sa vorbim despre barou
Buna! Sunt noua pe forum si am speranta ca pot gasi aici unele raspunsuri intrebarile care ma framanta de cand am terminat facultatea.
Va rog mult,spuneti-mi,cam ce trebuie sa faca avocatul stagiar in primul an de stagiu? Ce responsabilitati are,cam care este volumul de munca? Si cat il ajuta avocatul indrumator,cam in ce proportie?
Va rog mult,spuneti-mi,cam ce trebuie sa faca avocatul stagiar in primul an de stagiu? Ce responsabilitati are,cam care este volumul de munca? Si cat il ajuta avocatul indrumator,cam in ce proportie?
Buna! Sunt noua pe forum si am speranta ca pot gasi aici unele raspunsuri la intrebarile care ma framanta de cand am terminat facultatea.
o problema??
M-am apucat intr-un final sa studiez legislatia profesiei de avocat. Stupoare!! 8O 8O 8O In statut,la art.15,alin(2)lit c apare ceva ingrozitor:"certificatul de cazier judiciar,eliberat cu cel mult 15 zile inainte de data depunerii cererii".Aoleu!
Nu mi-am depus cererea,suntem in 13 si mi s-a eliberat cazierul pe data de 27.09.2005.Am depasit termenul!!!!
Ieri m-am prezentat sa-mi depun dosarul,dar am avut probleme cu certificatul de sanatate...ma dusesem cu o adeverinta banala de la medicul de familie...abia luni imi obtin amaratul de certificat A5 necesar....
Pot sa am probleme???

Pot sa am probleme???

Nu stiu ce modificari au mai intervenit anul asta, dar anul trecut am venit cu adeverinta de la medicul de familie. A fost mai mult de umblat pentru cea psihologica.
Cu privire la cazierul judiciar, din foarte multa lene, l-am depus pe cel pe care il obtinusem pt examenul la INM. Nimeni nu mi-a reprosat nimic. Adevarul e ca nici functionarii aia nu isi bat capul prea mult. E adevarat insa, ca anul trecut au fost peste 1000 de candidati.

Cu privire la cazierul judiciar, din foarte multa lene, l-am depus pe cel pe care il obtinusem pt examenul la INM. Nimeni nu mi-a reprosat nimic. Adevarul e ca nici functionarii aia nu isi bat capul prea mult. E adevarat insa, ca anul trecut au fost peste 1000 de candidati.
Re: o problema??
sa stii ca nu este nici o problema.cazierul judiciar se elibereaza acum pentru o perioada generoasa de 6 luni, asa ca nu mai stai cu grija expirarii valabilitatii.normal totusi ca pentru a se bucura de acest termen cazierul trebuie eliberat din momentul cand legea a fost modificata(1 iulie 2005 parca).zavalita wrote:M-am apucat intr-un final sa studiez legislatia profesiei de avocat. Stupoare!! 8O 8O 8O In statut,la art.15,alin(2)lit c apare ceva ingrozitor:"certificatul de cazier judiciar,eliberat cu cel mult 15 zile inainte de data depunerii cererii".Aoleu!![]()
Nu mi-am depus cererea,suntem in 13 si mi s-a eliberat cazierul pe data de 27.09.2005.Am depasit termenul!!!!
Ieri m-am prezentat sa-mi depun dosarul,dar am avut probleme cu certificatul de sanatate...ma dusesem cu o adeverinta banala de la medicul de familie...abia luni imi obtin amaratul de certificat A5 necesar....
Pot sa am probleme???![]()
![]()
![]()