martisoare

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Pretor

Post by Pretor » 01 Mar 2008, 15:40

:lol:

mariuca

Post by mariuca » 01 Mar 2008, 16:55

Ha ...la Sv domnii primesc martisoare pe 1 Martie.... :( , iar doamnele pe 8...
ca sa nu fie discriminare :lol: ca doar femeia ii egala cu barbatun...
Imi aduc aminte ca la scoala aveam o gramada de baieti in clasa si trebuia sa fac rost de martisoare insa de fiecare data scapam ieftin ca doar taticu venea de la munca decorat...
:lol:

constantin

Post by constantin » 01 Mar 2008, 19:06

[img]Un%201%20Martie%20fericit,%20cu%20martisoare%20si%20flori,%20domnisoarelor%20si%20doamnelor%20participante%20in%20forum![/img]

MataHari

Post by MataHari » 02 Mar 2008, 08:08

Johei, Pretor, Constantin va multumim pentru gest ! :cafea: :cafea: :cafea: . Si pentru aprecieri.

jojo

Post by jojo » 02 Mar 2008, 11:01

Io vreau un martisor din ala mega-kitchos cu Maica Domnului, pe care nici nu il poti arunca, cica aduce ghinion. :-D

Happy martisor everyone! :cafea:

Pretor

Post by Pretor » 02 Mar 2008, 14:31

JOJO, caută-mă urgent! Am şi aşa ceva, dacă zâmbetul meu diamantin nu-ţi spune nimic. Dar să ştii că pe al meu nu îl poţi arunca nu din cauza ghinionului, ci din a Superglue-ului. :-D

jojo

Post by jojo » 02 Mar 2008, 17:30

Ie, dan in anii bisecti fetele dau martisoare....spune rapid in care urbe ejti praetorius ( undeva in Dacia Apullensis, sper :idea: ) sa-ti aduc un jnur alb/rosu legat de o..... bunaciune 8-)

De frate jack, fireste. :|

Pretor

Post by Pretor » 02 Mar 2008, 21:29

What the fuck is "frate jack", bon Dieu?

jojo

Post by jojo » 03 Mar 2008, 06:12

Danielns..... 8-)

Pretor

Post by Pretor » 03 Mar 2008, 21:57

Jojo, :-? , codru-i frate cu românul, nu jack. :lol:

AvocatValentin

La Multi Ani fericiti, domnisoarelor si doamnelor !

Post by AvocatValentin » 04 Mar 2008, 22:39

:floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

La Multi Ani fericiti, domnisoarelor si doamnelor, indiferent de profesie sau functie !

constantin

8 Martie 2008

Post by constantin » 08 Mar 2008, 09:22

8 Martie 2008-La multi ani!
Mamelor, doamnelor, domnisoarelor, fetelor, bunicelor, matusilor, vecinelor, puritanelor, pacatoaselor, tuturor femeilor!
Ganduri bune mereu!

mariusms

Post by mariusms » 08 Mar 2008, 09:25

La multi ani, doamnelor si domnisoarelor ! :floare: :floare: :floare:

lefterel

Post by lefterel » 08 Mar 2008, 10:05

La multi ani, doamnelor si domnisoarelor!

O primavara frumoasa cu multe impliniri si bucurii, multa sanatate si noroc, putere de munca si intelegere, iubire si respect.

La multi ani!

johei

Post by johei » 08 Mar 2008, 10:37

Aprob pozitiv,... :razz:
iar doamneor si domnisoarelor le ofer un drept de coproprietate in devalmasie la: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

Post Reply