cum fu???

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
Amadeus

Post by Amadeus » 29 Aug 2009, 14:25

Referitor la lit c) in incheiere pot sa spun ca este criticabila varianta si este prima despre care pot sa spun ca ar fi meritat intradevar contestata !

ignite

Post by ignite » 29 Aug 2009, 14:48

bai...eu nu pot sa lucrez mai mult de o ora jumate pe asa ceva. nu am rabdare nici sa ma omori. daca stiu ... stiu...daca nu ... nici ca imi bat capul...

aseara am stat ... dar nu mai mult de 40 de minute...si cred ca e mult.

superviteza...

si la examen la fel...daca nu reusesc sa le termin in maxim 1 ora si 30 min...deja...nu mai pot gandi absolut deloc.

le fac repede pe civil si procedura civila...iau o pauza...merg ma spal pe ochi...si revin...cam o ora si jumate.

recitesc...ma mai gandesc la anumite intrebari pe care le am insemnat in prealabil...verific daca am trecut corect pe ciorna varianta pe care mi am dorit o ... in momentul asta deja sunt oligofren...si...prin urmare oricum nu pot face altceva mai bun. mai schimb aiurea niste raspunsuri...ca sa ma asigur ca pic examenul... din astea...

RAGAI A XANAX... :lol:

apoi incercuiesc...40 min. atat imi ia si mie...dar le fac cu mare grija...pentru ca am avut o experienta urata cu gelul care mi a curs din pixul lor...de m/am manjit si pe ochi...FOLOSESC PROPRIILE PIXURI...CERAMICE...GROASE DE 0,7 care LUCREAZA FOARTE USOR SI EXACT . EU STAU 40 MIN LA IMBULINAT PENTRU CA SUNT FOARTE ATENT LA CE TREC PE HARTIE.

kiki2009

Post by kiki2009 » 29 Aug 2009, 15:11

imi dai sperante,ignite :aplauze:

Amadeus

Post by Amadeus » 29 Aug 2009, 15:13

:-D Cam asa lucrez si eu ! Dar de data asta am lasat prea multe intrebari asupra carora sa revin pentru ca era mult de reflectat la ele si cand le-am terminat nu am mai avut timp sa revin asa cum am crezut eu asupra lor.Asta poate ca a insemnat ca nu le stiam daca nu le-am pus din prima dar totusi eu zic ca daca aveam timp sa le analizez asa cum trebuia nu greseam asa multe.

ariam

Post by ariam » 30 Aug 2009, 16:00

Pacat ca INM-ul nu mai afiseaza statistici in legatura cu participantii la concurs (de la ce facultati provin, ce varsta au, cu ce medie au terminat facultatea, a cata oara dau examenul, cati au raspuns corect la fiecare grila etc).

Intre altele, ar fi o radiografie a invatamantului juridic romanesc, unde sunt destul de multe locuri "fara taxa" pe la multe facultati din tara.

Oare daca ar cere cineva aceste informatii pe baza legii privind liberul acces la informatiile publice ar primi vreo informatie?

ignite

Post by ignite » 30 Aug 2009, 16:16

kiki2009 wrote:imi dai sperante,ignite :aplauze:
tu ai luat sigur...vezi sa nu o dai in bara la logica.

kiki2009

Post by kiki2009 » 30 Aug 2009, 17:54

IGNITE wrote:
kiki2009 wrote:imi dai sperante,ignite :aplauze:
tu ai luat sigur...vezi sa nu o dai in bara la logica.
gura de aur sa ai,ignite.la logica trebuie sa am intradevar grija

flaviusnet

Post by flaviusnet » 31 Aug 2009, 08:42

salutare domnilor! Felicitari celor care au trecut de grile...evident ca si anul asta baietii de la inm au comis-o si au gresit baremul...DUH!
Altceva vroiam insa sa scriu! Ma uitam la cei care au postat...se pare ca vechea garda s-a cam dus...arian, fanfanlatulipe,mariusms etc...uf..ce vremuri erau acum vreo 2-3 ani cand dadeam si noi ca disperatii la acest loc de dat cu capul si multi ne intorceam de acolo cu cucuie si cu mii de draci!
Haleluia!!

Li

Post by Li » 31 Aug 2009, 11:00

nu-i frumos din partea mea sa scriu pe forum o data pe an :grin: dar va urmaresc postarile cu interes.
sa va spun eu cum mi-am verificat grilele. am luat-o cu inceputul. incercuiam aproape una dupa alta grilele bune. am ajuns la jumate si mi-am zis: "am luat examenul....ura ura :grin: " ... apoi a urmat penalul ... greseala dupa greseala, nu-mi venea sa cred, din extaz am picat in depresie totala :mrgreen:
fu greu la penal anul asta !

kiki2009

Post by kiki2009 » 31 Aug 2009, 12:49

si eu am facut pe mine la penal(8 gresite),si mi s-au parut cele mai simple.inca o data,aparentele au inselat,si eu nu m-am vindecat.

Li

Post by Li » 31 Aug 2009, 13:18

ba sa te vindeci cat mai repede, ca trebuie sa sustii proba de rationament din cate am inteles. eu imi revin din soc la anun :mrgreen: dupa ce dau iar examen. Mult succes Kiki2009

luxor23

Post by luxor23 » 01 Sep 2009, 17:41

s-au afisat rezultatele.
:razz: :razz:

kiki2009

Post by kiki2009 » 01 Sep 2009, 20:11

sint in carti.urati bafta de acum inainte 8-)

agenda

Post by agenda » 01 Sep 2009, 20:13

bafta! :razz:

angel

Post by angel » 01 Sep 2009, 20:17

than...bafta sa fie! :aplauze:

Post Reply