ai dreptate in ceea ce spui.Gavril wrote:da. da. da. da.
parole, daca tatal nu se supune vrenui test implicit ai recunoasterea lui sau cel putin un inceput de proba. mai aduci 2 martori si s-a rezolvat procesul.
cosmine, nu te mai gandi la ce a facut mama. daca a indus in eroare sau nu.
copilul, indiferent prin ce metode a ajuns sa fie conceput, are drepturi. iar parintii obligatii.
nici o metoda contraceptiva folosita de femei nu este sigura 100%. cand a fugit repede in pat a aceptat posibilitatea de a avea un copil.
pe lumea asta nu ar trebui sa existe copil nedorit. indiferent pe circumstante. un parinte care isi paraseste copilul sau refuza macar (atat) sa dea niste bani pt. intretinerea lui este un om de nimic. un vierme nenorocit. dar are sansa se isi schimbe atitudinea. second chance. asta e un lucru bun lasat de D-zeu.
agenda, tu glumesti cu infractiunea aia? te cam tii de glume de la un timp. :)
referitor la glumita......nu prea glumeam

ieri am auzit o discutie intre doua fete. una dintre ele o sfatuia pe prietena ei (care simtea ca relatia in care se alfa este in pericol) cum sa ramana gravida. mi-am revenit greu dupa ce am auzit discutia...pare incredibil
cunosc si alte cazuri.
ma gandesc cate vieti au fost distruse prin astfel de comploturi. si copiii sunt cei care sufera cel mai mult.