ce ma fac?

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
alnajar

ce ma fac?

Post by alnajar » 10 Jun 2007, 17:15

Buna tuturor!

Ce se poate intampla in cazul in care ,, din greseala", s-a introdus o noua cerere pt. emiterea unei ordonante care sa contina somatia de plata, in conditiile in care pe rolul aceleasi instante se mai afla o cerere nesolutionata??( in sensul ca nu exista inca o sent. civ.)
Cazul 2, ce se intampla cand instanta deja s-a pronuntat, exista sent. civ., iar eu tot ,, din greseala" am mai introdus o noua cerere.
Cazul 3, ce mai pot face atunci cand unele cereri introduse de mine vor avea termen prim termen zilele urmatoare?Renuntare la judecata?
Chiar a fost o greseala, nu am fost informata asupra faptului ca unii colegi au mai inaintat instantei aceleasi cereri.
Voi cum ati interpreta art 11 prim din O.G. 5/2001?
Va rog din suflet ajutati-ma ca-s disperata....Nu vreau sa platesc pt. asta!

kinga

Re: ce ma fac?

Post by kinga » 10 Jun 2007, 17:47

alnajar wrote:Buna tuturor!

Ce se poate intampla in cazul in care ,, din greseala", s-a introdus o noua cerere pt. emiterea unei ordonante care sa contina somatia de plata, in conditiile in care pe rolul aceleasi instante se mai afla o cerere nesolutionata??( in sensul ca nu exista inca o sent. civ.)
Cazul 2, ce se intampla cand instanta deja s-a pronuntat, exista sent. civ., iar eu tot ,, din greseala" am mai introdus o noua cerere.
Cazul 3, ce mai pot face atunci cand unele cereri introduse de mine vor avea termen prim termen zilele urmatoare?Renuntare la judecata?
Chiar a fost o greseala, nu am fost informata asupra faptului ca unii colegi au mai inaintat instantei aceleasi cereri.
Voi cum ati interpreta art 11 prim din O.G. 5/2001?
Va rog din suflet ajutati-ma ca-s disperata....Nu vreau sa platesc pt. asta!
da cam multe greseli.. voi chiar nu colaborati deloc????

cazul 1: poti sa introduci si 1000 de somatii de plata .. tot acolo esti... renuntare la judecata.. paguba pentru onor firma 39 RON :grin: :grin:
partea adversa va invoca ca mai exista pe rol o somatie .. pici de fraiera ... :mrgreen: :mrgreen:

cazul 2: partea adversa va invoca autoritatea de lucru judecat iar tu pici de fraiera. din nou...... :grin: :grin: onor firma pierde cheltuielile de judecata

Cazul 3: ai picat de fraiera ... renunti la judecata si platesti cheltuileile de judecata asta daca onor patron nu zace ca ii ajunge un jurist.. ca unde-s doi nu puterea creste ci haosul... :mrgreen: :mrgreen:
si cum interpretam art. 11 pai cum e firesc... sau nu stii ce-i ala autoritate de lucru judecat???? :grin: :grin:

alnajar

Post by alnajar » 10 Jun 2007, 20:13

Merci Kinga!
Semnat, fraiera!Sau, fraierita!Tot aia-i!

kinga

Post by kinga » 10 Jun 2007, 21:03

scumpet... nu vroiam sa fiu ticaloasa... desi stiu ca am fost... :mrgreen: :mrgreen:
mea culpa.. m-am si distrat.. sincer...
dar sa nu stie stangul ce face dreptul???

nu crezi ca e penibil??
vrei ajutor.. ce sa spunem??? :lol: :lol:

si nu stiu ce o sa spui la admin...

dar in viitor... impartiti si voi atributiile...
SC-urile de la A .. la ...G dau eu in judecata .. restul tu...

lauraC

Post by lauraC » 12 Jun 2007, 10:52

:-? Kinga... :grin: esti de-a dreptul ticaloasa... :lol:

kinga

Post by kinga » 12 Jun 2007, 11:02

lauraC wrote::-? Kinga... :grin: esti de-a dreptul ticaloasa... :lol:
mi se pare corect... e deformare profesionala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
si daca citeai atent.. si eu am recunoscut .. ca sunt... :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply