INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
cyclop
ion_balcon wrote:stiu legea, am citit o.problema e alta:cum se face ca mitrache ne vb de efectele gratierii asupra suspendarii conditionate.,mai si da din cp:efectele gratierii sunt cele din codul penal,art 120cp
Mitrache iti vorbeste despre efectele gratierii asupra suspendarii conditonate, pt ca aia COLECTIVA merge cu suspendarea conditionata.
Ai o lege speciala pe gratiere, in care se prevede ca nu se poate acorda gratierea INDIVIDUALA pentru pedepsele suspendate. Deci, nu se poate, e clar.
-
ion_balcon
Este vorba de succesiunea celui reprezentat sa nu fie deschisa!!![/quote]
nu cred ca ai priceput intrebarea.e vorba de reprezentare succesorala.e firesc sa fie deschisa mostenirea celui reprezentat,altfel nu l poate reprezenta."se reprezinta numai persoanele moarte"
problema e urmatoarea:daca e necesar sa fie deschisa succ celui reprezentat inainte de succ in discutie,atunci cel reprezentat este un predecedat,dar daca se intampla sa fie comerient?atunci nu mai e necesar sa se deschida succ inainte(ci se deschide concomitent cu succ in discutie)in consecinta rasunsurile corecte sunt b si c
-
ion_balcon
cand se afiseaza baremul dupa contestatii?
-
cleo27ro
Wow...deci nu sunt pe zero...

-
dasefx
Din astea 6 anulate, eu am gresit 2. Acum am 74 de pct. Daca eram mai atent probabil ca reuseam. Am gresit stupid la 2 intrebari, din neatentie. Aia cu procurorul = organ de cercetare penala si cea cu persoana = parte. Imi vine sa-mi dau pumni in cap.
Succes celor care sunt in carti!
-
emy83
Cum e posibil sa anulezi niste grile pt ca erau prea dificile iar cele care erau in afara tematicii sa ramana in picioare?
eu cred ca erau prea dificile pt cine trebuia sa intre.nu cred ca le-a contestat cineva pt ca erau prea dificile.dar cum puteau recunoaste ca n-au putut face niste grile clare care sa nu poata fi contestate?
-
cleo27ro
dasefx wrote:Din astea 6 anulate, eu am gresit 2. Acum am 74 de pct. Daca eram mai atent probabil ca reuseam. Am gresit stupid la 2 intrebari, din neatentie. Aia cu procurorul = organ de cercetare penala si cea cu persoana = parte. Imi vine sa-mi dau pumni in cap.
Succes celor care sunt in carti!
Putina rabdare pana maine...
Poate esti in eroare... :)
-
ion_balcon
intrebarea 72 nea cyclop, e cea cu gratierea

-
dasefx

74 am in urma contestatiilor. deci....
-
ion_balcon
au zis ca intrebarile au fost grele

au fost usoare
-
nutzu
si totusi la penal ce motiv au avut sa le anuleze???
-
ion_balcon
au fost grele
problema e: ptr cine au fost grele,ptr fiul lui boroi?
cine a plans acasa,mama,tata au fossstt grele,faceti ceva si anulati le pe cele grele
de ce nu le au anulat pe toate?care a fost criteriul pe baza caruia cei din comisie au constatat dificultatea si complexitatea grilelor
hotie curata!!!!

-
nutzu
Ai o lege speciala pe gratiere, in care se prevede ca nu se poate acorda gratierea INDIVIDUALA pentru pedepsele suspendate. Deci, nu se poate, e clar. [/quote]
da , asa-i si cu toate astea au anulat-o. FARA MACAR SA DEA UN MOTIV!!
mie nu-mi vine sa cred cum le-au anulat aiurea..pe ce baza?
Traim in RO
-
ion_balcon
efectele gratierii sunt cele prezazute de art 120cp,indiferent ca este individuala ori colectiva.asta i motivul!asa ca la inm nu prea se face carte.domnii din comisii nu au fost studiosi in viata lor,nu se stie carte la inm si csm.asta e!
progeniturile s au dus acasa si au plans:au fost dificile.si ce credeti ca au facut parintii lor?au anulat 6 intrebari ptr ca au fost grele
grila cu presedintele completului:compunera instantei e prevazuta in lex 304,care nu era in tematica,in consecinta nu trebuia sa stim care e compunera instantei!!asa se motiva anularea grilei,nu ca au examinat ei legislatia(care nu era in tematica).adica,domnii din comisii nu stiu carte,nu prea ii ajuta capatanile.asta e! isi bat joc!