Nu mi-e ca au aflat cit am pus in plus, dar nu se face asa!
Si intentia lor a fost doar de denigrare a societatii mele!
Cei care au trimis au fost de buna credinta, au crezut ca suntem noi.
Si nu vreau sa scape asa usor!
Asa miine i se scoala si suna la toti colaboratorii mei si sigur vor mai fi care le vor mai trimite pe fax!!!!
Nu pot sa-i opresc pe rau-voitori in nici un fel??
fals privind identitatea
Ca sa vezi ca se intampla si la case mai mari:
Merg la banca si cer extrasele de cont de la firma X;in graba si fara ochelari la mine, nu observ ca am in mana extrasele de cont ale altei firme. O greseala a functionarei bancii, repetata in "n" randuri(aceeasi firma)+extrasele noastre au ajuns la firma respectiva( cu tot cu alte acte).Crezi ca a patit ceva?
Merg la banca si cer extrasele de cont de la firma X;in graba si fara ochelari la mine, nu observ ca am in mana extrasele de cont ale altei firme. O greseala a functionarei bancii, repetata in "n" randuri(aceeasi firma)+extrasele noastre au ajuns la firma respectiva( cu tot cu alte acte).Crezi ca a patit ceva?

Ai vorbit cu directorul sucursalei? Este o neglijenta grava ce ar trebui pedepsita. O eroare e omeneasca, repetarea ei e ori prostie ori rea-vointa.valic wrote:Ca sa vezi ca se intampla si la case mai mari:
fals privind identitatea
Da Valic dar tu nu le-ai facut publice?! nu le-ai pus pe masa unui alt comerciant, discutind sumele inscrise si altele.....
Le-ai inapoiat si atit. Mai mult nu ai sustinut ca esti de la societatea inscrisa pe extrase!!!
Le-ai inapoiat si atit. Mai mult nu ai sustinut ca esti de la societatea inscrisa pe extrase!!!