Stiu ca incalc legea pt. ca fumez MJ. Tocmai aia e ideea. Eu nu sunt un pericol pentru tine, sau pentru mine, deci nu vad de ce nu as fuma.sebi77 wrote:Faci parte din categoria personalului didactic asociat?5. pe langa afacere, predau in regim de plata cu ora la facultatea pe care am terminat-o
Aveai rezultatele alea cand te drogai? ... Nu cred... Si Mutu cand a "tras pe nas" nu mai juca nimic...
Legat de Universitate, sunt cadru didactic asociat, am contract de colaborare cu Universitatea, predau in regim de plata cu ora. Totul e legal acolo. Si nu fumez la scoala, si nu fumez deloc in zilele in care am ore. Am inceput sa fumez in Amsterdam, intr-un week-end, in timp ce eram in Germania la un proiect. Facultatea am terminat-o dupa. Deci rezultatele alea le-am avut in mare parte ca "drogat". Cat despre Mutu.... ce treaba am eu cu el, de ce el nu face puscarie (si am prieteni care au facut pentru un joint) si de unde stii tu cand a tras el pe nas? Poate tocmai cand tragea juca bine :)).
Oricum ma bucur sa vad ca mai sunt si altii care nu sunt impotriva. Nu ma intereseaza ce faceti voi, daca vreti sau nu sa fumati, tot ce vreau este sa ma lasati pe mine in pace, sa fumez la mine acasa, cu usile inchise sa nu vada copiii din vecini, cu geamul inchis sa nu iasa fumul sa nu droghez pe cineva. Politia mi se pare in plus in ecuatia asta. Democratia nu inseamna ca cei multi DICTEAZA celorlati ce sa faca, ci ca fiecare e liber sa-si aleaga propriul drum, atata timp cat nu afecteaza libertatea celorlalti.
Si inca ceva... noi tot dam exemplu UE in sus, UE in jos. Nu stiu daca va amintiti sintagma "Nu ne vindem tara", foarte la moda intr-o perioada. Ei iata ca acum, dupa cum zicea un invitat la emisiunea lui Dinescu de pe Realitatea TV, am da-o pe nimic, numan sa o dam.
Ce vreau sa zic... un om poate invata singur, incercand si iar incercand, (asta dureaza si poate fi dureros), sau poate invata din experienta altora. Asta e valabil si la tari.
Ce probleme au Olandezii cu libertinajul lor? Cati morti sunt in Anglia din cauza MJ? Cum de a innebunit presa din Franta sa sprijine o legislatie mai permisiva cu consumatorii de MJ? Sau belgienii sunt prosti? Sau poate elvetienii o sa dea faliment, ca popor, pentru ca sunt chiar seriosi nu numai sa permita consumul si vanzarea, cat chiar plantatul.
Dar, ca de obicei... cei multi au dreptate. Si ca de obicei, Romania probabil va fi ultima care va face ceva in sensul asta. Si ca de obicei, Romania nu va castiga nimic.
cine are chef, poate citi despre alte tari, aici:
http://www.lumeam.ro/nr9_2001/dosar.html