speta e usor incompleta pt ca nu precizeaza unde si cu ce faptuitorul a lovit victima cu putere.
dar din cum am inteles eu, raportat la modalitatea in care omul nostru a conceput si executat fapta, lovirea victimei cu putere constituie un act de executare al omorului, fara de care moartea nu s-ar fi putut produce. asadar, paralizarea energiilor victimei in scopul uciderii acesteia a avut loc intr-un loc care prin natura sau destinatia lui este intotdeauna accesibil publicului, in sensul art.152 lit.a Cpen. In continuare, daca avem un act de executare a infractiunii savarsit in public, infractiunea in sine urmeaza a fi considerata savarsita in public, conform art.30 alin.4 C.proc.pen. rap. la art.152 lit.a C.pen.
un argument in plus este aplicarea argumentului "daca se poate mai mult se poate si mai putin" in interpretarea prev. art.143 alin.2 C.pen., in sensul ca daca un act de executare face ca infractiunea sa fie savarsita in tara atunci, savarsirea unui act de executare in public face ca intreaga infractiune sa fie savarsita in public. si nu, nu e adaugare la lege ....
din nou, toate cele de mai sus in considerarea ca knock-outul victimei pe strada e un act de executare, aceasta depinzand de intentie, locul aplicarii loviturii, intensitate, obiecte folosite... una peste alta eu zic ca e act de executare, cu urmarile de rigoare ...