Admitere în magistratura cu 5 ani vechime. Noiembrie
Admitere în magistratură cu 5 ani vechime. Noiembri
La CEDO nu exista nici o culegere cu toate spetele astea? sa nu scoatem toate MO? Multumesc.
Nu va faceti probleme daca nu va lasa cu decizile CEDO. Oricum nu va folosesc. Eu am fost la ex din aprilie, acum sunt jude
DEspre ex eu va pot spune ca nu prea am folosit codurile... in schimb mi-a fost utila Legea de organizare...
La CEDO am prins 3 din 5, probabil din noroc... EU zic sa trageti tare pe civil si penal.... SI MULTA BAFTA CELOR CARE SE DUC LA EX.
DEspre ex eu va pot spune ca nu prea am folosit codurile... in schimb mi-a fost utila Legea de organizare...
La CEDO am prins 3 din 5, probabil din noroc... EU zic sa trageti tare pe civil si penal.... SI MULTA BAFTA CELOR CARE SE DUC LA EX.
cei 2 spun clar ca obiect material este locuinta, incaperea , dependinta......asupra carora se exercita actiunea faptuitorului. si mi se pare foarte corect. nu vad de ce Voineag e de alta parere. chiar si infractiunea de santaj poate avea obiect material - atunci cand constrangerea se exercita prin acte de violenta asupra subiectului pasiv (desi Voineag spune ca infractiunile contra libertatii persoanei nu au obiect material, deci ar fi infractiuni de pericol si nu de rezultat)
Si Tudorel Toader si Octavian Loghin spun ca violarea de domiciliu nu are obiect material intrucat urmarile actiunii sau inactiunii se rasfrang asupra unui drept subiectiv al persoanei,dreptul la libertate.
In ceea ce priveste santajul,are obiect material cand consta in constrangerea prin violenta,acesta fiind corpul persoanei.
In ceea ce priveste santajul,are obiect material cand consta in constrangerea prin violenta,acesta fiind corpul persoanei.