Dar nu e vina ta, mingea ti-a ridicat-o Corrine, pe care, din eroare, am inclus-o in enumerarea de mai sus. ]

nu trebuie sa plateasca nimik daca intra la INM dupa ce au terminat SNG. 5 ani trebuie sa lucreze in cadrul Ministerului, nu neaparat ca si grefieri.misa wrote:Apropos de grefieri si de SNG, cei care au terminat scoala de grefieri nu trebuie sa plateasca daca intra la INM ulterior? Din cate stiu, există o prevedere care zice ca se obliga 5 ani de la terminarea scolii- de la terminarea celor 6 luni de pregatire- sa nu paraseasca locul de muncă- instanta, parchetul- altfel..plătesc. Ce ştiţi de asta?
Din cate am inteles, ai terminat SNG-ul, nu? Imi poti da te rog unele detalii legate de SNG? De exemplu cat tin cursurile in cadrul SNG (6 luni sau un an), unde si cum se desfasoara si cum se face repartitia dupa absolvire? Sunt interesata sa particip si eu la concurs in toamna, dar am inca unele incertitudini. Pe durata cusurilor e vreun campus/internat al SNG unde poti sta? Pentru k sunt din Bacau si imi va fi cam greu sa fac naveta, iar dupa absolvire as prefera sa fi repartizata tot in Bacau. Acestea sunt unele informatii care nu sunt oferite pe site-ul SNG. Multumesc multella wrote:Sunt mandra de faptul ca am terminat si eu SNG/ul si am constatat ca m/a ajutat foarte mult experienta practica sa ma pregatesc pentru examen. Acum, dupa ce am inceput cursurile, constat ca cei care am avut contact direct cu dosarele ne descurcam mai usor cu spetele decat cei care vin direct din facultate. Incurajez toti grefierii sa participe la acest examen si le doresc mult succes!
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests