai si un pic de noroc, s fii in forma maxima in acea zi. :grin:
Spor la invatat!
nu te gandi ca mai este mult pana in august, nu e asa. Apuca-te de pe acum

Post Reply