Pai ce scrie?JOJO wrote:dk citesti 514/2??? ai sa vezi k scrie altceva
consilier juridic - dare de data certa ?
este o stampiloaie....miiiiiiiica patratoasa......ca si aia de apostila ...
no hai sa nu exageram ( pe jumatate cat aia ) unde scrie
sus sigla UCCJR
CCJ...judetul
consilier juridic..... in conformitate cu dispoz. art.4 din L 514/2003 si art 10 din Stratutul profesiei de cj atest data, identitatea partilor si continutul prezentului act.
nr.______ data_________semnatura____________

sus sigla UCCJR
CCJ...judetul
consilier juridic..... in conformitate cu dispoz. art.4 din L 514/2003 si art 10 din Stratutul profesiei de cj atest data, identitatea partilor si continutul prezentului act.
nr.______ data_________semnatura____________

pelerinule este buna intrebarea ta. nu stiu daca accept sau nu pt ca nu am avut timp sa citesc integral statutul dar din cate am citit (vezi jos) cam asa pare......
pe de alta parte este foarte posibil ca eu sa nu inteleg ce inseamna "data certa". daca ai vreo definitie te rog sa o postezi.
Art. 10. - a) Activitatea profesionala a consilierului juridic se realizeaza prin:
- consultatii si cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului;
- redactarea de opinii juridice cu privire la aspecte legale ce privesc activitatea acesteia;
- redactarea proiectelor de contracte, precum si negocierea clauzelor legale contractuale;
- asistenta, consultanta si reprezentarea juridica a persoanelor juridice si a altor entitati interesate;
- redactarea de acte juridice, atestarea identitatii partilor, a consimtamantului, a continutului si a datei actelor incheiate, care privesc persoana juridica in favoarea careia consilierul juridic exercita profesia;
pe de alta parte este foarte posibil ca eu sa nu inteleg ce inseamna "data certa". daca ai vreo definitie te rog sa o postezi.

Art. 10. - a) Activitatea profesionala a consilierului juridic se realizeaza prin:
- consultatii si cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului;
- redactarea de opinii juridice cu privire la aspecte legale ce privesc activitatea acesteia;
- redactarea proiectelor de contracte, precum si negocierea clauzelor legale contractuale;
- asistenta, consultanta si reprezentarea juridica a persoanelor juridice si a altor entitati interesate;
- redactarea de acte juridice, atestarea identitatii partilor, a consimtamantului, a continutului si a datei actelor incheiate, care privesc persoana juridica in favoarea careia consilierul juridic exercita profesia;
Re: consilier juridic - dare de data certa ?
Va rog io frumos cititi intrebarea. Si asta inainte sa raspundeti. Bine?pepita wrote:Consilierul juridic poate sa dea DATA CERTA unui inscris eliberat de societatea la care e angajat ?
Daca nu intelegeti, mai vorbim dupa si daca ajung acasa.