Eu il consider extraordinar. Astept pareri in legatura cu diferenta dintre acesta si cursul selectiv al lui Ciobanu si Boroi.
Cleutza...

Ai dreptate. M-am uitat mai atent. In iuresul asta de ingrasat porcul in ajun , am sarit un rand si n-am observat ca dispozitiile generale privitoare la procedurile necontencioase n-au nici o treaba cu Cartea IV. Despre arbitraj.frido wrote:Eu nu cred ca arbitrajul intra in procedura necontencioasa la care se refera tematica .Procedura necontencioasa este in parerea mea doar Cartea III din C.pr.civ,iar in Comentariile codului de procedura a lui Les este tratata in vreo 10 pagini.Sper ca nu intra arbitrajul,pt ca doar l-am citit 8O
Doar formal :-| . Am avut o serie de probleme neplacute. Viata nu-i intotdeauna asa cum ti-o programezi, mai ales cand constanta vietii tale mai intalneste si variabile independente cum ar fi cresterea unui copil mic, o boala a unei rude f. apropiate sau chiar a ta. Subiectul e destul de delicat. Am expus cu ceva timp in urma problemele prin care am trecut, asa ca n-o lua nici ca pe o scuza , dar nici ca pe o superficialitate si inconsecventa in tratarea materiei incidentul legat de tematica INM.kinga wrote:ai dat si anul trecut la INM?????Cleo27ro wrote:...Nimeni nu ma lamureste. Macar spuneti-mi si mie , la procedura necontencioasa materia se refera exclusiv la arbitraj?
Daca da, de unde il invatati?
SA-MI RASPUNDA SI MIE CINEVA, AZI, PLEASE!!!
Multumesc anticipat!![]()
![]()
![]()
![]()
Cand l-am cumparat, la tine m-am gandit. Nu de alta , dar trebuia sa injur pe cineva in caz de bani dati aiurea.bibi wrote:eu am mai spus-o aici pe forum ....les este extraordinar...nu numai ca invat dupa el ...insa chiar il folosesc in problemele zilnice...are un limbaj obisnuit si nu face nimic altceva decat sa iti explice fiecare notiune in parte.........nu bate campii de loc.
sa stii ca nu imi e ruda sa-i fac publicitate gratuita...daca vrei pot sa-ti recomand si carti cu preturi nesimtite si care nu au nici o valoare practica....mi-am luat si eu de multe ori teapa insa am inceput sa cunosc ceea ce vreau si cum trebuie sa aleg. prefer sa stau o ora - doua in librarie si apoi sa decartez sumele de bani...nu de alta da doare rau la buzunar....Cleo27ro wrote:Cand l-am cumparat, la tine m-am gandit. Nu de alta , dar trebuia sa injur pe cineva in caz de bani dati aiurea.bibi wrote:eu am mai spus-o aici pe forum ....les este extraordinar...nu numai ca invat dupa el ...insa chiar il folosesc in problemele zilnice...are un limbaj obisnuit si nu face nimic altceva decat sa iti explice fiecare notiune in parte.........nu bate campii de loc..
Ai avut insa dreptate.
Cleutza...
nu numai "acida", chiar mortala ..... dupa buzele alea apetisante acum vii cu un pink-pistol ...kinga wrote:Cleutza.. stai calm.. eu nu dau la INM
si nu am citit ce ai scris anul trecut.. sau cand ai scris.
Foarte sincer toate problematica si tevatura in legatura cu subiectul INM.. ma plictisea ingrozitor.
Si pentru ca ieri m-am plicitisit .. si am fost oleaca acida ( ca doar mai avem si zile negre ) am postat ce am postat.
Nu am vrut sa te jignesc.![]()
OK...It happens...kinga wrote:Cleutza.. stai calm.. eu nu dau la INM
si nu am citit ce ai scris anul trecut.. sau cand ai scris.
Foarte sincer toate problematica si tevatura in legatura cu subiectul INM.. ma plictisea ingrozitor.
Si pentru ca ieri m-am plicitisit .. si am fost oleaca acida ( ca doar mai avem si zile negre ) am postat ce am postat.
Nu am vrut sa te jignesc.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 32 guests