Intrebare

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
Maria_S

Intrebare

Post by Maria_S » 09 Jul 2007, 16:34

In cazul in care iau examenul de admitere in barou intr-un anumit judet, imi puteti spune daca exista posibilitatea efectuarii perioadei de stagiu intr-un alt judet? sau e neaparat sa te inscrii la un avocat din zona?

kinga

Post by kinga » 09 Jul 2007, 20:00

io stiu doar ca targu muresul e full cu avocati care sunt membrii ai Baroului Bucuresti..
:mrgreen: :mrgreen:
dar ar fi bine sa-ti raspunda un avocat... care este... :razz: :razz:

jojo

Re: Intrebare

Post by jojo » 09 Jul 2007, 21:36

Maria_S wrote:In cazul in care iau examenul de admitere in barou intr-un anumit judet, imi puteti spune daca exista posibilitatea efectuarii perioadei de stagiu intr-un alt judet? sau e neaparat sa te inscrii la un avocat din zona?
Teoretic nu, practic da.
In sensul ca: contractul de colaborare/salarizare se incheie cu un avocat definitiv din cadrul baroului in care ai dat si promovat examenul de admitere. Pe urma, la mica (si daca exista) intelegere dintre maitre si alt avocat din zona ta, practic vei functiona la acesta din urma.

Nu pleci in Kongo?

serafim

Post by serafim » 09 Jul 2007, 23:06

:-D :-D :-D vezi Jojo mi-ai dat o idee buna s-ar putea sa-mi placa in Kongo urc in bananier si rog laleaua sa-mi trimita grile pt. INM sa nu ma plictisesc :grin: :-D :-D :-D

kaela

Post by kaela » 12 Jul 2007, 13:32

banuiesc ca te intereseaza sa functionezi pe bune,ca altfel nu ai fi pus o astfel de intrebare; singura varianta, cred eu, este ca maestrul tau sa-si deschida sediu secundar in alt judet :mrgreen: ; muuulta bafta

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 12 Jul 2007, 13:34

serafim wrote::-D :-D :-D vezi Jojo mi-ai dat o idee buna s-ar putea sa-mi placa in Kongo urc in bananier si rog laleaua sa-mi trimita grile pt. INM sa nu ma plictisesc :grin: :-D :-D :-D
o sa ai in bananier internet nuairlesn? :-D :-D :-D

jojo

Post by jojo » 12 Jul 2007, 15:40

kaela wrote: singura varianta, cred eu, este ca maestrul tau sa-si deschida sediu secundar in alt judet
Si sa faca naveta sa te indrume.

M-am enervat.

kaela

Post by kaela » 12 Jul 2007, 18:32

daca pe mine te-ai enervat...nu cred ca are rost...imi dadeam cu parerea, iar pe de alta parte...nu cred ca in general se dau maestrii" peste cap sa-si indrume stagiarii; el deschide sediul si face si stagiarul are deja un avantaj- daca asta isi doreste

Maria_S

Post by Maria_S » 13 Jul 2007, 00:44

E bine ca aveti umor. Eu una nu ma amuz foarte tare, sincer. Mersi oricum pentru raspunsuri. Si referitor la emigrare, probabil ca da, chiar o s-o fac, poate asha o sa mi pot plati stagiul.

gavril

Post by gavril » 13 Jul 2007, 07:23

Maria_S wrote: Si referitor la emigrare, probabil ca da, chiar o s-o fac, poate asha o sa mi pot plati stagiul.
plati ? sa platesti tu ... sau sa fii platita ?

Post Reply