Rezultatele finale !!!!!!!!!!!!

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
ANCA

Post by ANCA » 18 Sep 2008, 23:09

AM 10 LA INTERVIU , 48 LA LOGICA , 73 LA GRILE. am calculat toate locurile si sunt cam a 112 -a ... AM INTRAT...
FELICITARI TUTUROR!

probono

Re: Rezultatele finale !!!!!!!!!!!!

Post by probono » 18 Sep 2008, 23:10

probono wrote:nu stie nimeni cati au media sub sapte............nu de alta dar ca pot dormii linistita

ella

Post by ella » 18 Sep 2008, 23:11

Este realizata de mine, printr-un calcul in Excel, cu datele oficiale pana la momentul asta. Sper sa nu se fi strecurat greseli foarte mari.

parole

Post by parole » 19 Sep 2008, 00:20

Ia uitati-va la baiatul asta, Chiosac Paul, de a luat punctaj maxim la logica. Avea 71 de puncte la testul de drept, fiind in afara primilor 160, situatie urata rau de tot, si acum a urcat pe locul 59. Ce inseamna sa-ti mearga mintea! :aplauze:

gavril

Post by gavril » 19 Sep 2008, 01:44

multumim!

conform listei sunt admis ! si chiar pe un loc bunicel !
:)

giovanni

Post by giovanni » 19 Sep 2008, 03:11

Multumiri Ella. Cren ca prind camin. :grin: :grin: :grin:
Cand ma gandesc ca 14 oameni cu 7 sau cateva sutimi peste vor pica din cauza numarului extrem de redus de locuri. Numai in pielea lor sa nu fi!

ella

Post by ella » 19 Sep 2008, 07:17

Stie cineva cate locuri sunt disponibile la cazare?

sisif

Post by sisif » 19 Sep 2008, 07:53

Hello.
Multe multumiri elle!
Si felicitari!

magdan

Post by magdan » 19 Sep 2008, 08:54

Ca ai fost fata buna, si ai calculat pt ca lumea sa stie cum sta, iti voi raspunde ca eu stiu de 50 de locuri la camin.
Ma gandesc ca cei din Bucuresti nu vor camin, asa ca pozitia poate fi si mai jos si poti prinde camin.
Sper sa tinem legatura pe tema asta, pt ca eu sunt foarte interesata.

sisif

Post by sisif » 19 Sep 2008, 09:26

Oau... doar 50...
Pot sa-l uit.
Nasol.
Oricum, multumiri pt. informatie.

cyclop

Post by cyclop » 19 Sep 2008, 09:30

În cămin sunt 130 de locuri, care sunt ocupate de ambele serii (anu 1 şi anu 2). Cei din primu an ajung să stea în cămin cam până la poziţia 100, aşa a fost în anii trecuţi. Treaba e relativă, pt că depinde de câti sunt din Bucureşti, câţi au alte posibilităţi de cazare, etc...

magdan

Post by magdan » 19 Sep 2008, 09:47

E bine daca e asa!
Imi cer scuze daca v-am indus in eroare! E adevarat ca eu stiam de 50 de locuri de la colegi de ai mei care au intrat acum ceva ani!
Oare cand incepe scoala?
Ce urmeaza acum?
Am atatea intrebari.....

cyclop

Post by cyclop » 19 Sep 2008, 09:59

Urmează petrecerea :grin:
Felicitări tuturor! :cafea:

gavril

Post by gavril » 19 Sep 2008, 10:05

sa curga sampania !

si vreau sa cunosc si eu caministi ... ca am auzit ca se dau petreceri tari pe acolo !! :grin:

missO

Post by missO » 19 Sep 2008, 10:09

felicitari tuturor!le meritati!
la prima vedere parole are cel mai bun rezultat de aici de pe forum,al treilea!de acum inainte o sa vedem aroganta fratilor! :twisted: Mai mult in viata reala decat pe forum!

dar sunt off topic!inca o data felicitari tuturor! :floare:

Post Reply