Innuenda wrote:Nu stiu, genul asta de epicurism de secol XXI nu ma convinge. Cand o sa vad un consumator de marihuana care poate fi un model pentru cei din jur poate o sa ma gandesc si eu ca am conceptii invechite si e cazul sa ma adaptez. Pana una-alta, consumatorii de drog (fie el usor sau puternic) sunt niste biete suflete ratacite, niste oameni care nu s-au intalnit cu sinele lor decat in Olimpul letargic al substantelor interzise, niste inadaptati care au nevoie de morfina placerii ca sa reziste rutinei normalului. Le-as spune sa-si caute alte culmi pe care sa le urce. Le-as spune sa incerce cu arta, dragostea fizica sau chiar...ciocolata.
Pentru unii ca voi, va sfatuiesc sa cititi un Baudelaire sau Wilde, care erau consumatori de droguri recunoscuti, sa ascultati muzica lui Tchaikowski si sa priviti picturile lui Michelangelo (acestia din urma, fiind homosexuali notorii)
Si tin sa va aduc aminte ca, de fapt, adevarul absolut nu se afla la nici unul dintre voi. Asa ca ar fi mai interesenta o discutie civilizata in care sa incercam sa intelegem punctul de vedere al celuilalt, in loc sa ne grabim sa aruncam primii piatra...