Cum se stabileste competenta teritoriala?
multumesc de raspunsuri.
draudiu: la TB programul la casierie e de la 13.30 la 15.30. casieria e la etj. 3 (urci cu liftul) iar Biroul Personal, pt. depunere dosare, la etj. 1. Plata + depunere dosar = aprox. 10 - 15 min. Depinde cati sunt in fata ta.
Chestie ciudata: nu dau nr. de inregistrare. cica nu se da asa ceva si singura dovada ar fi chitanta cu suma platita. dar cum poate fi asta.. dovada depunerii dosarului ... nu- mi dau seama.
am fost nr. 50.
Succes !
draudiu: la TB programul la casierie e de la 13.30 la 15.30. casieria e la etj. 3 (urci cu liftul) iar Biroul Personal, pt. depunere dosare, la etj. 1. Plata + depunere dosar = aprox. 10 - 15 min. Depinde cati sunt in fata ta.
Chestie ciudata: nu dau nr. de inregistrare. cica nu se da asa ceva si singura dovada ar fi chitanta cu suma platita. dar cum poate fi asta.. dovada depunerii dosarului ... nu- mi dau seama.
am fost nr. 50.
Succes !
Gavril wrote:multumesc de raspunsuri.
am fost nr. 50.
Succes !
Multumesc frumos GAVRIL
Nu e pt mine, inca!
Am inteles ca esti fct pb.
Avem ceva in comun in cazul asta.
Succes si tie
Asa e si logic. Trebuie sa se sesizeze, si e si normal asa, organul care poate efectua practic urmarirea. Dar va fi legal sesizat cel din cele patru enumerate.kinga wrote:coroborat cu 30 ..
in cazul tau s-a depus plangere la un organ necompetent...
deci, procurorul va decide ca :
se declina competenta .. la locul savarsirii, la locul unde fost prins..sau unde locuieste
dar neagu zace ca se prefera organul de la locul unde a fost savarsit infractiunea, intru-cat acolo pot fi culese si administrate cel mai usor probele..![]()