Registrul Comertului

Discutii privind Societatile Comerciale
Post Reply
pupu

Registrul Comertului

Post by pupu » 09 Dec 2004, 20:54

Are cineva idee daca la sediul de la Pasajul Marasesti se fac aceleasi operatiuni ca la sediul de la Romexpo sau sunt diferite? Ma intereseaza sa fac niste mentiuni, iar sediul din O. Goga e mult mai aproape ca celalalt. Mersic!

stefanmihaiv

Post by stefanmihaiv » 10 Dec 2004, 14:57

Ce-ti pot spune e ca nu se fac aceleasi operatii la ambele sedii. N-as putea sa-ti zic cu siguranta, insa cred ca la Romexpo ar trebui sa te duci. Am auzit ca nu sunt cozi mici...
Oricum, in speranta ca ti-am fost de ajutor, poate vei avea si tu ocazia sa te revansezi candva..

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 10 Dec 2004, 15:23

pentru mentiuni te duci la Romexpo.
In Goga primesc doar rectificari eroare materiala, radieri sediu, cereri eliberare certificat constatator, depuneri bilant.
Pentru a depune un dosar stai la coada cam 4 ore.
regret ca informatia nu e de natura sa te bucure dar macar stii cum stai.

gabrielle

Post by gabrielle » 10 Dec 2004, 15:58

Pentru a nu sta la cozi ore in sir la sediul din B-ul Expozitiei, recomandabil este sa te duci dimineata cam la prima ora, adica in jur de 8.30 si rezolvi in cel mult o jumatate de ora.

avc

Post by avc » 11 Dec 2004, 17:54

Putin probabil ca rezolvi ceva la Registru Comertului intr-o ora sau chiar doua daca ajungi la 8.30. Acele persoane care rezolva intr-o ora ajung acolo la 6.00. Sa speram ca in cateva zile lucrurile vor intra in normal.

dinubocos

Post by dinubocos » 11 Dec 2004, 18:36

Dosarul poate, teoretic, fi depus si prin corespondenta. ORC-ul are obligatia sa iti comunice la sediul societatii taxele sai diferenta de taxe si sa iti opereze dosarul in termenul legal. Eu incerc sa fac acest lucru sa devina o chestiune normala dar cei de la ORC se opun cu inversunare sa accepte aceasta varianta. Daca este destul de ferm(a) nu pot sa te refuze.

wittmann

Post by wittmann » 11 Dec 2004, 21:34

Aceeasi problema o am si la ORC Galati. Nicaieri nu am vazut capete patrate mai mari decat la Reg. Comertului...

Post Reply