Am nevoie de ajutor urgent-tulburare de posesie
Am nevoie de ajutor urgent-tulburare de posesie
Sunt proprietar de drept al unui teren intravilan;primarul(primaria) a intrat abuziv pe terenul meu, i-a desfiintat marcajele, ba chiar l-a si inchiriat unei societati comerciale. Ce pot face ?Plangere penala impotriva primarului(primariei)sau a societatii care a inchiriat de la primarie terenul?Ce sanse am cu plangerea penala, avand in vedere ca faptuitorul este o autoritate publica?Fac plangerea la Parchet sau la politie?Am nevoie de un avocat ,determinat,cu experienta, urgent!( in Bucuresti).Onorariu corespunzator cu gradul de implicare !!!Multumesc anticipat.URGENT.
Nelamurit total
Nu m-ati lamurit,de ce actiune in revendicare,daca eu sunt posesor al titlului de proprietate,am cadastru ,intabulare,punere in posesie si nu am renuntat niciodata la proprietatea mea;tembelul de primar a dat liber unei sc sa intre pe teren, dar nici macar nu i-a dat vreo aprobare scrisa.I-a dat un acord verbal,adica l-a indus in eroare pe respectivul, spunandu-i ca este terenul primariei.Pe cine chem in judecata: pe tembelul de primar, primaria, sau pe cel care se lafaie, efectiv , pe proprietatea mea???Lamuriti-ma si pe mine.(Avand in vedere ca , daca iti intra un hot in casa, ba mai mult, in lipsa ta, se obrazniceste si -ti inchiriaza casa unui tert, ai dreptul sa-i administrezi o corectie corporala substantiala, sau chiar mai bine de atat.Eu de ce sa fac actiune in revendicare, sa-l rog , adica, pe infractor sa-mi restituie proprietatea?!) Merci pt intelegere si pt eventual raspuns.
actiune posesorie ...actiunea in revendicare presupune dovada proprietatii sau proba diabolica, tocmai de aceea daca puteti sa dovediti ca aveati posesia actiunea posesorie este suficienta...asta va obliga primaria sa arate titlu cu care a facut tulburarea....
paralel cu actiunea civila o plangere pentru abuz in serviciu la adresa functionarului public care a dat dispozitia sau o infractiune de genul asta ....un avocat bun trebuie sa stie....
paralel cu actiunea civila o plangere pentru abuz in serviciu la adresa functionarului public care a dat dispozitia sau o infractiune de genul asta ....un avocat bun trebuie sa stie....
Multumesc mult Frido.
Am sa urmez sfatul tau.Mi se pare cea mai buna solutie.Multumesc mult ,Frido.