examen la magistratura februarie 2004

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
stevie

examen la magistratura februarie 2004

Post by stevie » 25 Mar 2004, 14:31

Frate Napoleon
Ma indoiesc ca ai sanse reale sa iei acest examen daca lucrezi si nu-ti neglijezi responsabilitatile de serviciu, daca tocesti in acest ritm.

oanna

Post by oanna » 26 Mar 2004, 10:32

Ai ceva dreptate, insa realitatea mi-a dovedit ca se poate si asa....adika sa muncesti cu norma intreaga, sa tocesti si....(culmea!) sa mai si reusesti la examenul de admitere in Magistratura! Dece....se poate si asa :evil:

Napoleon

Post by Napoleon » 26 Mar 2004, 11:41

Cineva punea accentul pe sistematizarea materiei, admitand - corect, dupa parerea mea - ca TOCEALA iti scad sansele. Intr-adevar, Stevie, neglijarea responsabilitatilor de la jobul "full time" pentru a folosi timpul in vederea pregatirii pentru acest super-examen ridica probleme atat de constiinta cat si in relatiile de la firma unde lucrezi. Cred ca raspunsul consta in corecta asezare a prioritatilor in viata, cu mult egoism tratata. :twisted: Realizarea profesionala in cadrul unui statut social bine conturat si onorabil cred ca primeaza asupra unei temporare neglijari a atributiilor de serviciu (macar pana la capatarea statutului de "auditor de justitie")... Sigur ca exista riscul sa pierzi si slujba si examenul, dar aprofundarea dilemelor de genul asta iti paralizeaza vointa! :|

Post Reply