Salut ma numesc Andrei si am apelat la ajutorul dumneavoastra inainte pentru a ma indruma.Imi cer iertare ca am postat aici,dar mia fost frica sa postez unde nu trebuie
Prietena mea vorbea de mult cu un baiat(toader) pe messenger...Isi ofereau sprijin reciproc,sfaturi,indrumari,idei..Nu s-au cunoscut personal
Ii povestea si de prietena ei de care s-a despartit si ca nu mai rezista fara ea si ca va recurge la suicid.Speriata ca va recurge la acest gest a apelat la un alt baiat de pe mess(DAN PAVEL)care i-a spus ca e psiholog si l-a intrebat ce ii mai poate spune sa nu recurga la acest gest.Psihologul a cerut id-ul lui sa vorbeasca cu el.
Dupa ceva timp baiatul a disparut de acasa si se presupune ca intr-adevar s-a sinucis(cel putin asa sustine DAN PAVEL)caci hainele lui s-au gasit intr-un rau din timisoara.Dan Pavel a mers sa discute cu parintii lui,si a aflat ca el statea defapt la matusa lui si ca acesta disparuse de acasa si ca in hainele baiatului a fost gasit un biletel pe care scria id-ul prietenei mele si dedesubt adresa ei.Acest bilet la sustras dan pavel pe motiv ca s-a indragostit de prietena mea si ca ar vrea sa o scape sa nu mai fie principalul suspect,caci el asa sustine ca e principalul suspect.
Tot Dan Pavel sustine ca se afla intr-un proces caci matusa baiatului a aflat despre biletel si ca l-a sustras Dan Pavel si i-a facut citatie pe numele sau.
De cateva luni acest Dan Pavel ne tot trimite mail-uri si mie si prietenei mele.Ca o sa faca un raport psihologic si ca o sa i-l trimita tatalui ei(lucru ce s-a si intamplat,dar s-a semnat cu alt nume ,Gheorghe Trifu din Bailesti-Timis si nu Resita de unde sustine el
ca este),doar sa se intalneasca cu ea.
Spune ca o va chema si ca martora doar ca sa se intalneasca fata in fata.De curand imi trimite si mie mail-uri in care ma ameninta ca voi avea de platit in fata legii ca e sigur ca si eu sunt implicat in moartea lui Toader.Au trecut vreo 5-6 luni si eu nu stiu cum sa aflu daca intr-adevar este un psiholog,daca se desfasoarca cu adevarat acest proces
si daca saracul baiat toader a s-a sinucis (caci prietena mea sustine ca nu a mai intrat pe mess de atunci de cand a vorbit cu psihologul)
As vrea sa stiu cum sa aflu toate acestea,cum sa scap de mail-urile obsedatului(imi cer iertare ca ma exprim asa)Daca este vre-un proces,daca Dan Pavel este sau nu psiholog,sau doar un obsedat.Si mai mult decat atat as vrea sa ma indrumati cum as putea scapa de toate aceste mailuri si cum se poate termina totul..
Va multumesc anticipat!!
Am nevoie de un sprijin din partea dumneavoastra
Multumesc judge esti singuru care imi da un raspuns cat de cat pe tema subietului..judge wrote:Schimba-ti adresa de mail sau trece adresa de mail de pe care iti scrie la Junk. Ignora-l. Daca baiatul acela e disparut de acasa nu se stie sigur ca e mort sau traieste.
Eu zic sa il ignori!!
Se pare ca am rezolvat cat de cat cazut...Am comparat ip-ul din mailurile primite de prietena mea de la toader cu cel al lui dan pavel...rezultatul...una si aceias persoana...
Multumesc oricum pt ajutor