CPC

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
cleo27ro

CPC

Post by cleo27ro » 07 Jun 2007, 16:10

S-a incumetat cineva sa invete dupa CPC-ul lui Les?
Eu il consider extraordinar. Astept pareri in legatura cu diferenta dintre acesta si cursul selectiv al lui Ciobanu si Boroi.

Cleutza... :kiss:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 07 Jun 2007, 19:31

...Nimeni nu ma lamureste :-( . Macar spuneti-mi si mie , la procedura necontencioasa materia se refera exclusiv la arbitraj?
Daca da, de unde il invatati?
SA-MI RASPUNDA SI MIE CINEVA, AZI, PLEASE!!!

Multumesc anticipat! :kiss:

frido

Post by frido » 07 Jun 2007, 20:13

Eu nu cred ca arbitrajul intra in procedura necontencioasa la care se refera tematica .Procedura necontencioasa este in parerea mea doar Cartea III din C.pr.civ,iar in Comentariile codului de procedura a lui Les este tratata in vreo 10 pagini.Sper ca nu intra arbitrajul,pt ca doar l-am citit 8O

cleo27ro

Post by cleo27ro » 07 Jun 2007, 20:45

frido wrote:Eu nu cred ca arbitrajul intra in procedura necontencioasa la care se refera tematica .Procedura necontencioasa este in parerea mea doar Cartea III din C.pr.civ,iar in Comentariile codului de procedura a lui Les este tratata in vreo 10 pagini.Sper ca nu intra arbitrajul,pt ca doar l-am citit 8O
Ai dreptate. M-am uitat mai atent. In iuresul asta de ingrasat porcul in ajun , am sarit un rand si n-am observat ca dispozitiile generale privitoare la procedurile necontencioase n-au nici o treaba cu Cartea IV. Despre arbitraj. :oops:

Mutumesc!

bibi

Post by bibi » 10 Jun 2007, 11:00

eu am mai spus-o aici pe forum ....les este extraordinar...nu numai ca invat dupa el ...insa chiar il folosesc in problemele zilnice...are un limbaj obisnuit si nu face nimic altceva decat sa iti explice fiecare notiune in parte.........nu bate campii de loc.

kinga

Post by kinga » 10 Jun 2007, 18:31

Cleo27ro wrote:...Nimeni nu ma lamureste :-( . Macar spuneti-mi si mie , la procedura necontencioasa materia se refera exclusiv la arbitraj?

ai dat si anul trecut la INM????? :x :x :x :x :x

cleo27ro

Post by cleo27ro » 10 Jun 2007, 23:24

kinga wrote:
Cleo27ro wrote:...Nimeni nu ma lamureste :-( . Macar spuneti-mi si mie , la procedura necontencioasa materia se refera exclusiv la arbitraj?

ai dat si anul trecut la INM????? :x :x :x :x :x
Doar formal :-| . Am avut o serie de probleme neplacute. Viata nu-i intotdeauna asa cum ti-o programezi, mai ales cand constanta vietii tale mai intalneste si variabile independente cum ar fi cresterea unui copil mic, o boala a unei rude f. apropiate sau chiar a ta. Subiectul e destul de delicat. Am expus cu ceva timp in urma problemele prin care am trecut, asa ca n-o lua nici ca pe o scuza , dar nici ca pe o superficialitate si inconsecventa in tratarea materiei incidentul legat de tematica INM.
Am tot respectul pentru cei care au timp sa dezbata anumite spete pe forum cum esti chiar tu. Consider ca sunteti foarte bine pregatiti din moment ce aveti vreme si pentru asta. Eu nu-mi permit luxul asta. In acest moment ma dedic aproape exclusiv studiului. Am de recuperat doi ani de adevarat ghinion.

Bafta tuturor...

PS. Da, am dat anul trecut dupa ce nu am profesat nimic in domeniul juridic de la treminarea facultatii(5 ani), am citit doar procedura civila inainte de examen si am luat 44 de puncte in conditii precare de sanatate.
Felul in care ai pus problema mi s-a parut o adevarata ofensa pentru nivelul si modul meu de comunicare si relationare chiar daca suntem "anonimi".

cleo27ro

Post by cleo27ro » 10 Jun 2007, 23:42

bibi wrote:eu am mai spus-o aici pe forum ....les este extraordinar...nu numai ca invat dupa el ...insa chiar il folosesc in problemele zilnice...are un limbaj obisnuit si nu face nimic altceva decat sa iti explice fiecare notiune in parte.........nu bate campii de loc.
Cand l-am cumparat, la tine m-am gandit. Nu de alta , dar trebuia sa injur pe cineva in caz de bani dati aiurea. :-D .
Ai avut insa dreptate.

bibi

Post by bibi » 11 Jun 2007, 06:37

Cleo27ro wrote:
bibi wrote:eu am mai spus-o aici pe forum ....les este extraordinar...nu numai ca invat dupa el ...insa chiar il folosesc in problemele zilnice...are un limbaj obisnuit si nu face nimic altceva decat sa iti explice fiecare notiune in parte.........nu bate campii de loc.
Cand l-am cumparat, la tine m-am gandit. Nu de alta , dar trebuia sa injur pe cineva in caz de bani dati aiurea. :-D .
Ai avut insa dreptate.

sa stii ca nu imi e ruda sa-i fac publicitate gratuita...daca vrei pot sa-ti recomand si carti cu preturi nesimtite si care nu au nici o valoare practica....mi-am luat si eu de multe ori teapa insa am inceput sa cunosc ceea ce vreau si cum trebuie sa aleg. prefer sa stau o ora - doua in librarie si apoi sa decartez sumele de bani...nu de alta da doare rau la buzunar.... :-x

kinga

Post by kinga » 11 Jun 2007, 07:27

Cleutza.. stai calm.. eu nu dau la INM
si nu am citit ce ai scris anul trecut.. sau cand ai scris.
Foarte sincer toate problematica si tevatura in legatura cu subiectul INM.. ma plictisea ingrozitor.

Si pentru ca ieri m-am plicitisit .. si am fost oleaca acida ( ca doar mai avem si zile negre ) am postat ce am postat.
Nu am vrut sa te jignesc. :floare: :floare:

bibi

Post by bibi » 11 Jun 2007, 07:52

kinga wrote:Cleutza.. stai calm.. eu nu dau la INM
Foarte sincer toate problematica si tevatura in legatura cu subiectul INM.. ma plictisea ingrozitor.

Si pentru ca ieri m-am plicitisit .. si am fost oleaca acida ( ca doar mai avem si zile negre ) am postat ce am postat.
nu numai "acida", chiar mortala ..... dupa buzele alea apetisante acum vii cu un pink-pistol ... :grin:

kinga

Post by kinga » 11 Jun 2007, 07:56

:-D :-D
:cafea: :cafea:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Jun 2007, 19:52

kinga wrote:Cleutza.. stai calm.. eu nu dau la INM

OK...It happens...
Ma miram eu sa ma fi inselat in privinta ta... :)

Cleo... :floare:

Post Reply