incadrare???
incadrare???
Am urmatoarea speta : o salariata pana acum a indeplinit functia de secretara si acum a fost transferata la biroul de aprovizionare si nu stiu cum sa o incadrez astfel incat sa ramana tot la studii superioare.Ea e absolventa de filologie .Multumesc
Pai cauta in COR si vezi la care dintre ele gasesti obligativitatea studiilor superioare, pentru a nu avea probleme. Dar nu inteleg de ce tii neaparat sa nu ii "scada gradul" caci daca tu vrei, o poti angaja si cu 1500 lei fara studii superioare. Adica eu nu pot angaja un muncitor necalificat cu 2000 lei, daca omul stie meserie? Fa-o referent sau ceva..
Problema e ca s-ar putea ca si in functia de secretara detinuta anterior sa nu fi fost necesare studiile superioare. Pe ce cod COR ai incadrat-o? Daca incepe cu 3 sau cu 4 e clar: functia necesita doar studii medii. Cat priveste functia pe care vrei sa o incadrezi incearca ceva de genul referent relatii externe sau asistent manager. Asta daca vrei musai sa fie ceva corespunzator studiilor superioare si cat de cat apropiat de ceea ce a terminat. Oricum, un lucru e clar: de multe ori profesia difera de ocupatie.