Buna tuturor!
Ce se poate intampla in cazul in care ,, din greseala", s-a introdus o noua cerere pt. emiterea unei ordonante care sa contina somatia de plata, in conditiile in care pe rolul aceleasi instante se mai afla o cerere nesolutionata??( in sensul ca nu exista inca o sent. civ.)
Cazul 2, ce se intampla cand instanta deja s-a pronuntat, exista sent. civ., iar eu tot ,, din greseala" am mai introdus o noua cerere.
Cazul 3, ce mai pot face atunci cand unele cereri introduse de mine vor avea termen prim termen zilele urmatoare?Renuntare la judecata?
Chiar a fost o greseala, nu am fost informata asupra faptului ca unii colegi au mai inaintat instantei aceleasi cereri.
Voi cum ati interpreta art 11 prim din O.G. 5/2001?
Va rog din suflet ajutati-ma ca-s disperata....Nu vreau sa platesc pt. asta!
ce ma fac?
Re: ce ma fac?
da cam multe greseli.. voi chiar nu colaborati deloc????alnajar wrote:Buna tuturor!
Ce se poate intampla in cazul in care ,, din greseala", s-a introdus o noua cerere pt. emiterea unei ordonante care sa contina somatia de plata, in conditiile in care pe rolul aceleasi instante se mai afla o cerere nesolutionata??( in sensul ca nu exista inca o sent. civ.)
Cazul 2, ce se intampla cand instanta deja s-a pronuntat, exista sent. civ., iar eu tot ,, din greseala" am mai introdus o noua cerere.
Cazul 3, ce mai pot face atunci cand unele cereri introduse de mine vor avea termen prim termen zilele urmatoare?Renuntare la judecata?
Chiar a fost o greseala, nu am fost informata asupra faptului ca unii colegi au mai inaintat instantei aceleasi cereri.
Voi cum ati interpreta art 11 prim din O.G. 5/2001?
Va rog din suflet ajutati-ma ca-s disperata....Nu vreau sa platesc pt. asta!
cazul 1: poti sa introduci si 1000 de somatii de plata .. tot acolo esti... renuntare la judecata.. paguba pentru onor firma 39 RON

partea adversa va invoca ca mai exista pe rol o somatie .. pici de fraiera ...

cazul 2: partea adversa va invoca autoritatea de lucru judecat iar tu pici de fraiera. din nou......

Cazul 3: ai picat de fraiera ... renunti la judecata si platesti cheltuileile de judecata asta daca onor patron nu zace ca ii ajunge un jurist.. ca unde-s doi nu puterea creste ci haosul...

si cum interpretam art. 11 pai cum e firesc... sau nu stii ce-i ala autoritate de lucru judecat????

scumpet... nu vroiam sa fiu ticaloasa... desi stiu ca am fost...
mea culpa.. m-am si distrat.. sincer...
dar sa nu stie stangul ce face dreptul???
nu crezi ca e penibil??
vrei ajutor.. ce sa spunem???
si nu stiu ce o sa spui la admin...
dar in viitor... impartiti si voi atributiile...
SC-urile de la A .. la ...G dau eu in judecata .. restul tu...

mea culpa.. m-am si distrat.. sincer...
dar sa nu stie stangul ce face dreptul???
nu crezi ca e penibil??
vrei ajutor.. ce sa spunem???

si nu stiu ce o sa spui la admin...
dar in viitor... impartiti si voi atributiile...
SC-urile de la A .. la ...G dau eu in judecata .. restul tu...