lamurirea lamuririi

Discutii privind procedura civila
Post Reply
ursu

lamurirea lamuririi

Post by ursu » 25 Apr 2007, 17:43

cerere pt. lamurirea sent.civ.
instanta se pronunta prin incheiere. justitiabilul nu observa ca incheierea pronuntata tot nu a lamurit titlul cum trebuie(adica tot nu se poate pune in executare), deci pierde si termenul de recurs si cel de revizuire.
merge o noua lamurire, dar de aceasta data a incheierii nelamurite ?(daca intelegeti ce vreau sa spun! :roll: )

ADURbaCA

Post by ADURbaCA » 25 Apr 2007, 20:50

Ced ca merge o noua lamurire a nelamuririi , nu exista autoritate de lucru judecat daca instanta nu s-a pronuntat .

ursu

Post by ursu » 02 May 2007, 17:06

da, asa cred si eu!
oricum...daca cineva are o alta parere....argumentata, e bine venita!
:cafea:

florian267

Post by florian267 » 04 May 2007, 17:49

Si eu as zice ca o noua cerere de lamurire ar fi admisibila. In fond, executarea hotararii tine de dreptul la un proces echitabil si este obligatia instantei sa asigure respectarea acestuia.

ursu

Post by ursu » 05 May 2007, 16:02

merge o noua cerere de lamurire a nelamuririi!!!(adica a primei incheieri de lamurire a dispozitivului sent.civ.) ..ca alta lamurile la aceasi sent. nu merge!
multam. :cafea:

ursu

Post by ursu » 12 Jun 2007, 18:38

iaca n-a mers!
s-a respins pe tardivitate!!! mi-e rau!! n-am mai auzit asa o prostie!! ce tardivitate??? cererea pe 281 ind.1 nu-i tinuta de niciun termen!!!
fetele astea de la judecatorie.... dau niste solutii cateodata..de ramai masca!!
da tre sa afle si csm-ul ce fac ele ...in dosarele astea!!!
auzi, am hotarare ..si n-o pot executa ..ca n-am cum: ca asa a vrut judele sa dea casa din dreapta cu terenul din stanga...si executorul ..se uita ca prostun la titlu...si ..moare de ras!!!..dazavantaj debitor!!!
va mai povestesc..asa...sa stiti si voi ce face instanta prin alte colturi ale tarii!!!

kinga

Post by kinga » 12 Jun 2007, 20:37

[quote="URSU"]fetele astea de la judecatorie.... dau niste solutii cateodata..de ramai masca!!
da tre sa afle si csm-ul ce fac ele ...in dosarele astea!!!
quote]

asa ca au absolvit INM-ul..??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply