al 2lea job
Atat maripe cat si dana lavinia au raspuns foarte corect.
Nu te lua dupa KINGA, care nu poate da nici sfaturi si nu are nici minte. Intuitie, de asemenea.
Esti incompatibila, daca faci ce ne ai scris in mesaj.
In codul penal exista art. 281 care sanctioneaza cu inchisoare sau amenda aceasta fapta. Deci, te alegi cu o frumusete de amenda.
Sa nu mai spun ca potrivit legilor speciale, care se aplica cu prioritate fata de dreptul comun in materie, dat de dreptul muncii (restul reglementarilor reprezentand dreptul comun general) vei fi exclusa din profesia de jurist si nici nu poti sa mai accesezi o asemenea profesie.
Raspunsul meu este in sensul ca ar trebui sa alegi profesia de jurist daca vrei sa te angajezi in viitor la SC ca jurist cu vechime.
Sa nu mai spun ca fapta ta si a celor care te angajeaza astfel in minister mai intruneste si conditiile altor infractiuni decat cea indicata.
Sa nu mai spun ca imi vine sa injur cand aud de chestii de genul asta.
La minister nu trebuie sa dai concurs?
Nu te lua dupa KINGA, care nu poate da nici sfaturi si nu are nici minte. Intuitie, de asemenea.
Esti incompatibila, daca faci ce ne ai scris in mesaj.
In codul penal exista art. 281 care sanctioneaza cu inchisoare sau amenda aceasta fapta. Deci, te alegi cu o frumusete de amenda.
Sa nu mai spun ca potrivit legilor speciale, care se aplica cu prioritate fata de dreptul comun in materie, dat de dreptul muncii (restul reglementarilor reprezentand dreptul comun general) vei fi exclusa din profesia de jurist si nici nu poti sa mai accesezi o asemenea profesie.
Raspunsul meu este in sensul ca ar trebui sa alegi profesia de jurist daca vrei sa te angajezi in viitor la SC ca jurist cu vechime.
Sa nu mai spun ca fapta ta si a celor care te angajeaza astfel in minister mai intruneste si conditiile altor infractiuni decat cea indicata.
Sa nu mai spun ca imi vine sa injur cand aud de chestii de genul asta.
La minister nu trebuie sa dai concurs?
pentru Kinga: "stim ca scrie asta in lege..
dar inca nu am vazut pe nimeni sanctionat". Stii pe dracu! Ce dracu, Doamne iarta-ma, sa zici si tu? Daca stii, de ce o induci in eroare pe cea care a dat mesajul? Apoi o jignesti si pe tipa care a aratat articolul care reglementeaza incompatibilitatea. Ea a facut un efort, sa nu mai zic de faptul ca o duce mintea si tu o iei la misto, ca esti desteapta foc!
dar inca nu am vazut pe nimeni sanctionat". Stii pe dracu! Ce dracu, Doamne iarta-ma, sa zici si tu? Daca stii, de ce o induci in eroare pe cea care a dat mesajul? Apoi o jignesti si pe tipa care a aratat articolul care reglementeaza incompatibilitatea. Ea a facut un efort, sa nu mai zic de faptul ca o duce mintea si tu o iei la misto, ca esti desteapta foc!
ok, am citit ultimele mesaje si am ramas stupefiata de felul de a gandi si felul de a jigni o persoana. Kinga si-a spus o parere, asa cum o fac multi altii aici si cred ca e singura care a inteles mesajul meu de inceput. Daca cititi bine acolo am specificat ca nu vreau si nu pot sa ma angajez part time unde lucrez acum ca secretara, nefiind functionar public. Intrebarea era daca pot sa ma angajez la o alta firma part time, sa pot acumula vechime, care mi-ar ajuta in viitor la o eventuala slujba de jurist in cadrul institutiei in care lucrez acum. Deci.... concluzia mea este ca iti vine sa injuri degeaba, dar poate acum ai inteles si vei incerca sa repari cumva greseala facuta fata de Kinga. Oricum multumesc mult pt raspunsuri, am dat concurs la o societate comerciala, iar de la 1 nov. voi lucra part time asa cum mi-am dorit..., si poate peste cativa ani ma va ajuta. Iar pt Kingan daca pot eu sa repar ceva... doar atat pot face: 

Eu am cu kinga problemele mele. Vad acum ca si tu esti veche pe forum si iti inteleg reactia. As sterge, dar din pacate nu pot. Daca tu iti vei sterge mesajul, atunci, ramanand al meu ultimul, poate ma lasa sa sterg.
Cat priveste raspunsul...pana si kinga a fost de acord, in final, cu ce au zis inainte cele doua persoane. Iar eu am citit bine. Tu faci cum crezi.
Cat priveste raspunsul...pana si kinga a fost de acord, in final, cu ce au zis inainte cele doua persoane. Iar eu am citit bine. Tu faci cum crezi.
In momentul in care eu am fost singura care i-am prezentat fetei textul de lege (pe care ea ca aspirant la functia de consilier juridic trebuia sa-l stie) si mi s-a raspuns asa da, o pot lua ca pe o jignire. Asta nu inseamna ca n-am mai putut de suparare, ci ca nu m-am obosit sa raspund la remarci.
Pana acum ceva vreme am apreciat posturile Kingai intrucat, in marea lor majoritate, erau la obiect, dar nu imi place cand cineva vorbeste pe langa subiect.
OK n-am vazut pe nimeni sanctionat pana acum, dar, s-ar putea, ca tocmai aceasta fata, sfatuita de Kinga, sa fie prima sanctionata, tocmai de aceea i-am atras atentia.
Comentariul facut de Kinga, insa, mi s-a parut rautacios si pe langa subiect, adica nesustinut cel putin dpdv legal. Sa indemni pe cineva sa faca ceva ce legea ii interzice, doar din simplu motiv ca ea nu a vazut pana acum pe nimeni sanctionat mi se pare, cel putin neprofesionalist.
Pana acum ceva vreme am apreciat posturile Kingai intrucat, in marea lor majoritate, erau la obiect, dar nu imi place cand cineva vorbeste pe langa subiect.
OK n-am vazut pe nimeni sanctionat pana acum, dar, s-ar putea, ca tocmai aceasta fata, sfatuita de Kinga, sa fie prima sanctionata, tocmai de aceea i-am atras atentia.
Comentariul facut de Kinga, insa, mi s-a parut rautacios si pe langa subiect, adica nesustinut cel putin dpdv legal. Sa indemni pe cineva sa faca ceva ce legea ii interzice, doar din simplu motiv ca ea nu a vazut pana acum pe nimeni sanctionat mi se pare, cel putin neprofesionalist.
Dana
arata si tu mie cine in tara asta garanteaza ca legea pardon.. simulacrul de lege al consilierilor juridici este respectat ....
arata-mi o persoana care a fost sanctionata .. una singura...
si eu iti arat sute de cazuri.. in care legea este incalcata flagrant..
de fapt fi draguta si arat-mi textul din legea cj care prevede sanctiuni pentru asa zasa incompatibilitate... ce se intampla daca nu respect????
ia zi
si mai arat-mi cine constata incompatibilitatea?? cine ma sanctienaza?? CINE?????????????
arata-mi textul de lege .. te rog..
arata-mi ceva sanctiuni..
mai arata te rog frumos un judecator care s-a legat de viata unui cj si a intrebat de sanatate esti sau nu stagiar???
de fapt doamne iarta-ma
arata un articol din legea 514 care este respectat de un avocat, judecator, procuror in tara asta???
convinge-ma..
poti???
PS
zau ca nu ma intereseaza daca apreciezi sau nu ce scriu...
PS2
io m-am saturat de jurisit care pot doar sa dea un text de lege.. ignorand complet realitatea
arata si tu mie cine in tara asta garanteaza ca legea pardon.. simulacrul de lege al consilierilor juridici este respectat ....
arata-mi o persoana care a fost sanctionata .. una singura...
si eu iti arat sute de cazuri.. in care legea este incalcata flagrant..
de fapt fi draguta si arat-mi textul din legea cj care prevede sanctiuni pentru asa zasa incompatibilitate... ce se intampla daca nu respect????
ia zi
si mai arat-mi cine constata incompatibilitatea?? cine ma sanctienaza?? CINE?????????????
arata-mi textul de lege .. te rog..
arata-mi ceva sanctiuni..
mai arata te rog frumos un judecator care s-a legat de viata unui cj si a intrebat de sanatate esti sau nu stagiar???
de fapt doamne iarta-ma
arata un articol din legea 514 care este respectat de un avocat, judecator, procuror in tara asta???
convinge-ma..
poti???
PS
zau ca nu ma intereseaza daca apreciezi sau nu ce scriu...
PS2
io m-am saturat de jurisit care pot doar sa dea un text de lege.. ignorand complet realitatea