Cum a fost? (2007)

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
andra_dennys

Cum a fost

Post by andra_dennys » 30 Aug 2007, 18:42

Cyclop vino in ajutoooor!!!!

mariusms

Re: Cum a fost

Post by mariusms » 30 Aug 2007, 18:43

andra_dennys wrote:Fratilor...nu mai inteleg nimik...cum dracu partea vatamata nu e parte in proces mah :x
Eu stiu ca sunt parti si partea responsabila civilmente si asta am pus-o corect si partea vatamata.
Eu am invatat k invinuitul nu este parte in procesul penal...k nu s-a pus naibii actiunea penala in miscare ..k d-aia e invinuit :-x

Astept si eu parerile voastre ...cu mare interes!!!
In enuntul grilei nu scria de persoana vatamata? Nu este totuna cu partea vatamata.

andreid

Post by andreid » 30 Aug 2007, 18:46

din ce ati calculat voi cam cate grile ati facut...mai cu curaj.. :mrgreen:

andra_dennys

Cum a fost

Post by andra_dennys » 30 Aug 2007, 18:46

Ai dreptate !
Tot respectul :floare:

marexim

Re: Cum a fost

Post by marexim » 30 Aug 2007, 19:13

mariusms wrote:
andra_dennys wrote:Fratilor...nu mai inteleg nimik...cum dracu partea vatamata nu e parte in proces mah :x
Eu stiu ca sunt parti si partea responsabila civilmente si asta am pus-o corect si partea vatamata.
Eu am invatat k invinuitul nu este parte in procesul penal...k nu s-a pus naibii actiunea penala in miscare ..k d-aia e invinuit :-x

Astept si eu parerile voastre ...cu mare interes!!!
In enuntul grilei nu scria de persoana vatamata? Nu este totuna cu partea vatamata.

Adica poate exista o persoana vatamata care sa nu fie parte vatamata in procesul penal. :D

andra_dennys

Cum a fost

Post by andra_dennys » 30 Aug 2007, 19:16

da mah...asa e marexim :cafea:
i-am dat dreptate si lui mariusms ...ai vazut doar...
eu m-am grabit la faza asta...
Asta e... :(

pisa

Post by pisa » 30 Aug 2007, 21:02

si eu am fost tare dezamagita. nu eram pregatita asa cum ar fi trebuit, recunosc...dar raspunsurile date...............

mi s-a parut f greu

cele mai grele subiecte de pana acum (vb de grile)

totusi, indiferent de gradul de dificultate al subiectelor.....eu una cred ca vor fi zeci de persoane care vor intra (cinstit). si atunci......degeaba ma bat eu cu pumnul in piept si zic ca sunt niste jegosi.......atata timp cat ex persoane care vor intra chiar si in conditiile acestea.....si dc poate un om......eu de ce nu as putea....................

oricat de multa scarba imi provoaca CSM-ul.......principalul vinovat sunt eu

in fiecare an devine tot mai evident - nu ne vor. dc noi vrem, tb sa ne facem loc cu dintii si cu pumnii....asta inseamna sa inveti suficient cat sa nu te poata da afara.............

nu am nici o scuza....

asta nu inseamna ca renunt...........cine isi doresta asta cu adevarat, nu tb sa ii lase pe cei de sus sa isi faca jocurile

e adevarat ca ai nevoie si de noroc...ca in orice in viata.dar cu cat invat mai mult, cu atat mai putina nevoie de noroc am...........

incerc sa nu ma descurajez, desi dupa ce am iesit am zis ca nu mai dau la anul.insa, cum sa spun, asta imi doresc..nu m-ar lasa inima sa renunt........

pana la urma nu e vorba de un post oarecare..........este normal sa fie f dificil................ca adauga ei la asta altele, asta e.....

tb sa ii batem cu armele lor
alta varianta nu ex

iulia16

Post by iulia16 » 30 Aug 2007, 21:18

rezultatele nu s-au afisat inca...mai e o speranta
oricum nu renunta la visul tau...nimic nu e imposibil daca iti doresti cu adevarat si depui toate eforturile pentru asta

AllyMcBeal

Post by AllyMcBeal » 30 Aug 2007, 21:19

Va rog sa-mi dati vreun link unde s-a discutat pe forum sau unde gasesc teste de logica de genul celor care se dau la INM.
Multumesc.

agenda

Post by agenda » 30 Aug 2007, 22:11

pisa wrote:si eu am fost tare dezamagita. nu eram pregatita asa cum ar fi trebuit, recunosc...dar raspunsurile date...............

mi s-a parut f greu

cele mai grele subiecte de pana acum (vb de grile)

totusi, indiferent de gradul de dificultate al subiectelor.....eu una cred ca vor fi zeci de persoane care vor intra (cinstit). si atunci......degeaba ma bat eu cu pumnul in piept si zic ca sunt niste jegosi.......atata timp cat ex persoane care vor intra chiar si in conditiile acestea.....si dc poate un om......eu de ce nu as putea....................

oricat de multa scarba imi provoaca CSM-ul.......principalul vinovat sunt eu

in fiecare an devine tot mai evident - nu ne vor. dc noi vrem, tb sa ne facem loc cu dintii si cu pumnii....asta inseamna sa inveti suficient cat sa nu te poata da afara.............

nu am nici o scuza....

asta nu inseamna ca renunt...........cine isi doresta asta cu adevarat, nu tb sa ii lase pe cei de sus sa isi faca jocurile

e adevarat ca ai nevoie si de noroc...ca in orice in viata.dar cu cat invat mai mult, cu atat mai putina nevoie de noroc am...........

incerc sa nu ma descurajez, desi dupa ce am iesit am zis ca nu mai dau la anul.insa, cum sa spun, asta imi doresc..nu m-ar lasa inima sa renunt........

pana la urma nu e vorba de un post oarecare..........este normal sa fie f dificil................ca adauga ei la asta altele, asta e.....

tb sa ii batem cu armele lor
alta varianta nu ex
of mai Pisa....eu sper ca totusi sa iei!
si cred de asemenea ca felul tau de a gandi este corect. nu trebuie sa te dai batut! niciodata!
sunt sigura ca o sa reusesti! acum mai ramane sa crezi si tu asta si atunci.....o sa fie BINEEEEEEE! :kiss:

cyclop

Post by cyclop » 30 Aug 2007, 23:40

Pisa, ma tem ca norocun iti va trebui in aceeasi cantitate, indiferent de cat de mult inveti (nu ma refer strict la tine, vorbesc la modul general). Pt ca e posibil sa muncesti foarte mult, sa ajungi la un nivel foarte ridicat si sa nu intri. Te pot surprinde oricand, tre sa stii asta.
Sa ai bafta!

cleo27ro

Post by cleo27ro » 31 Aug 2007, 11:04

Cyclop wrote:Pisa, ma tem ca norocun iti va trebui in aceeasi cantitate, indiferent de cat de mult inveti (nu ma refer strict la tine, vorbesc la modul general). Pt ca e posibil sa muncesti foarte mult, sa ajungi la un nivel foarte ridicat si sa nu intri. Te pot surprinde oricand, tre sa stii asta.
Sa ai bafta!
Eu raman tot la parerea mea ca daca esti bine pregatit ai toate sansele...
E clar ca mai era de studiat...Cel putin in cazul meu..
Sunt dezamagita de mine si nu de ei, in afara de vreo doua grile care nu intrau in tematica.
Examenul de anul asta chiar daca nu m-a facut magistrat mi-a schimbat un pic optica, in sensul ca INM-ul va constitui o eventuala alternativa si nu insasi scopul pregatirii mele profesionale...
E si asta un pas...

Si acum sa dam Cezarului ce-i al lui si sa felicit pe cei care au facut peste 80:FELICITARI! :floare: :floare: :floare:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 31 Aug 2007, 13:16

Ariane, marturisesc ca aceasta mare deziluzie care nu oglindeste decat ca am avut o parere prea buna despre mine, ma face sa nu reprezint cu onoare Farul, asa cum ai facut-o tu anul trecut... :grin:
Poate sunt alti constantzeni pe aici care au facut treaba mai buna...
Mi-ar placea sa cred ca da... :floare:

mariuca

Post by mariuca » 31 Aug 2007, 14:10

Cleo27ro wrote:
Poate sunt alti constantzeni pe aici care au facut treaba mai buna...
Mi-ar placea sa cred ca da... :floare:

Cleo,....cu siguranta!

cleo27ro

Post by cleo27ro » 31 Aug 2007, 14:48

Gavrile...trebuia sa iau mai in serios grilele tale... :) !

Post Reply