MA SUSTINE CINEVA?
ce vorbesti frantz! stii tu sigur?ca daca e asa te credaxion wrote:Eu zic ca ar fi mai bine sa accepti pierderea cu demnitate si sa te pregatesti pentru urmatorul examen.
Este nevoie de oameni in sistem, iar intrarea in sistem se face greu.
Revolutia este pentru cei slab pregatiti.
Alegerea iti apartine...

deci cu mineaxion wrote:Cu un om care solicita daune morale pentru ca nu a trecut proba eliminatorie la INM". De ce, gresesc?

Imi poti da mai multe detalii despre ex. direct pe post la inceputul lui 2008?axion wrote:Explicatia este simpla: modul de abordare a intrebarii din grila; ganditi prea mult si incercati sa descoperiti sensuri "maximale" ale raspunsurilor intrebarii. Or, intrebarea este simpla, trebuie gasita "logica" acesteia fara a te gandi la practica si doctrina juridica. Asa reusesc multi, trebuie sa intelegi vointa comisiei de redactare a grilei.
In alta ordine de idei, nu mai plangeti, examenul a fost si a trecut; eu am abordat si o alta "idee", a se vedeaINM/e o simpla stare de spirit/21.08/18.21, prin care afirm probabilitatea existentei unui nou examen la inceputul lui 2008 pentru cei fara vechime si locuri direct pe post. Dar, grila pentru acest examen, avand in vedere ca s-ar cauta "practicieni" ai dreptului va fi mai dificila decat ultima.
Mult noroc!
vad ca inca mai sunt oameni care au incredere in acest concurs si ne spun ca nu am fost noi bine pregatiti. cred ca sunt foarte inocenti. sincer nu vreau sa ii vad dezamagiti. daca au anulat ei 6 intrebari sigur mai erau 4-5 la fel. dar asta ar fi insemnat sa anuleze examenul si nimeni nu vrea sa-si asume un esec de asemenea proportii. ar fi fost deranj mare. si pe ce motiv le-au anulat...niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva. examenul asta a fost fraudat.
Ho fato?ion_balcon wrote:HO FATO!
ca iti dau aia o intrebare cu expertizi si mai suferi o dezamagire.
locurile pe post sunt pentru un prost, ruda cu alt prost pus deja pe un post.
acolo a intrat doar o auditoare de justitie si au picat 3 magistrati in exercitiu.
asta in 3 iunie 2007.
RUSINE!!!

Ma, dar tu cu cine te trezesti vorbind asa?
Decat sa imi raspunzi in felul asta mai bine taci.
Du-te la tara ma,acolo printre vite ai fi in mediul tau si ai putea sa vb. urat si sa zbieri cat iti pofteste inima.
Topicul asta a devenit o mizerie si asta datorita cuvintelor pe care le folosesti tu.
Am inteles ideea ca tu esti "cel mai destept" si restul sunt prosti, retardati, etc. Gata ai dovedit ce poti si ce esti,asa ca las-o mai moale.
Oamenii cu adevarat valorosi nu se bat cu pumnii in piept asa cum faci tu, dar, na, prostul daca nu e fudul parca nu e prost destul.
PS. Te-as ruga sa nu te mai deranjezi ,sa imi mai raspunzi niciodata.