dreptul la libera exprimare

Discutii privind procedura penala
Post Reply
agenda

Post by agenda » 23 Sep 2009, 22:13

:-D :-D :-D
las bobocel...e mult prea suficient sa continue asa cum e...

ingrid

Post by ingrid » 24 Sep 2009, 06:18

ce nu vati saturat va cred inca rahatu i cald ,idei tampite si nenorocite va cred ca mai aveti ce mai.....zarzavagii si mahalagi cica cu carte :-D :-D care carte ????????care minte?????????ce mai mancatori de rahat :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ignite

Post by ignite » 30 Sep 2009, 21:14

ingrid...ce rau imi pare ca nu am vazut discutia asta interesanta...ma rog...felul in care a evoluat...mai devreme?

deci...care e ideea dragă?

daca te a lovit unguru cu ranga...sau daca te a amenintat...ca nici nu mai retin ce naiba s-a intamplat...sunt doua chestii

daca a facut o pentru ca e stricat la cap...si are o minte manipulată...atunci...dintr un anumit punct de vedere...sa meargă in ma-sa...

dar daca a facut o intr un context in care tu l-ai provocat...sau daca aveti voi o istorie a voastra...atunci lucrurile nu au legatura cu natia...decat ca pretext.

in rest...exact cum a spus vulpa...si daca copiii iti sunt destepti...care e faza?

iar cu aia 2 la suta...cine esti tu sa faci o asemenea calificare? aaa...mama unor copiii despre care tot tu spui ca sunt rasariti rau.

pai...mama si tata sunt supertari...iar copiii mei sigur...vor face facultati pe MARTE...sau undeva intr-un loc SUPERTARE...ŞI ATUNCI...LA ACEL MOMENT...SIGUR UNII DINTRE NOI NU VOR MAI FI.

SI CE? PAI...ARE MARE IMPORTANTA.

kiki2009

Post by kiki2009 » 01 Oct 2009, 13:21

hm.cred ca daca o lasati pe ingrid sa scrie ultima injuratura,puteti inchide apoi forumul :lol:

ingrid

Post by ingrid » 02 Oct 2009, 09:46

incepi sa fi si tu rautacios kiki,daca ai fi citit cum au evoluat lucrurile ti ai fi dat seama ca am raspuns doar la provocari cei drept nu prea academic ptr ca nu stiu sa ma cert elevat :lol: cu stima

ingrid

Post by ingrid » 02 Oct 2009, 12:06

am

ingrid

Post by ingrid » 02 Oct 2009, 13:26

ptr ignes dupa intamplarea aia nenorocita am crezut eu ca cer parerea unor profesionisti ,si m am trezit chiar de la inceput cu jigniri si injuri de la uni si te intreb pe tine daca ei se exprima asa ei cine sant? daca sant sa de destepti puteau ignora subiectul asa cum probabil trebuia sa fac pe leguma degerata si sa nu reactionez nici eu la tigani de romani.
vecinul meu este un om de aproape 70 ani ursuz si destul de rautacios spun asta ptr ca ulterior evenimentului mi au povestit vecini ca ia reclamat adesea la politie pentru motive puerile iar atunci cand este beat striga pe casa scari ca sant prea multi romanasi [eu nu l am auzit nici beat nu l am vazut]relatia mea cu dansul pana la incident era una normala eu vin foarte rar la locatia respectiva iar cand ne inalneam il salutam si atat dealfel la fel este relatia si cu ceilalti vecini.
cu stima

ingrid

Post by ingrid » 02 Oct 2009, 15:14

imi cer scuze ptr ignite

ingrid

Post by ingrid » 02 Oct 2009, 15:32

chiar nu voiam sa vorbesc de copiii si sant convinsa ca pe acest forum sant oameni mult mai pregatiti dupa cum ai observat mi am cerut scuze la vulpacris daca te simti jignit imi cer scuze si tie ignite.

clara_22

Post by clara_22 » 02 Oct 2009, 23:28

Asa draga ti-ai luat pastilele :-D ??Tare as fi interesanta ce conditi le oferi la "huni" tai angajati la prestigioasa pensiune, si ai grija ca pentru insulte s-ar putea sa demaram si noi un litigiu, chiar daca nu ne duce minte.....poate ne ajuta encefalul. :-? ...esti "smechera" ca ai bani, si snoaba cu fii tai....dar sa sti ca banii pana la urma nu fac tot in viata....Si ai grija cu traficul de tigari ca acolo in zona e ocupatie locala, am participat la un proces unde inculpatii erau din zona ta....(Ex:Intr-adevar ca si partea maghiara a facut greseli prin OG (HU) nr. 57/2007 datorita aplicarii normelor din ea un sofer lituanian s-a spanzurat in remorca camionului, dar dand dovada de solidaritate am reusita sa schimba aceste prevederi dar prin curatenie si infrastructura suntem in urma .......Dar "tanti" tu abuzezi de bunatatea su rabdarea noastra...si ne crezi.....sa inteleg ca tu esti desteapta intre posti, sau cum....Eu zic ca cel mai bine ar fi sa nu ti se mai acorde atentie, fiecare pasare pe graiul ei piere...... :-P Si te rog scuteste-ma de comentarii, si nu uita ca vecinul va beneficia de circumstante atenuante, a fost provocat, de o tanti cu gura mare si minte ingusta.........care e centru de greutate al pamantului......Nu te upara, o ultima intrebare ne spui si noua ce IQ ai??
Ai grija ce visezi in noaptea asta.... sa nu te viziteze vecinul!!

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 08:14

ajavascript:emoticon(n:-Dn)uzi duduie cred ca ti foame mananci literele ,daca aperi traficanti de tigari........... in instanta cica atunci ma intreb ce creier ai.s au sa inteleg ca ma acuzi pe mine de trafic? :-D in privinta demarari unui proces impotriva mea chiar te rog ,oare care va fi motivatia?poate ai si circumstante agravante :-D tu cine dracu esti de ma hartuiesti si ma jignesti oare cine pe cine sa dea in judecata :-D :-D :-D :-D :-D

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 08:19

care circumstante atenuante? :-D sti macar cu ce se mananca alea? :-D :-D :-D

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 08:31

mai bine ti ai ajuta colegul de procent :-D care e suparat rau ca bunicu cel betiv s a razgandit si nu mai vrea sai dea averea :-D si vezi tu are o hotarare judecatoreasca pe care nu stie sa o citeasca :-D cica judecatoru e devina foloseste cuvinte prea tehnice pentru mintea lui :-D explicai tu ce inseamna A ACVIRA [acvirare] un dosar :-D :-D :-D :-D fa si tu ceva util nu te plafona :-D :-D :-D

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 09:29

am o curiozitate .........la procesu cu tigarile ai participat in calitate de inculpat????ca doar este ocupatie locala nu??? :-D :-D :-D :-D :-D

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 09:35

am o curiozitate .........la procesu cu tigarile ai participat in calitate de inculpat????ca doar este ocupatie locala nu??? :-D :-D :-D :-D :-D

Post Reply