Cine s-a apucat de invatat pentru INM 2009?
ma pregatesc pt inm 2009. am vazut pe forumu asta, ceva despre o pretestare, cum e cu asta??
se organizeaza ceva, k pana acum nu am auzit, sau e vorba de antrenamentele personale, cu grila si cronometru in fata??
P. S.: elle, de cate ori ai mai incercat pana acum, k eu la anu dau prima data, si as vrea sa stiu cum e... , ms mult
se organizeaza ceva, k pana acum nu am auzit, sau e vorba de antrenamentele personale, cu grila si cronometru in fata??

P. S.: elle, de cate ori ai mai incercat pana acum, k eu la anu dau prima data, si as vrea sa stiu cum e... , ms mult
de 3 ori, dar nicioadata nu am luat in serios. Nu conteaza de cate ori dai, nu e relevant.mimi wrote:ma pregatesc pt inm 2009. am vazut pe forumu asta, ceva despre o pretestare, cum e cu asta??
se organizeaza ceva, k pana acum nu am auzit, sau e vorba de antrenamentele personale, cu grila si cronometru in fata??![]()
Poti sa iei si de la primare incercare dar cu conditia sa iti dedici aproape tot timpul, pana in august, invatatului.
Si nu ma refer la tociala zi-noapte, ei si la asta

La fiecare lucru invatat sa te gandesti la un exemplu, la cum sa il legi de alte lucruri pe care le-ai invatat si sa faci multe grile, doar asa iti fixezi materia.
Si iti mai trebuie sa ai si un pic de noroc, s fii in forma maxima in acea zi.

Spor la invatat!
nu te gandi ca mai este mult pana in august, nu e asa. Apuca-te de pe acum