Asa draga ti-ai luat pastilele

??Tare as fi interesanta ce conditi le oferi la "huni" tai angajati la prestigioasa pensiune, si ai grija ca pentru insulte s-ar putea sa demaram si noi un litigiu, chiar daca nu ne duce minte.....poate ne ajuta encefalul.

...esti "smechera" ca ai bani, si snoaba cu fii tai....dar sa sti ca banii pana la urma nu fac tot in viata....Si ai grija cu traficul de tigari ca acolo in zona e ocupatie locala, am participat la un proces unde inculpatii erau din zona ta....(Ex:Intr-adevar ca si partea maghiara a facut greseli prin OG (HU) nr. 57/2007 datorita aplicarii normelor din ea un sofer lituanian s-a spanzurat in remorca camionului, dar dand dovada de solidaritate am reusita sa schimba aceste prevederi dar prin curatenie si infrastructura suntem in urma .......Dar "tanti" tu abuzezi de bunatatea su rabdarea noastra...si ne crezi.....sa inteleg ca tu esti desteapta intre posti, sau cum....Eu zic ca cel mai bine ar fi sa nu ti se mai acorde atentie, fiecare pasare pe graiul ei piere......

Si te rog scuteste-ma de comentarii, si nu uita ca vecinul va beneficia de circumstante atenuante, a fost provocat, de o tanti cu gura mare si minte ingusta.........care e centru de greutate al pamantului......Nu te upara, o ultima intrebare ne spui si noua ce IQ ai??
Ai grija ce visezi in noaptea asta.... sa nu te viziteze vecinul!!