Cum se stabileste competenta teritoriala?

Discutii privind procedura penala
gavril

Post by gavril » 12 Jul 2007, 21:40

multumesc de raspunsuri.

draudiu: la TB programul la casierie e de la 13.30 la 15.30. casieria e la etj. 3 (urci cu liftul) iar Biroul Personal, pt. depunere dosare, la etj. 1. Plata + depunere dosar = aprox. 10 - 15 min. Depinde cati sunt in fata ta.

Chestie ciudata: nu dau nr. de inregistrare. cica nu se da asa ceva si singura dovada ar fi chitanta cu suma platita. dar cum poate fi asta.. dovada depunerii dosarului ... nu- mi dau seama.

am fost nr. 50.

Succes !

bibi

Post by bibi » 13 Jul 2007, 08:02

cum adica nu-ti dau numar de inregistrare? si daca vrei sa faci o contestatie la ce faci? referitor chitanta nr.....? e cel putin ciudat???

gavril

Post by gavril » 13 Jul 2007, 08:04

si eu m-am mirat.

un coleg din Mures .. mi-a zis ca acolo i-au dat nr. de inreg.

bibi

Post by bibi » 13 Jul 2007, 08:05

luni sau marti iti spun situatia de la galati

draudiu

Post by draudiu » 13 Jul 2007, 08:50

Gavril wrote:multumesc de raspunsuri.

draudiu: la TB programul la casierie e de la 13.30 la 15.30. casieria e la etj. 3 (urci cu liftul) iar Biroul Personal, pt. depunere dosare, la etj. 1. Plata + depunere dosar = aprox. 10 - 15 min. Depinde cati sunt in fata ta.

Chestie ciudata: nu dau nr. de inregistrare. cica nu se da asa ceva si singura dovada ar fi chitanta cu suma platita. dar cum poate fi asta.. dovada depunerii dosarului ... nu- mi dau seama.

am fost nr. 50.

Succes !

Multumesc frumos GAVRIL

Nu e pt mine, inca!

Am inteles ca esti fct pb.
Avem ceva in comun in cazul asta.

Succes si tie

kaela

Post by kaela » 13 Jul 2007, 11:07

am depus si eu dos ptr cineva la tm si nici aici nu se dau nr de inregistrare; tot in baza chitantei....asta ca sa nu va mai stresati si cu asta, ca ma gandesc ca aveti destul sres :grin:

draudiu

Post by draudiu » 13 Jul 2007, 11:14

kaela wrote:am depus si eu dos ptr cineva la tm si nici aici nu se dau nr de inregistrare; tot in baza chitantei....asta ca sa nu va mai stresati si cu asta, ca ma gandesc ca aveti destul sres :grin:

Nu trebuie ca depunerea sa fie personala?

Se poate si prin mandatar?

kaela

Post by kaela » 13 Jul 2007, 12:00

:grin: pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic....

draudiu

Post by draudiu » 13 Jul 2007, 13:18

kaela wrote::grin: pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic....

Multumesc frumos

kaela

Post by kaela » 13 Jul 2007, 19:51

ajuta?....sau ai de gand sa te razbuni...pa sistem? :lol:

Samurai

Post by Samurai » 16 Jul 2007, 10:55

kinga wrote:coroborat cu 30 ..
in cazul tau s-a depus plangere la un organ necompetent...
deci, procurorul va decide ca :
se declina competenta .. la locul savarsirii, la locul unde fost prins..sau unde locuieste

dar neagu zace ca se prefera organul de la locul unde a fost savarsit infractiunea, intru-cat acolo pot fi culese si administrate cel mai usor probele.. :razz: :razz:
Asa e si logic. Trebuie sa se sesizeze, si e si normal asa, organul care poate efectua practic urmarirea. Dar va fi legal sesizat cel din cele patru enumerate.

Post Reply