nu foarte tare, suficient insa, ca sa nu-mi dau cu parerea
poate poate dac-as fi simtit o umbra de disperare, poate...
pentru ca Ei e niste oameni raiserafim wrote:![]()
![]()
pai chiar asta-i draga EI nu-si divulga SECRETELE meseriei...

JOJO wrote:ramona, ma deranjeaza tonul tau agresiv interogativ...
nu foarte tare, suficient insa, ca sa nu-mi dau cu parerea
poate poate dac-as fi simtit o umbra de disperare, poate...
pentru ca Ei e niste oameni raiserafim wrote:![]()
![]()
pai chiar asta-i draga EI nu-si divulga SECRETELE meseriei...
cred si stiam. nici nu e nevoie sa fii un fin psiholog (ca mineserafim wrote:..si acum este disperata raaaau de tooot credema ...o cunosc destul de bine....
acuma nu vreau sa tin seminarii despre publicitatea sedintei de judecata, dar nici nu ma pot abtine sa nu (ma) intreb cum poate aparatorul sa stirbeasca acest principiu, cata vreme publicitatea reprezinta o garantie a respectarii drepturilor omului, oferita de lege tocmai pentru a proteja inculpatul de o judecata secreta?Jaja wrote: Argumentul ei : publicitatea sedintei de judecata
Si in subsidiar : ca ar preveni o eventuala schimbare de tactica , o intelegere intre avocat si client , cu tenta de frauda![]()
si daca spune in soapta inculpatului, fara sa auda participantii, carui drept, principiu va aduce atingere?Jaja wrote:Foarte bine, vorbeste cu inculpatul in sedinta de judecata incat sa auda toata lumea si nu stirbeste nimic...niciun drept, nicio garantie...ce mare chestie
In rest, treaba lor ce discuta. Ea dadea un exemplu cu schimbarea versiunii inculpatului, renuntarea la martori
Exista o decizie a iccj cf careia asistenta juridica in penal acordata unui invinuit/inculpat de o persoana care nu are calitatea de avocat echivaleaza cu lipsa de aparareramonya wrote:INCLUSIV PT CONSILIERI JURIDICI CARE APARA RUDELE PANA LA GRADUL IV?
CAT ESTE ONORARIUL UNUI AVOCAT INTR-UN PROCES DE CRIMA?
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests