Distrugere corespondenta

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
kinga

Post by kinga » 31 Oct 2006, 20:30

robin_hood_2 wrote:[
Sorry, Marius, despre ce vorbeam? :)
:cafea: :cafea:[/size]
:-D :-D :-D

"You want the truth? You cannt handle the truth

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 01 Nov 2006, 17:50

Samurai wrote:Ooo nooo !!! :-x
Maine e miercuri, ma ia deja durerea de cap ca vine divagatzia de miercuri !!!
..Samurai, nu mai fi asa reticent la divagatii...

..tinand cont de faptul ca un samurai era pe vremuri si cred ca e si acum interesat de stiinte, arte si strategie, hai sa-ti spun parerea mea.

..lumea crede, in mod gresit, ca divagatiile te indeparteaza de problema, desi, in multe ipoteze, e cea mai buna metoda pt. a ajunge la solutia acesteia.
...sa luam, de ex., metoda reducerii la absurd, care se aplica si in matematici, si in drept cu acelasi succes;e o divagatie care poate fi folosita cand nici o alta metoda nu functioneaza, iar calculul probabilitatilor nu e indicat, pt. ca ar introduce noi incertitudini la cele existente deja ( o aplicatie a acestei metode e chiar problema alibiului si, cu privire la asta, de curand am citit o speta destul de intersanta ce privea substituirea de persoane in legatura cu obtinerea unor certificate medicale).

..divagatia e folosita cu succes in absolut toate domeniile, numai ca imbraca diferite forme;e un element de strategie, de management, de corelare, se aplica inclusiv in sport si arte, e supapa tuturor tipurilor de sisteme inchise;vorbim asadar de divagatia controlata...

..eu prefer divagatia fun, e adevarat...pt. ca are farmec forumistic.

..sa-ti mai spun ceva, ca poate te conving de importanta "fandarii laterale", cum se numeste divagatia in scrima.Stii sa joci biliard ? Daca nu, atunci presupun ca ai vazut macar la tv o partida.Ce zici ?Ar putea sa castige jucator care nu "divagheaza" in actiunile sale, in conditiile in care , printre multe alte obstacole, trebuie sa desparta bilele in cel mai convenabil mod si sa curbeze traiectoriile acestora in anumite conditii?Eu zic ca nu, dar poti sa ma contrazici.Desi....nu cred ca-ti da mana daca nu stii legea conservarii impulsului total...aia cu vectori..
( pun in paranteza, ca nu-mi place sa ma laud, dar la biliard sunt aproape imposibil de batut :) )

...well, ca sa dau o nota optimista la final, considera ca asta e postare de joi... :)

:cafea:

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 01 Nov 2006, 17:56

Kinga, esti supersimpatica! Sa stii ca mi-am luat lecitina la timp!

jojo

Post by jojo » 01 Nov 2006, 18:05

robin_hood_2 wrote:[..divagatia e folosita cu succes in absolut toate domeniile, numai ca imbraca diferite forme;e un element de strategie, de management, de corelare, se aplica inclusiv in sport si arte, e supapa tuturor tipurilor de sisteme inchise;vorbim asadar de divagatia controlata...

...well, ca sa dau o nota optimista la final, considera ca asta e postare de joi... :) :cafea:
As vrea sa -ti vad fandarile si strategiile din 15, cand consilierii baroului iti vor bloca divagatiile... de miercuri! :-D :-D

Bafta Rh pozitiv si da-i maxim! :cafea:

kinga

Post by kinga » 01 Nov 2006, 19:42

robin_hood_2 wrote:Kinga, esti supersimpatica! Sa stii ca mi-am luat lecitina la timp!

:floare: :kiss: :floare: :kiss: :floare: :kiss: :floare:
prietenii stiu de ce...................

Samurai

Post by Samurai » 01 Nov 2006, 23:56

robin_hood_2 wrote:
Samurai wrote:Ooo nooo !!! :-x
Maine e miercuri, ma ia deja durerea de cap ca vine divagatzia de miercuri !!!

..tinand cont de faptul ca un samurai era pe vremuri si cred ca e si acum interesat de stiinte, arte si strategie, hai sa-ti spun parerea mea.

..lumea crede, in mod gresit, ca divagatiile te indeparteaza de problema, desi, in multe ipoteze, e cea mai buna metoda pt. a ajunge la solutia acesteia.
...sa luam, de ex., metoda reducerii la absurd, care se aplica si in matematici, si in drept cu acelasi succes;e o divagatie care poate fi folosita cand nici o alta metoda nu functioneaza, iar calculul probabilitatilor nu e indicat, pt. ca ar introduce noi incertitudini la cele existente deja ( o aplicatie a acestei metode e chiar problema alibiului si, cu privire la asta, de curand am citit o speta destul de intersanta ce privea substituirea de persoane in legatura cu obtinerea unor certificate medicale).

..divagatia e folosita cu succes in absolut toate domeniile, numai ca imbraca diferite forme;e un element de strategie, de management, de corelare, se aplica inclusiv in sport si arte, e supapa tuturor tipurilor de sisteme inchise;vorbim asadar de divagatia controlata...

..sa-ti mai spun ceva, ca poate te conving de importanta "fandarii laterale", cum se numeste divagatia in scrima.Stii sa joci biliard ? Daca nu, atunci presupun ca ai vazut macar la tv o partida.Ce zici ?Ar putea sa castige jucator care nu "divagheaza" in actiunile sale, in conditiile in care , printre multe alte obstacole, trebuie sa desparta bilele in cel mai convenabil mod si sa curbeze traiectoriile acestora in anumite conditii?Eu zic ca nu, dar poti sa ma contrazici.Desi....nu cred ca-ti da mana daca nu stii legea conservarii impulsului total...aia cu vectori..
( pun in paranteza, ca nu-mi place sa ma laud, dar la biliard sunt aproape imposibil de batut :) )

...well, ca sa dau o nota optimista la final, considera ca asta e postare de joi... :)

Nu am rabdare sa cetesc. Vezi ca tzi-ai scris divagatzia de joi, asa ca maine stau linistit.

mariusms

Post by mariusms » 02 Nov 2006, 09:26

robin_hood_2 wrote:

...well, ca sa dau o nota optimista la final, considera ca asta e postare de joi... :) :cafea:
Achiesez fara rezerve. :lol:

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 02 Nov 2006, 15:05

Domnule Samurai, ia sa stam noi putin de vorba.Ca toate pana-aici.Ce tot ai domnule cu fata mea?Ce ti-a facut ? Ca raspunsul pe care l-a dat e de apreciat pe langa ce am vazut eu ca s-a scris pe aici.E drept ca m-a intrebat la telefon ce sa scrie si eu eram in trafic, deci nu i-am putut explica chiat tot, dar tine cont ca e filoloaga, ziarista, si a facut si vreo doi ani si jumatate de Drept, care insa nu i-a placut.
Mi s-a plans fii-mea ca o tot pune la punct ba unul, ba altul, dar am sfatuit-o sa aiba mult tact si sa nu-si bata capul cu asta.
Azi noapte n-am avut eu somn si-am citit cate ceva din ce s-a mai scris in ultima vreme.Ca de raspuns direct pe forum, n-am raspuns decat de vreo 5-6 ori in ultimele luni.

Hai sa clarific un lucru.Robin Hood suntem 5 insi.Eu sunt titularul, adica tatal, sunt avocat de profesie, de pe vremea cand se scria cu cerneala si toc.Casa mea de avocatura e in Bucuresti si nu am timp de forum.Am scris cate ceva cu mult timp in urma, cand am fost imobilizat la pat mult timp dupa o operatie si lucrand numai acasa, ma plictiseam.

Cele doua fete ale mele si nevasta-mea scriu pe forum la Robin Hood.Pentru ele am creat acest personaj, ca au prea mult timp liber si le-a tentat ideea unui forum.Nevasta-mea mai scria sporadic pe un forum de design si arte.Una din fetele mele a facut automatica si acum e studenta la Drept.Ea stie fizica, dar fizica stiu si eu si cam toata lumea care a facut scoala pe vremuri sau face acum o scoala buna.Iar cea mica e umanista.

Ca sa va lamuresc, raspunsul pentru Lancer l-a dat nevasta-mea, ca doar nu putea sa stie fii-mea, o adolescenta, ce-i mai bine de facut intr-un astfel de caz.
Cum nu avem probleme financiare, nevasta-mea sta acasa si lucreaza pe internet pt. o firma care face testari psihologice profesionale de aptitudine.
Asadar, cand e vorba de carti, de obicei scrie ea, dar mai scrie si asta mica.Aseara, de exemplu, a scris studenta si stiu ca era foarte contrariata ca unele lucruri se inteleg foarte greu.
Lui Flaviu i-a raspuns tot studenta, ca i se pare simpatic, si am un nepot cu acelasi nume.

La barou, pe la civil si comercial scrie una din stagiarele mele, ca imi mai povesteste ce a scris ;ea se ocupa si de schimbatul avatarurilor ca are simt artistic dezvoltat, dar n-o mai las, ca au fost discutii pe tema asta cu unii utilizatori care au jignit-o pe mesageria privata ; iar secretara mea, care e fata titrata, e cea care vorbeste pe Messenger si isi ataseaza pozele, alternativ cu asta mica ( mi-a zis ca aseara a fost o conexiune proasta, dar am inteles ca si-a cerut scuze pentru suprapunere).

Tot in legatura cu mesageria, spuneti si dvs. daca este normal sa scrii unei persoane care n-a jignit pe nimeni cuvinte atat de urate si pline de ura, cum mi-au aratat fetele, ca am vrut sa raspund eu, dar nu m-a lasat nevasta-mea.Am o curiozitate : cel/cea care le-a trimis ce este sau ce vrea sa fie oare :jurist, avocat, judecator, procuror ?

Secretara mea a facut mereu selectia mesajelor si a pus deoparte tot ce a parut suspect ;adica mesaje trimise cu alt scop decat cel pretins, iar de nsimulatien m-am mai ocupat eu.

De ce sa ne miram Domnule Samurai ca pe forum se divagheaza?Nu e ceea ce as vrea sa spun, dar bine ca exista divertisment si amuzament,ca din ce am vazut de regula si cu mai multa atentie aseara ca se scrie, accentul pe asta se pune.

Asadar, ce provoaca atata suparare ?Ca uitandu-ma cu mare atentie la temele aduse in discutie, m-am minunat pentru mai multe motive :in primul rand, se repeta la nesfarsit aceleasi discutii de pe vremuri, de parca dreptul nu evolueaza nici in carti, nici la bara, nici in instante, nici in doctrina.

Va mai spun si ca secretara mea si-a facut un id nou, ca nu stiu de ce se blocase Robin Hood, pentru ca s-a enervat ca s-au scris vreo 80 de raspunsuri pentru a se lamuri diferenta dintre corespondenta si mail.Ea a facut dupa o facultate tehnica doi ani de birotica, unde se invata notiuni elementare de Drept si stia foarte bine despre ce e vorba, fara facultatea de Drept.
Ea a fost melchior.Noroc cu greva, ca a putut sa stea mai mult pe forum.Si mi-a aratat ca, de altfel, subiectul fusese lamurit mai demult.

In al doilea rand, nu inteleg de ce aceia care critica toata ziua postarile altora si care sunt bine pregatiti, nu scurteaza discutiile fara sens de la cate un subiect, pentru a aduce in lumina chestiuni de profunzime, daca chiar vor sa dezbata ceva controversat sau foarte subtil.Fii-mea, studenta, a zis ca la seminarii, cu toata lenea unor colegi, discutiile sunt mai intense pe latura juridica decat multe din controversele de pe forum
Dar repet, ea intra aici pentru divertisment si pentru a o ajuta pe sora-sa, care face un experiment virtual pe forum si scrie o carte.

Pe de alta parte, asta mica mi-a zis, si maica-sa, care e tuareg, mi-a confirmat, ca exista unele teme la care scriu numai doua-trei persoane intr-un anume fel, nu mi-a dat toate amanuntele sau mi le-au dat, dar le-am uitat, ca si-a scos ea tot felul de elemente de comparatie si a facut analogii, evident chestii care o ajuta sa scrie cartea.Si apoi a facut si verificari, ca sa fie sigura.
De cand a citit Testamentul unui excentric, al lui J.Verne, nu inceteaza sa se ocupe de paradoxuri, analogii, oximoron, strategii ( aici o ajuta tata;el e istoric - a postat si el o data, mai demult, ca era domeniul lui).

Nevasta-mea imi lasa scris la ce intrebari sa raspund, eu raspund scurt cand am timp si ea le formuleaza dupa gustul ei.Ea a scris despre Alexandrescu, ca a enervat-o insistenta lui ( ba chiar mi-a zis ca ori nu e intreg la minte, ori il pune cineva sa scrie), ea a scris despre cromoterapie, ca a facut niste cursuri de pictura, ea a facut si topul forumarilor, ca bunica-sa a fost balerina si e innebunita dupa dans.

Asa ca fetele Robin Hood, unde le includ si pe secretara mea si pe nepoata mea, au pus destul de mult suflet in destinderea celor care intra pe forum.
Iar pe totem l-a linistit secretara mea, care e prietena cu un hacker.Asta mica i-a scris si a aflat cine e totem, iar secretara mi-a povestit ca l-a virusat cat pentru doua vieti pentru felul in care a comentat la adresa nevesti-mi.

Problema mesajelor private e o alta chestiune disperanta si care trebuie transata.Mi-a dat nevasta-mea o speta pe care nici n-am putut s-o citesc.Eu i-am zis ce sa-i raspunda petentului, dar ea e prea politicoasa.

Cateva postari mai puerile le-a scris nepoata mea din provincie, eleva la liceu, si sta la noi ca aici face scoala.Nu are voie sa piarda vremea pe internet, dar in vacanta s-a mai intamplat.Trebuie sa stiti ca a raspuns si in chestiuni de drept, cautand in cod si in carti, fara sa ma intrebe.Si n-a gresit deloc, atat de simple erau intrebarile.

Daca au deranjat mesajele sau conversatiile pe Messenger sau mailurile trimise de fetele mele ori de secretara mea, va rog sa le scuzati, erau in misiune de detectiv, cum au spus, au luat totul in joaca, au inventat, deci nu le mai raspundeti decat daca aveti chef de gluma.

Mai e o d-ra/d-na care a lasat sa se inteleaga ca e barbat, de ne-am chinuit toata familia sa-i scriem, iar eu am avut un mare rol-ca stiu ceva fizica experimentala, iar mama a fost profesoara de psihologie, sper ca nu e suparata , mai ales ca are o buna judecata si a inteles ca e vorba de ceva virtual.La fel si cealalta.Sper ca nici domnul, prietenul doamnelor, nu mai e debusolat, acum ca l-am lamurit.

De asemenea, mesajele private si mailurile scrise de ele au fost - unele-cam fara rost, ca le-a scris cam cine a fost mai aproape de computer.Dar astea oricum nu se iau in seama.

Daca au facut prea multe referiri la jocuri este pentru ca avem un nepot cu care jucam, cu randul, cum avem timp, toate jocurile importante, ca parintii lui sunt prea ocupati, iar noua ne place sa il invatam.

Biliardul e autentic.Il am in casa.Studenta are tema in fiecare seara sa rezolve o lovitura.Eu asez bilele si-i spun ce trebuie sa faca.E foarte buna, intr-adevar.Dar nu pentru ca stie ce e cu impulsul, ci pentru ca am invatat-o eu.Despre impuls i-a explicat cate ceva mama elevei, mai demult cand era in vizita la noi.

Mi-am facut timp astazi in pofida tuturor obligatiilor profesionale, ceea ce e o mare exceptie in cazul meu, pentru ca pe forumul asta sunt multi tineri, unii colegi cu fii-mea, si ii vad ca pe niste copii care au nevoie de indrumare, de un spirit nou, de pasiune pentru aceasta profesie nobila, indiferent de care a baricadei se vor afla.E inadmisibil sa ai zece topicuri cu acelasi subiect, sa vorbesti timp de doua saptamani despre facturi, de exemplu, cand era lamurita chestiunea pe alt topic ( chiar si eu i-am scris nevesti-mi un raspuns, dar n-am citit sa vad cat de bine s- a exprimat), in loc sa faci rapid o trimitere cand constati ca exista deja solutia.

Am repetat niste raspunsuri, la cererea nevesti-mi, ca-mi venea sa intru eu pe forum sa dau replica potrivita, dar n-a fosr de acord ca era o parte din planul fetei mele, filoloaga, sa descopere ea nu stiu ce.Nu m-a interesat intriga.

E inadmisibil vocabularul folosit de unele persoane ( nevasta-mea a scris despre asta) si tonul pe care se dau replicile.

Dreptul e un spatiu al elegantei in atitudine si exprimare si chiar daca asta nu e un lucru inteles de toata lumea inca, consider ca e loc de schimbare intotdeauna.

Cand fii-mea, studenta, a dat niste raspunsuri gresite, cei care stiu mai mult drept, in loc sa o indrume si sa-i explice, s-au repezit asupra ei, ignorand toate scuzele pe care si le-a cerut.Asta considerati ca trebuie sa fie metoda de a dezbate si lamuri o chestiune ?

Ironia, gluma si, in general, orice atitudine critica isi au rostul lor, dar cu masura si proportional cu ceea ce e in discutie.Culmea este ca, dupa toate acestea, fii-mea a scris ceva in legatura cu atitudinea normala ( i-a dat si maica-sa niste idei ca sa iasa mai bine ideea in evidenta, mi-au aratat si mie si am fost de acord, desi nu avea nevoie de acordul meu pt. a posta), in legatura cu cei care stiu mai multa carte, exagerand anumite aspecte, in speranta ca se va intelege mesajul real.Dar n-a fost asa.Din pacate, cum spune nevasta-mea.

Crede si nu cerceta a fost scris de mine si il salut pe Mos Craciun , chiar m-am gandit ca m-a recunoscut dupa cum aleg fraza, ca doar n-a trecut o vesnicie de la discutia aceea buclucasa.

Forumisti mai vechi si mai noi, un forum juridic trebuie sa aiba un spirit aparte, trebuie sa scoata ce e mai bun din oameni, sa ajute la rezolvarea rapida a problemelor atunci cand sunt, sa aduca un zambet pe fata celui care face o plimbare pe aici, cum zice secretara mea, sa simti ca si femeile, si barbatii, si cei tineri, si cei mai varstnici respira un aer curat si au, cum ii place fetei mele sa spuna, o adevarata inima virtuala.

Va dau adresa unui forum juridic american, ca sa va faceti o idee despre ce cred eu ca trebuie sa fie un forum juridic.

http://www.toplawyersofamerica.com/forum/

Stiu ca fii-mea a propus la un moment dat sa existe si o rubrica de Drept Comparat.Daca o veti face, promit sa scriu eu personal lucruri extrem de interesante si folositoare, cu care ma confrunt in dosarele mele.

Nu pot sa le impiedic pe colocatarele mele sa intre pe forum, desi nu prea-mi mai place, dar un lucru este cert-cand se va reduce aria subiectelor distractive si se va dinamiza in sensul cel mai strict juridic posibil latura stiintifica, divagatiile vor deveni nesemnificative ca pondere.

Ca sa-i stimulez pe cei tineri, incepatori, voi da un exemplu despre ceea ce inseamna sa fii un avocat care nu se lasa pana nu afla adevarul.E drept ca-n casa mea de avocatura nu intra oricine si am ajutoare competente, dar asta nu m-a scutit de incurcaturi in demersul juridic.

Important e sa stii si dreptul material si procedura corecta!

Am descurcat un dosar la care lucram de foarte mult timp si pe care nu l-am putut solutiona pana ieri din cauza neatentiei secretarei mele, de altfel o excelenta profesionista, care nu mi-a prezentat la timp un document , din care cauza dosarul a fost preluat in mod gresit de o instanta necompetenta, unde am trimis si restul documentelor, precum si corespondenta ;o persoana de la arhiva a sustras acte din dosar si le-a folosit, falsificate, in alte dosare pe care le avea un prieten al lui avocat, de la o casa de avocatura mai veche ca a mea, si care era in intelegere cu instanta si cu personal din afara mediului juridic.
A fost destul de dificil, dar acum dosarul urmeaza calea procedurala normala.

Ideea mea despre Drept e foarte personala.E adevarat ca Dreptul spune ce spune si morala, dar nu e suficient sa fii Drept, trebuie sa fii si bun.Cred ca a uitat fii-mea sa scrie in eseul cu dreptul si morala ( imi scoate la imprimanta tot ce scrie si citesc cand pot), dar a scris-o pe un alt forum, intr-un alt context, legat de fizica si preferatii ei S. Hawking si A. Einstein.Acesta din urma e primul in inima mea pentru ca s-a implicat foarte mult in plan politic si social, desi a refuzat in anul 1952 functia de presedinte al Statului Israel si, in tot ce a facut, a incercat sa fie un om.Desi mi-e greu sa aleg ceva anume din toate vorbele lui mari, ma opresc la

" The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant.We have created a society that knows the servant and has forgotten the gift. "

Mai e o problema legata de confortul pe forum.Fii-mea s-a plans ca nu e decat cafea, la fel si secretara mea, iar iconitele emotive nu sunt destule.Ar fi bine sa se imbunatateasca acest sector, ca un mic icon emotiv foarte expresiv poate inlocui uneori fraze intregi sau poate veni in intampinarea celor mai diverse gusturi.

Iar pentru cei care nu vor sa uite, e cartea Micul Print, cea mai frumoasa din toate cartile, de unde reproduc din memorie " A te judeca pe tine insuti e mult mai greu decat a-l judeca pe altul."

Well ( ca asa zice secretara mea), enjoy ( asta-i vorba nevesti-mi), :)

PS.Chiar astept o rubrica de Drept Comparat!

Si sper sa nu fie nimeni suparat. :cafea:

Samurai

Post by Samurai » 02 Nov 2006, 15:22

Robin_hood 1-5, pe langa ca suntetzi pe langa drept, maestri, fiice, stagiare, secretare, ce-o-tzi mai fi cu totzii, mai esti si paranoic.

Estisuntetzi printre multele persoane care m-au abordat. Tzi-am zis ca nu am chef sa vorbesc cu tine, asa cum am zis multora.
Si inainte de a face teste psihologice, testeaza-te pe tine/voi. Vei/vetzi avea surprize.

Inca o data, suntetzi pe langa materie. Mars la invatzat si nu mai plictisitzi lumea pnaci !!!

jojo

Post by jojo » 02 Nov 2006, 20:25

robin_hood_2 wrote:Si sper sa nu fie nimeni suparat. :cafea:
Marturisesc ca sunt socata.

Si foarte suparata.
Foarte suparata. :-x :-x :-x

kinga

Post by kinga » 02 Nov 2006, 21:11

tu , JOJO????

tu suparata?????????? :-D :-D :-D :-D

eu am vorbit cu robin hood pe mess..... pe telefon .....:-D :-D :-D :-D
acu habar nu am cu cine am vorbit.... cu secretara, cu mama, cu fiica stai: fica 1 fiica 2....., cu tata, cu femeia de serviciu, cu portarul, cu postasul, ......cu vecinul ..cu soacra..cu pisica cu catelul.....

dar ce mai conteaza.....
...................
am sa trec si peste asta ce va fi va fi.... am sa strig doar asta-i viata e si maine o zi..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Robin, auzi, daca tot nu poti sa pui 5 avatare ..ar fi bine sa renunti la avatar.....

sau il caracterizeaza si pe tata???????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mariusms

Post by mariusms » 02 Nov 2006, 21:29

Kinga :|
Vrei sa vina hackerul sa-ti trimita virusul?
Nu ai vazut, Totem care a scris ultimul mesaj pe 19 oct. a jignit-o (anticipat) pe madam Tuareg care s-a inscris pe 22 oct. si a fost atacat cu virusi de hackerul secretarei avocatului care ... joaca biliard. :roll:

kinga

Post by kinga » 02 Nov 2006, 21:33

oupsssssssss

ce am facut???
deci... delete, ignore..... asa trebuie????
helppppppppppppppppppppp

mariusms

Post by mariusms » 02 Nov 2006, 21:38

kinga wrote:oupsssssssss

ce am facut???
deci... delete, ignore..... asa trebuie????
helppppppppppppppppppppp
Nici chiar asa. Poate fi o minciunica. Sa ne gandim logic. Cine poate controla pe cineva din senin? Sau cine-si poate controla clona? So, cine ar putea fi Totem? ;-)

kinga

Post by kinga » 02 Nov 2006, 21:43

mariusms wrote:Kinga :|
Nu ai vazut, Totem care a scris ultimul mesaj pe 19 oct. a jignit-o (anticipat) pe madam Tuareg care s-a inscris pe 22 oct. si a fost atacat cu virusi de hackerul secretarei avocatului care ... joaca biliard. :roll:

:-D :-D :-D :-D :-D
ce stii tu....
poate ca 5 din 1 ..e 6 din 1.... sau 7 din 1.... never say never....

Post Reply