repartizare pe sali

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
allynna

Post by allynna » 29 Aug 2007, 06:15

BUna dimineata. :floare:
Multa bafta tuturor, de acum mai vb. si dupa examen.
Mi-a facut placere sa discut cu voi, grile, spete si alte chestiuni de drept.Am invatat multe lucruri de la voi si m-ati lamurit cu multe chestiuni si pentru asta vreau sa va multumesc tuturor. :floare: Sper ca pe viitor sa colaboram nu numai asa virtual ci si in practica.
Succes la examen, sunt convinsa nu numai ca multi meritam sa luam ci chiar ca multi vor lua examenul pentru ca s-au dedicat intru totul pregatirii pt. examen si nadajduiesc ca va fi bine.
Drum bun celor care pleaca azi spre buc. si inca o data Doamne ajuta.
Va pup. pa. :kiss: :floare:

P.S.Il rog pe Piorel sa nu mai explice ce inseamna filosofic a merita. pt. ca e neinteresant si nelalocul lui mai ales in situatia de fata.

ursulache

Post by ursulache » 29 Aug 2007, 07:12

allynna wrote:BUna dimineata. :floare:
Multa bafta tuturor, de acum mai vb. si dupa examen.
Mi-a facut placere sa discut cu voi, grile, spete si alte chestiuni de drept.Am invatat multe lucruri de la voi si m-ati lamurit cu multe chestiuni si pentru asta vreau sa va multumesc tuturor. :floare: Sper ca pe viitor sa colaboram nu numai asa virtual ci si in practica.
Succes la examen, sunt convinsa nu numai ca multi meritam sa luam ci chiar ca multi vor lua examenul pentru ca s-au dedicat intru totul pregatirii pt. examen si nadajduiesc ca va fi bine.
Drum bun celor care pleaca azi spre buc. si inca o data Doamne ajuta.
Va pup. pa. :kiss: :floare:

P.S.Il rog pe Piorel sa nu mai explice ce inseamna filosofic a merita. pt. ca e neinteresant si nelalocul lui mai ales in situatia de fata.

SI TIE ALINA,MULT SUCCES SI PUTERE DE CONCENTRARE...DE ASEMENEA,DRUM BUN. SI EU PLEC INTR-O ORA. PUP PE TOTI SI SA NE AUZIM CU BINE :floare:

kaela

Post by kaela » 29 Aug 2007, 15:42

BATFA, SUCCES si MIRACOLE tuturor inm-istilor; va tin pumnii

iulia16

Post by iulia16 » 29 Aug 2007, 16:06

Multa, multa bafta va doresc voua forumistilor aspiranti la INM! Va tin pumnii maine in timpul examenului. Mi-as dori sa fiu acolo si eu, dar poate la anul.....
Pana atunci ma multumesc cu succesele voastre.

parole

Post by parole » 29 Aug 2007, 16:38

Sa va dea Domnul minte si stapanire de sine! :floare:
Am sa ma gandesc la voi in timpul examenului. Si in special la Gavril! :floare: Imi doresc sa intri Gavrile! Sa fii luminat... :floare:

andreid

Post by andreid » 29 Aug 2007, 17:58

Mult succes tuturor candidatilor. Bafta!

Jay-Jay

Post by Jay-Jay » 29 Aug 2007, 21:10

Succesul va veni de la sine !!! :lol:
Bafta tuturor maine, inclusiv mie !!! :-(

agenda

Post by agenda » 29 Aug 2007, 21:43

SUCCES MAINE! MULT MULT SUCCES!

Post Reply