consilier juridic - dare de data certa ?

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
wittmann

Post by wittmann » 16 Aug 2007, 07:15

JOJO wrote:dk citesti 514/2??? ai sa vezi k scrie altceva
Pai ce scrie?

jojo

Post by jojo » 16 Aug 2007, 07:51

pai, ca pot da data certa. :razz: (art.4 e)

pepita

Post by pepita » 16 Aug 2007, 08:42

In Lg.514 scrie ca "in conditiile legii si ale regulamentelor specifice unitatii, avizeaza si contrasemneaza actele cu caracter juridic".

Dar e totuna cu dare de data certa??? :-|

andra_dennys

Data certa

Post by andra_dennys » 16 Aug 2007, 09:58

Decat sa mai citesc , mai bine invat de la Serafim si Jojo :-D

agenda

Post by agenda » 16 Aug 2007, 10:08

pepito nu cumva te referi tu la atestare acte? 8O sti tu chestia cu stampiluta bla bla, incheiere de atestare sau cealalta stampiluta???? aia mare si grasa care respira greu? :mrgreen:

serafim

Post by serafim » 16 Aug 2007, 14:13

este o stampiloaie....miiiiiiiica patratoasa......ca si aia de apostila ... :-D :-D no hai sa nu exageram ( pe jumatate cat aia ) unde scrie

sus sigla UCCJR
CCJ...judetul
consilier juridic..... in conformitate cu dispoz. art.4 din L 514/2003 si art 10 din Stratutul profesiei de cj atest data, identitatea partilor si continutul prezentului act.
nr.______ data_________semnatura____________

:|

agenda

Post by agenda » 16 Aug 2007, 14:28

:x :x :x serafimeeeeeeeeeeeeee.............. confirma reprede ca este o gluma.........te implor

agenda

Post by agenda » 16 Aug 2007, 14:36

8O e adevarat serafime! sunt socata! nu stiam! ce beep beep caut eu in barou atunci? :-x

Pelerinul

Post by Pelerinul » 16 Aug 2007, 18:09

agenda wrote:8O e adevarat serafime! sunt socata! nu stiam! ce beep beep caut eu in barou atunci? :-x
Eu m-as intreba mai degraba ce cauti in barou daca accepti ca un consilier juridic poate da data certa unor inscrisuri.

Pentru ca asa cum spune si Wittmann, nu poate! :-?

agenda

Post by agenda » 16 Aug 2007, 18:20

pelerinule este buna intrebarea ta. nu stiu daca accept sau nu pt ca nu am avut timp sa citesc integral statutul dar din cate am citit (vezi jos) cam asa pare......
pe de alta parte este foarte posibil ca eu sa nu inteleg ce inseamna "data certa". daca ai vreo definitie te rog sa o postezi. :oops:

Art. 10. - a) Activitatea profesionala a consilierului juridic se realizeaza prin:
- consultatii si cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului;
- redactarea de opinii juridice cu privire la aspecte legale ce privesc activitatea acesteia;
- redactarea proiectelor de contracte, precum si negocierea clauzelor legale contractuale;
- asistenta, consultanta si reprezentarea juridica a persoanelor juridice si a altor entitati interesate;
- redactarea de acte juridice, atestarea identitatii partilor, a consimtamantului, a continutului si a datei actelor incheiate, care privesc persoana juridica in favoarea careia consilierul juridic exercita profesia;

andra_dennys

Data certa

Post by andra_dennys » 16 Aug 2007, 18:42

In sfarsit cineva care stie!
Bravoo Pelerin :floare:

jojo

Re: consilier juridic - dare de data certa ?

Post by jojo » 16 Aug 2007, 18:55

pepita wrote:Consilierul juridic poate sa dea DATA CERTA unui inscris eliberat de societatea la care e angajat ?
Va rog io frumos cititi intrebarea. Si asta inainte sa raspundeti. Bine?
Daca nu intelegeti, mai vorbim dupa si daca ajung acasa.

andra_dennys

Data certa

Post by andra_dennys » 16 Aug 2007, 18:57

Nu esti sigura.... :-D

jojo

Post by jojo » 16 Aug 2007, 18:58

is precisa. :mrgreen:
si nervoasa :razz:

agenda

Post by agenda » 16 Aug 2007, 19:04

prin atestarea datii, identitatii partilor si continutului actului ACEL ACT DOBANDESTE DATA CERTA?

solicit raspuns cu da sau nu :mrgreen:

Post Reply