Va rog foarte mult sa exprimati cateva puncte de vedere la o solutie pronuntata de instanta (tribunal), referitoare la un proces in care sunt contestator (am depus o cerere de chemare in judecata, contestand o decizie de sanctiune disciplinara).Va citez din pronuntare:
"Solutionare: Inch- Am pron.xx.06.2007 Hot. respinge exceptia nulitatii absolute a deciziei de sanctionare nr. *** din **.**.2007 emisa de intimata. Admite exceptia prescrierii dreptului de a aplica sanctiunea disciplinara prin decizia mai sus mentionata. Fixeaza termen la *.**.2007 - cu citarea partilor."
Practic, eu am cerut si daune morale, pe langa anularea sanctiunii disciplinare.
Asadar, v-as intreba care pot fi:
-consecintele/efectele;
-avantajele/dezavantajele acestei pronuntari doar pe exceptii;
-concluzia.
Procesul este aproape castigat si se mai continua pentru "daunele morale"?
Pentru daunele morale ar fi indicat sa solicit proba interogatorului (sa concep un set de intrebari pentru intimata)?
Ce credeti ca a avut in vedere instanta?Acum se poate "uni" fondul cu exceptiile sau cam care este procedura uzuala dupa o astfel de pronuntare/solutie?!
Va multumesc mult pentru orice opinii!
Rog dezbatere:s-a respins o exceptie dar s-a admis alta!
...
Multam frumos.Aveam nevoie de (cel putin) o confirmare.In stadiul acesta, intimata are vreo cale de atac?kinga wrote:la data la care s-a emis decizia de sanctionare, angajatorul era decazut din dreptul de a mai aplica vreo sanctiune.
Deci, sanctiunea aplicata este nelegala.
efectele sunt aceleasi ca si in cazul admiterii nulitatii...