grile de contestat

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
kaizersoze

Post by kaizersoze » 02 Sep 2007, 14:55

nutzu wrote:
Ai o lege speciala pe gratiere, in care se prevede ca nu se poate acorda gratierea INDIVIDUALA pentru pedepsele suspendate. Deci, nu se poate, e clar.

da , asa-i si cu toate astea au anulat-o. FARA MACAR SA DEA UN MOTIV!!

mie nu-mi vine sa cred cum le-au anulat aiurea..pe ce baza?

Traim in RO[/quote]
sunt de acord cu tine
eu am rezolvat-o corect, pentru ca se prevedea in legea speciala
dar am o intrebare
daca am rezolvat-o corect, i-au doar punctajul aferent celorlalte 5 intrebari pe care ei le-au anulat?
pentru ca in conditiile astea am 79

Teodora

Post by Teodora » 02 Sep 2007, 15:00

Stie cineva unde se desfasoara celelalte 2 probe?
La Institutut cumva..?

Jaja

Post by Jaja » 02 Sep 2007, 15:22

1. daca ai rezolvat grila corect si se acorda punct din oficiu la toata lumea ramai cu acelasi punctaj din pacate...sunt poate altii mai avantajati, de ex cei care au gresit-o...

2.anul trecut testul logic tot in poli iar interviul la inm, succes!

kaizersoze

Post by kaizersoze » 02 Sep 2007, 17:22

Jaja wrote:1. daca ai rezolvat grila corect si se acorda punct din oficiu la toata lumea ramai cu acelasi punctaj din pacate...sunt poate altii mai avantajati, de ex cei care au gresit-o...

2.anul trecut testul logic tot in poli iar interviul la inm, succes!
nu mi se pare corect
si grila cu testamentul.. de exemplu,nu intra in programa
in alti ani spuneau expres ca intra si testamentul.....
se mai poate contesta raspunsul lor la contestatie ?
sau doar in instanta?

flaviusnet

Post by flaviusnet » 02 Sep 2007, 17:27

mai vrea cineva o dovada de tembelism??si-au dovedit puterile!aveti dreptate fratilor....sa anulezi niste grile la un examen asa important pe motiv CA SUNT CU UN INALT GRAD DE DIFICULTATE (SIC!) e o aberatie..mie mi-a ajuns sila pana in gat...

gavril

Post by gavril » 02 Sep 2007, 19:51

grilele constestate de mine nu s-au punctat.

oricum ... sunt prea prost pt. Institut si pentru mileniul asta.

axion

Post by axion » 02 Sep 2007, 19:54

Omule, odihneste-te si lasa furia... Pune mana pe carte, cand vei dori, si vei reusi. Asta in cateva luni, te asigur!

Esti prea bun pentru a renunta.

allynna

Post by allynna » 02 Sep 2007, 20:33

Gavril wrote:grilele constestate de mine nu s-au punctat.

Nu esti prost deloc. nu cred ca te ajuta cu ceva dar multe din grilele pe care le-ai comentat tu, (de ex. cea cu nulitatea partiala )am gandit la fel.
De ce esti prost ca ai muncit ca un nebun, crezand ca examenul e serios, si ca ai sacrificat atata timp, atata energie, atatea emotii,etc
Eu sincer consider ca ai o gandire juridica f. buna, esti f. pregatit si nu cred ca ai nevoie de un test grila aberant, de pe alta planeta, care sa iti dovedeasca asta.
Mi s-a parut bataie curata de joc.
Alea erau grile, de unde le-au scos?Puteau da atatea grile concise, nesusceptibile de interpretari, fara ambiguitati, fara controverse.
Cine a facut grilele la civil si proc. civ . cred ca s-a distrat f. mult.

Au anulat si ei cateva grile , asa de ochii lumii, si ce explicatii au dat :!: , cica le anuleaza deoarece necesitau un rationament complex adik ne face prosti asa pe fata.Ca doar nu era sa recunoasca ei ca au gresit.

Sunt dezamagita pana la Dumnezeu. :(

Teodora

Post by Teodora » 02 Sep 2007, 20:36

In noile conditii, are cineva peste 80?

ion_balcon

Post by ion_balcon » 02 Sep 2007, 20:42

da, mai ales aia prosti care castiga prin anularea diferentei dintre unul ca mine care a dat raspunsuri corecte la grilele lor si aia care au sarit de la 75 de puncte la 81

ADICA, EU AVEAM PESTE 80 SI EL AVEA SUB... INAINTE... ACUM ARE SI EL PESTE...

AVANTAJ LOW IQ!

Teodora

Post by Teodora » 02 Sep 2007, 20:53

Dar intrebarea cu liberarea conditionata de ce au anulat-o??

Sheridan

Post by Sheridan » 02 Sep 2007, 20:54

Gavrile am citit din postarile tale,nu e vorba de prostie ,nu esti prost ,poate ca doar nu ai stiut cum sa inveti si poate ca ai pierdut cam mult timp cu forumul.Daca iti doresti cu adevarat sa iei acest examen ar trebui sa nu renunti ,desi nu stiu in ce masura toate sacrificiile ,timpul,chinul se vor compensa vreodata.Sunt multi in situatia ta care nu renunta si sunt multi care au reusit dupa multe incercari,la fel sunt multi care vor renunta de la primul esec.Nu e momentul sa iei decizii acum,aici pe forum esti apreciat ,banuiesc ca si in familie ,loc de munca oamenii iti cunosc valoarea.In nici un caz nu crede ca valoarea ta este ilustrata de rezultatul acestui examen.

mariusms

Post by mariusms » 02 Sep 2007, 21:02

Sa inteleg ca ai raspuns la cele declarate oficial dificile? Moral, ai 2 puncte pentru fiecare, Gabi.
Fii tare. Nu examenul asta reprezinta totul.

ion_balcon

Post by ion_balcon » 02 Sep 2007, 21:44

consideri ca e grea intrebarea?scrie negru pe alb in 246, dupa teoria ta nu existau dubii in privinta corectitudinii raspunsului pe care ti l ai insusit. Cum iti explici ca au anulat intrebarea?

Sheridan

Post by Sheridan » 02 Sep 2007, 22:35

Arian,omul asta si absurdul nu au limite,maine se va linisti cand va triumfa pe listele de admisi ,bineinteles nu pe pozitia care sa-l detaseze de cei prosti :grin: insa va demonstra ce bun e la rationament. Mai bine sa ii dorim succes si sa ne fie mila .

Post Reply