intrabare intrebatoare

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
kinga

Post by kinga » 11 Sep 2007, 18:39

marexim wrote:
kinga wrote:Marexim... psiholog trebuia sa te faci...
dar inainte de a scrie tampenii... fa bine si citeste totul inca odata ... in ordine.. de sus in jos..si nu de jos in sus...

Prompt, prompt raspuns, nu am ce zice. Te-a deranjat intrebrea fiind pusa de cineva care dadea la INM. Nimeni nu mai poate intreba nimic ca te deranjeaza pe tine sau din cei care dau la INM sa nu mai puna intrebari? Nu ca ma intereseaza sunt doar curios. :))
De ce ar fii timpenii? Ideea e timpita, intrebarea, raspunsul, eu sunt timpit sau tu?
Nu Marexim.. stii ce ma deranjeaza???
sa vad pe judecatori.. proaspeti absolventi INM... care:

iti acorda cuvantul pe fond cand nu ai procedura de citare si iti trebuie o juma de ora de munca de convingere sa realizeze ca nu pot sa faca asta; cei care raman in pronuntare in lipsa de procedura de citare; cei care habar nu au ce inseamna o clauza de fidejusiune ; m-am saturat de dosare casate;
m-am saturat de dosare comerciale solutionate cu celeritate.. in 3 ani...
m-am saturat sa aud daca nu-ti convine solutia ai cale de atac... m-am saturat.. de toate astea...
m-am saturat ca nu avem justitie ca avem industrie...
cei care azi te intreaba ca este posibil sa faci reconventionala ..maine stau in sala de judecata si impart dreptate ...
maine vor decide de averea ta, viata ta ...

si da.. slava Domnului ca mai sunt si exceptii, ca daca nu de mult eram dansatoare de streaptese .. :mrgreen: :mrgreen:

PS
daca ai alta probleme in ce priveste persoana mea... treci la mp.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 20:20

dar inainte de a scrie tampenii... fa bine si citeste totul inca odata ... in ordine.. de sus in jos..si nu de jos in sus...
De ce se considera psihologia, o stiinta la indemana oricui? :-x

carcotasha

Post by carcotasha » 11 Sep 2007, 20:40

pt. kinga: e regretabil ca exista judecatori (spui tu absolventi de inm ) care fac asemenea erori. dar daca esti o obisnuita a salilor de judecata ai observat, cu siguranta, ca si nivelul la care se prezinta avocatii este, ca medie, foarte slab.
apoi, din experienta mea (de absolvent inm care, sper, nu face erorile descrise de tine; desi, sa recunoastem, nimeni nu este infailibil), tergiversarea dosarelor este cauzata, de foarte multe ori, de comportamentul (la limita lipsei de profesionalism) al avocatilor.
ii apreciez foarte mult pe putinii avocati care stiu sa formuleze actiuni clare, care isi respecta statutul si deontologia profesiei, pentru ca munca lor ma ajuta si pe mine. din pacate, sunt putini.
am intervenit numai pentru ca generalizarile ca cele din mesajul tau ma deranjeaza, si le consider nedrepte.

allynna

Post by allynna » 11 Sep 2007, 20:46

kinga wrote:
marexim wrote:

Prompt, prompt raspuns, nu am ce zice. Te-a deranjat intrebrea fiind pusa de cineva care dadea la INM. Nimeni nu mai poate intreba nimic ca te deranjeaza pe tine sau din cei care dau la INM sa nu mai puna intrebari? Nu ca ma intereseaza sunt doar curios. :))
De ce ar fii timpenii? Ideea e timpita, intrebarea, raspunsul, eu sunt timpit sau tu?
Nu Marexim.. stii ce ma deranjeaza???
sa vad pe judecatori.. proaspeti absolventi INM... care:

iti acorda cuvantul pe fond cand nu ai procedura de citare si iti trebuie o juma de ora de munca de convingere sa realizeze ca nu pot sa faca asta; cei care raman in pronuntare in lipsa de procedura de citare; cei care habar nu au ce inseamna o clauza de fidejusiune ; m-am saturat de dosare casate;
m-am saturat de dosare comerciale solutionate cu celeritate.. in 3 ani...
m-am saturat sa aud daca nu-ti convine solutia ai cale de atac... m-am saturat.. de toate astea...
m-am saturat ca nu avem justitie ca avem industrie...
cei care azi te intreaba ca este posibil sa faci reconventionala ..maine stau in sala de judecata si impart dreptate ...
maine vor decide de averea ta, viata ta ...

si da.. slava Domnului ca mai sunt si exceptii, ca daca nu de mult eram dansatoare de streaptese .. :mrgreen: :mrgreen:

PS
daca ai alta probleme in ce priveste persoana mea... treci la mp.

Poate ca cei pe care i-ai enumerat tu, nu s-au intrebat inainte de a da la inm daca e posibila cer. reconv. si de asta gresesc acum cand"impart dreptate".Sper ca intelegi ideea.
Asa ca lasa fata in pace, important e ca si-a dat seama ca stie ca nu stie.
Cred ca e un forum pt. toata lumea si pt destepti ca tine si pt. mai putin destepti ca noi cei aspiranti ignoranti la inm .Nu mi se pare corect ca altii sa isi verse frustrarile din cauza unei simple intrebari.

PS. Ar trebui sa facem un topic special pt. intrebari "stupide, banale" pe care cei superiori sa nu intre niciodata nu cumva sa isi faca rau citind asemenea intrebari. :floare:

kinga

Post by kinga » 11 Sep 2007, 21:17

pentru carcotasha... am scris ca slava Domnului exista exceptii ..si intr-adevar sunt cativa la care este o placere sa intrii in sala...

Allynna... eu am raspuns la Marexim... dar daca cumva tu crezi ca e musai sa apari nu ai decat...
sfaturile tale pretioase .... asa ca nu te superi daca le ignor???

Stii ce ma enerveaza?? poti sa ai o parere atata timp cat esti in consens cu ceilalti.. daca Doamne Fereste indraznesti sa spui altceva, imediat sar in capul tau .. te crezi desteapta???
nu am generalizat... am spus ca sunt exceptii. Dar sunt anumite lucruri pe care eu, cel putin, nu tolerez la un viitor magistrat.
Alegerea va apartine... am vazut judecatore la nivel de Tribunal, care a suspendat sedinta si a iesit plangand din sala, dupa ce a primit o lectie de drept de la un avocat.
Daca tu crezi... sau credeti ca in sala de judecata ai timp sa lingi C.pr.civ. va inselati amarnic... adica aveti aceasta optiune.. dar va costa....

in rest .. daca vorbesti de frustrati. sper ca nu te-ai referit la mine.. pentru simplul motiv ca eu nu vreau INM si nu vreau magistratura... nu in acest sistem....

Dar nu este nicio problema.. de azi nu mai postez la topicul INM.. cva las cu iluzia ca sunteti super destepti, foarte bine pregatiti, doar ca.. anul asta a fost un an cu ghinion...

ca a intrat doar un singur membru al formului... de ce oare????

piorel

Post by piorel » 11 Sep 2007, 21:37

Cleo27ro wrote:De ce se considera psihologia, o stiinta la indemana oricui? :-x
Pentru ca, desi e trendy si flendy, super fesan + super top sa stii psihologie/sa fii student la psihologie etc, ea este o stiinta a carei utilitate unii (inclusiv eu) nu o vad. Cel mai bun psiholog este propria persoana. Am citit si eu ceva psihologie la viata mea, dar am ajuns la concluzia ca nu e nevoie de ea. ;-)

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 22:02

Piorel wrote:
Cleo27ro wrote:De ce se considera psihologia, o stiinta la indemana oricui? :-x
Pentru ca, desi e trendy si flendy, super fesan + super top sa stii psihologie/sa fii student la psihologie etc, ea este o stiinta a carei utilitate unii (inclusiv eu) nu o vad. Cel mai bun psiholog este propria persoana. Am citit si eu ceva psihologie la viata mea, dar am ajuns la concluzia ca nu e nevoie de ea. ;-)
Eu cred ca n-ai citit ce trebuie... :-?
Incearca metodologia cerecetarii, dupa care aplic-o la un studiu de caz si vezi ce-ti iese la sfarsit... :)
Lasa literatura de taraba... :mrgreen:
Amatorism ieftin in domeniu...cunosc...Ii urasc... :evil:

piorel

Post by piorel » 11 Sep 2007, 22:09

NLP e cu amatorsim cu d-astea? Studii serioase, din cate imi aduc aminte. Mare prosteala nlp ala.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 22:30

Piorel wrote:NLP e cu amatorsim cu d-astea? Studii serioase, din cate imi aduc aminte. Mare prosteala nlp ala.
...nlp..?????nu l-am studiat. 8O :roll: :?:
...Dar ii stiu pe Zlate, Mitrofan, Santion, Enachescu, Dragu, Piaget, Montessori, Young, controversatul Freud, Schiopu Ursula, Inhelder, Verza,Binet, Mariana Rosca, the no. one in Romania in hipnoza, Irina Holdevici...etc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

piorel

Post by piorel » 11 Sep 2007, 22:33

nlp e caterica asa daca stai sa pui botul. Eu nu am pus. Nici la Freud nu am pus. Am fost totusi la olimpiada (la misto!) la psihologie in liceu. Tin minte ca profa aia... era cam pe sistem saraca... ce vremuri...

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 22:40

kinga wrote:

Dar nu este nicio problema.. de azi nu mai postez la topicul INM..
Scumpeteeeeeeee, (na, ca a venit si randul meu :) ) , eu cred ca n-ai vorbit serios...
Pai, noi de la cine mai invatam cate ceva?
Nu e frumos sa pedepsesti in colectiv :-? .
Nu pleca...PLS
:floare: :floare: :floare:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 22:41

Piorel wrote:nlp e caterica asa daca stai sa pui botul. Eu nu am pus. Nici la Freud nu am pus. Am fost totusi la olimpiada (la misto!) la psihologie in liceu. Tin minte ca profa aia... era cam pe sistem saraca... ce vremuri...
Pai pe vremea aia profesorii care cica erau absolventi de psihologie, facusera Stefan Gheorghiu...
Cum sa fie si ea saraca dupa atata scoala de partid? :-D

jojo

Post by jojo » 11 Sep 2007, 23:40

carcotasha wrote:pt. kinga: e regretabil ca exista judecatori (spui tu absolventi de inm ) care fac asemenea erori. dar daca esti o obisnuita a salilor de judecata ai observat, cu siguranta, ca si nivelul la care se prezinta avocatii este, ca medie, foarte slab.
asa este carcotasa, oricat te-ai afla de jos si de prost, mereu exista unu mai jos si mai prost fata de care sa iti afirmi "nivelul"
pai bravo!

marexim

Post by marexim » 12 Sep 2007, 00:37

kinga wrote: ca a intrat doar un singur membru al formului... de ce oare????

Cum asa? Doar unul singur?

piorel

Post by piorel » 12 Sep 2007, 00:45

In mod surprinzator, da. Eu ma asteptam sa intre doar Gavril, in cel mai bun caz. :) Dar a fost altcineva. Aici e un loc de varsat nervi, frustrari, complexe etc.

Post Reply