Hotarare judecatoresca(firma recuperare creante tel mobil)

Discutii privind procedura civila
Post Reply
intarsia_m

Hotarare judecatoresca(firma recuperare creante tel mobil)

Post by intarsia_m » 07 Jun 2007, 20:09

buna

va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce consecinte poate avea o hotare judecatoreasca care ma obliga la plata sumei de 2800 ron catre firma de recuperari creante MARS COLECTION .

precizez ca timpul acordat contestatiei a expirat ...........iar eu nu am absolut nici un bun pe numele meu ci doar o dacie veche ruginita de 20 ani !
contractul a fost facut pe numele meu dar cu ajutorul contractul de apartament care este pe numele tatalui meu !.

ce riscuri pot aparea din aceasta hotarare judecatoreasca ....caci marturisesc sincer ca nu am posibilitatea sa platesc o asemenea datorie

se poate transforma in inchisoare pt neplata datoriei ?
se inregistreaza datoria la administratia financiara iar in cazul in care parintii mei au nevoie de un act si vor trebui sa plateasca .....

precizez ca eu sunt plecat din tara in spania la munci agricole si am aflat de aceasta hotarare prin tele de la parintii mei
VA ROG MULT SA-MI RASPUNDETI LA TOATE INTREBARILE !

MULTUMESC

intarsia_m

Post by intarsia_m » 10 Jun 2007, 07:14

chiar nu stie nimeni ?daca poate avea repercursiuni negative pt mine

gstefan5

Post by gstefan5 » 10 Jun 2007, 08:15

Daca nu ai bunuri sa te execute, n-au ce sa-ti faca. In inchisoare nu se transforma, asa ca stai linistit pana se prescrie executarea silita.

meri

Post by meri » 10 Jun 2007, 09:42

Darn din cate stiu eu se poate transforma in munca in folosul comunitatii.(teoretic)

kinga

Post by kinga » 10 Jun 2007, 19:27

meri wrote:Darn din cate stiu eu se poate transforma in munca in folosul comunitatii.(teoretic)
dap corectttttttttttt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

asta de unde ai scos??? :mrgreen: :mrgreen:
Vorba lui Serafim... nu ca ma intereseaza .. dar vreau sa stiu. :mrgreen: :mrgreen:

alexx77

Post by alexx77 » 12 Jun 2007, 11:50

Nu se poate transforma in munca in folosul comunitati.Daca realizezi venituri e f posibil sa te trezesti cu o poprire pe salariu.In rest...multa bafta

lollita

Post by lollita » 12 Jun 2007, 13:18

pentru a-ti putea da un sfat, este necesar sa completezi informatiile. Ai scris ca pentru incheierea abonamentului cu firma de telefonie mobila te-ai folosit de contractul de cumparare a apartamentului parintilor tai, desi abonamentul s-a facut pe numele tau. Trebuie sa stim ce obligatii si-au asumat parintii tai in contractuld e abonament cu firma de telefonie in cazul in care nu-ti platesti factura lsa telefonm. De asemnea, trebuie sa ne dai amanunte privind continutul hotararii judecatoresti. Impotriva cui a fost pronuntata, ce obiect are, in ce fel de proces. Abia apoi iti vom putea raspunde corect

intarsia_m

Post by intarsia_m » 12 Jun 2007, 21:38

parintii nu si-au asumat nii un fel de obligatie ....de altfel ei nici nu au fost prezenti la incheierea acestui contract !...contractul servea o siguranta pt ei sa stie sigur unde vor trimite facturlie telefonice.....de altfel as fi putut foarte bine sa dau atunci si un contract de inchiriere a unui apartament pe numele meu ...ar fi fost suficient ..........

cat despre continutul hotararii judectaoresti ........nu stiu cum suna .doar ce am apucat sa vb la un telefon .........

instanta hotaraste la plata datoriei catre MARS collection cu suma totala de x ......iar aici este atasata o foaie in care sunt detailiate datoriile ....dobanzile calculate plus cheltuieli cu curespondenta si judecatoresti ...............

hotararea judecatoreaca este pronuntatat impotriva mea

la toate aceste hartii .mai este anexat o hartie prin care este instintat executor judecatoresc ..........si prin care zice ca in termen de o luna se va trece la executare silita

Samurai

Post by Samurai » 13 Jun 2007, 07:43

Vrem mobile, abonamente dan sa nu platim. Execvatur scrie pe fruntea ta !

lollita

Post by lollita » 13 Jun 2007, 09:49

tot nu stim ce fel d elitigiu a fost la instanta. In fine, poate sa se faca executare silita pe veniturile sau bunurile tale, daca figurezi cu asa ceva. respectiv, daca ai fi avut salariu sau alte venituri, iti infiintau poprire si-ti luau lunar pina la o treime. Daca ai bunuri (apartament, masina teren etc.) pe numele tau, ti le poate scoate la licitatie, dar procedura e cam greoaie. Din cite inteleg, executorul ti-a dat un termen de 30 de zile sa achiti benevol, urmind sa treca la exeutare silita in cele doua forme expuse mai sus. Sfatul meu e sa iei legatura cu executorul si sa incerci sa obtii o esalonare a platii. Ca modalitate concreta a in care pot demara formele de executare, pot sa-ti mai spun ca executorul va face demersuri la Administratia Financiara din localitatea unde ai domiciliul sa verifice daca figurezi cu venituri sau la Directia de Impozite si Taxe a primariei din localitatea de domiciliu, sa verifice daca detii teren, casa sau masina.

intarsia_m

Post by intarsia_m » 13 Jun 2007, 14:00

Samurai wrote:Vrem mobile, abonamente dan sa nu platim. Execvatur scrie pe fruntea ta !
ok abonamente platim insa nu cred ca e bine sa incurajam camataria..........avand in vedere ca ultima fatura a fost platita la zi ...deci serviicle telefonice de care m-am folosit au fost platte la zi ....iar cu 3 luni inainte de a expira contractul de telefon .am pirdut telefonul ........iar pe ultimele 3 luni de neplata a abonamentului care era la vremea aiai de 4 dolari deci un total de 4x3 ........
sa ajung la 2800 ron

intarsia_m

Post by intarsia_m » 13 Jun 2007, 14:31

lollita wrote:tot nu stim ce fel d elitigiu a fost la instanta. In fine, poate sa se faca executare silita pe veniturile sau bunurile tale, daca figurezi cu asa ceva. respectiv, daca ai fi avut salariu sau alte venituri, iti infiintau poprire si-ti luau lunar pina la o treime. Daca ai bunuri (apartament, masina teren etc.) pe numele tau, ti le poate scoate la licitatie, dar procedura e cam greoaie. Din cite inteleg, executorul ti-a dat un termen de 30 de zile sa achiti benevol, urmind sa treca la exeutare silita in cele doua forme expuse mai sus. Sfatul meu e sa iei legatura cu executorul si sa incerci sa obtii o esalonare a platii. Ca modalitate concreta a in care pot demara formele de executare, pot sa-ti mai spun ca executorul va face demersuri la Administratia Financiara din localitatea unde ai domiciliul sa verifice daca figurezi cu venituri sau la Directia de Impozite si Taxe a primariei din localitatea de domiciliu, sa verifice daca detii teren, casa sau masina.

nu am nici un fel de bun pe numele meu ........nici casa nici masina ........angajat am fost pana acum 3 luni ...acum nu mai sunt angajat .....care e procedura in acest caz?

ce va face executorul ?
bunuri pe numele meu nu
servici nu

lollita

Post by lollita » 21 Jun 2007, 13:31

Probabil iti va mai trimite din cind in cind somatii, va mai face verificari, pentru a nu se prescrie termenul de recuperare a datoriei, care este de trei ani.

Post Reply