Am nevoie de ajutor urgent!!!

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
CB

Am nevoie de ajutor urgent!!!

Post by CB » 30 May 2007, 10:53

Am depus plangere penala la politie si parchet pt tulburare de posesie atr 220 al. 2 Cod penal(mi-a fost ocupat abuziv terenul de catre un individ cu mult tupeu);am primit confirmarea de la parchet ,dar inteleg ca ei au trimis dosarul spre solutionare tot la politie.Am fost citat la politie, am depus acolo o declaratie( politistul incerca sa-mi dicteze ce sa scriu, am refuzat, am scris ce am vrut eu ), am adaugat si probe-foto si am solicitat audiere de martori.Cand a vazut politistul ca nu ma poate fenta, a refuzat sa mearga la fata locului,pentru a culege probe de acolo, pe motiv ca trebuie sa audieze si partea adversa (infractorul)si sa stabileasca daca am dreptate, apoi va merge la locul faptei pentru a ridica probele?!Desi initial a spus ca dupa declaratie vom merge la locul cu pricina.Este normal?I-am spus ca , intre timp individul isi poate lua talpasita de pe proprietatea mea, deci "vizita" politistului pentru ridicarea de probe ar fi tardiva.Ba mai mult, m-a intrebat daca mai am de gand sa depun si alte plangeri,la alte foruri ca ,oricum, tot la el vor ajunge(mi-a aratat dosarul trimis de parchet la el, spre solutionare.)Va rog mult sa-mi dati un sfat, ce pot face in continuare?Va fi influentat rezultatul anchetei daca strangerea de probe va fi amanata? Va multumesc anticipat.

luc4s

Post by luc4s » 30 May 2007, 22:47

Fa o cerere si recuza politistul...
Insa nu cumva sa fii tu prea insistent si omul sa isi faca treaba cum trebuie(cu toate ca din ce spui nu prea reiese asta :roll: )

constable

Post by constable » 03 Jun 2007, 12:50

Tulburarea de posesie nu este o fapta pentru care politistul sa ramana cu autor neidntificat . De-asta il si doare in cot. Strangand probe in sustinerea celor reclamate de tine se poate incurca. Asa ca lasa lucrurile in voia lor. Si la sfarsit va trage o concluzie NUP.
Ia incearca sa reclami ca s-a si furat ceva. Sa-l vezi cum vine la fata locului...

constable

Post by constable » 03 Jun 2007, 12:51

Sa recuzi politistul ? Pe motiv de prostie ? Pai sa fii politist in primul rand ca trebuie sa fii prost !.... In fine ... se poate ... cer ei unii teren pe luna...

mariusms

Post by mariusms » 03 Jun 2007, 12:54

:-D :-D :-D

ursu

Post by ursu » 03 Jun 2007, 15:44

hai mai, ce-aveti?.......Luc4s e baiat de treaba! ..e totusi singurul care a dat ...un sfat!
CB, eu zic asa: fa o plangere (art.275 cpp) impotriva masurilor si actelor de urmarire penala, pe care o duci direct procurorului de caz(cel care are dosarul tau)in care ii spui ce si cum. soliciti fotografierea de urgenta a imprejmuirii obiect al infractiunii, de catre serviciul specializat al organului de urmarire penala, in scopul constituirii de probe admisibile pt. cercetarea penala.

Post Reply