acord vecini

Discutii privind Societatile Comerciale
jojo

Post by jojo » 25 Aug 2007, 11:14

axion wrote:conform acestui act act nu mai este necesar acordul vecinilor![/b]
conform acestui act, nu
da conform HG 400/2003 este necesar
agenda cauta si vezi un pic hgul si dec cc 83/1999, io n-am rabdare :-(
cica mai nou chiar pentru stabilirea sediului profesional al avocatului in locuinta proprie, ar fi nevoie de acordul vecinilor, intrucat se schimba destinatia apartamentului

intamplator am gasit o discutie pe tema si zice unu ca ce? daca vecinul primeste acasa 10 curve, inseamna ca si-a schimbat destinatia apartamentului din locuinta in bordel? :-D :-D :-D

agenda

Post by agenda » 25 Aug 2007, 11:15

am gasit. se solicita acordul in baza art 64 din 114/1996 legea locuintei.

Art. 64. - Schimbarea destinatiei locuintelor, precum si a spatiilor cu alta destinatie situate in cladiri colective se poate face numai cu acordul proprietarului sau al asociatiei de proprietari. In vederea efectuarii acestei schimbari, este necesar avizul favorabil al proprietarilor si, dupa caz, al titularilor contractelor de inchiriere din locuintele cu care se invecineaza, pe plan orizontal si vertical, spatiul supus schimbarii.

Cred ca am incurcato? niste idei?
desi in 51 nu se specifica nimic in acest sens si cred ca deroga si de aici.

agenda

Post by agenda » 25 Aug 2007, 11:17

JOJO wrote:
axion wrote:conform acestui act act nu mai este necesar acordul vecinilor![/b]
conform acestui act, nu
da conform HG 400/2003 este necesar
agenda cauta si vezi un pic hgul si dec cc 83/1999, io n-am rabdare :-(
cica mai nou chiar pentru stabilirea sediului profesional al avocatului in locuinta proprie, ar fi nevoie de acordul vecinilor, intrucat se schimba destinatia apartamentului

intamplator am gasit o discutie pe tema si zice unu ca ce? daca vecinul primeste acasa 10 curve, inseamna ca si-a schimbat destinatia apartamentului din locuinta in bordel? :-D :-D :-D
:-D :-D :-D

stiu cu privire la acord pt cabinet. eu l-am deschis acum 1 an jumate si nu mi s-a solicitat. sunt norocoasa!!! :mrgreen:

axion

Post by axion » 25 Aug 2007, 11:19

Cazul este altul, nu se aplica. S-a schimbat destinatia locuintei, urmeaza stabilire sediu societate in acest spatiu.

jojo

Post by jojo » 25 Aug 2007, 11:20

daca nu obtii avizul, singura solutie ar fi sa zici judelui ca srlurile nu vor avea activitate...dar nu cred ca tine :(

iar sa comiti o infractiune (careva din falsuri), io una nu pot sa te incurajez :|

agenda

Post by agenda » 25 Aug 2007, 11:21

agenda wrote:am gasit. se solicita acordul in baza art 64 din 114/1996 legea locuintei.

Art. 64. - Schimbarea destinatiei locuintelor, precum si a spatiilor cu alta destinatie situate in cladiri colective se poate face numai cu acordul proprietarului sau al asociatiei de proprietari. In vederea efectuarii acestei schimbari, este necesar avizul favorabil al proprietarilor si, dupa caz, al titularilor contractelor de inchiriere din locuintele cu care se invecineaza, pe plan orizontal si vertical, spatiul supus schimbarii.

Cred ca am incurcato? niste idei?
desi in 51 nu se specifica nimic in acest sens si cred ca deroga si de aici.
la asta ai raspuns axionel?

axion

Post by axion » 25 Aug 2007, 11:22

Da, 11.19..

agenda

Post by agenda » 25 Aug 2007, 11:25

JOJO wrote:daca nu obtii avizul, singura solutie ar fi sa zici judelui ca srlurile nu vor avea activitate...dar nu cred ca tine :(

iar sa comiti o infractiune (careva din falsuri), io una nu pot sa te incurajez :|
o sa incerc sa ii zic tot ce pot. mai decat pot, nu pot. intre timp am gasit doua societati libere si o colega care ma va ajuta sa stabilesc la ea la cabinet societatile.
chiar acuma il cauta pe presedintele de la blocul ei si are doar un vecin cu care se intelege bine. sper sa se rezolve.

cu privire la falsuri. niciodata. pentru nici un motiv.

jojo

Post by jojo » 25 Aug 2007, 11:27

foarte bine asa, bafta scumpa mea consurioara! :cafea:

agenda

Post by agenda » 25 Aug 2007, 11:28

axion wrote:Da, 11.19..
mersi, dar deja planul b este aproape conceput si am mari sperante ca nici nu va fi necesar.

axion

Post by axion » 25 Aug 2007, 11:28

Uneori, vorbim degeaba...

jojo

Post by jojo » 25 Aug 2007, 11:30

axion wrote:Uneori, vorbim degeaba...

:-D :-D :-D
o, eu deseori axionele, mult, prost si fara rost :mrgreen:

dar daca imi place, acu sa ma stapanesc?

agenda

Post by agenda » 25 Aug 2007, 11:47

s-a rezolvat. fug sa semnez contractele de asistenta si sa i-au semnaturile si stampiluta!

dar nu s-a discutat degeaba! este noroc ca situatia s-a rezolvat asa.

multumesc muuuuuuuuuuuuuult! :kiss: :kiss: :kiss:

ce norocoasa sunt! :mrgreen:

agenda

Post by agenda » 26 Aug 2007, 00:19

va multumesc din. problema mea s-a rezolvat!
nu exista nici un motiv pt referat la dosar asa ca sper ca totul sa se rezolva.

din nou multumes mult! :floare: :floare: :floare:

Post Reply