Legea 448/2006

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
rosia_montana

Legea 448/2006

Post by rosia_montana » 22 Feb 2007, 10:41

Ce solutii ati gasit pentru aplicarea ei? Angajari in cadrul firmei sau colaborari cu atelierele ANPH?

Ana-Iram

Post by Ana-Iram » 24 Mar 2007, 21:57

Vreau sa stiu mai multe despre acest subiect: ROSIA MONTANA. :)

charlotte

Post by charlotte » 25 Mar 2007, 17:45

ce ar fi sa citesti mai atent legea??? :mrgreen:
Ai o solutie. A treia. Peste care ai sarit. Cred ca erai obosita de atata lecturare.
:-D :-D :-D

Sa nu angajezi, sa nu colaborezi, ci simplu sa platesti o contributie la buget.
:-P :-P

florian267

Post by florian267 » 25 Mar 2007, 19:25

charlotte wrote:ce ar fi sa citesti mai atent legea??? :mrgreen: [...] Cred ca erai obosita de atata lecturare.
charlotte, nebunatico, ce incisiva si caustica esti !!!!!!!!!!! :-D Ia un calmant, aici intra lumea sa invete si sa intrebe, nu se primeasca bobarnace peste nas de la tine si de la maestrul Samurai Nas-pe-sus-sama. :evil:

charlotte

Post by charlotte » 25 Mar 2007, 19:41

Multam pentru complimente. :grin: :grin:
Eu as lua un calmant ( cateodata cand citesc ce se posteaza sincer simt nevoia :-P :-P ) dar nu stiu daca ma sponsorizeaza Gavril.
Ca nu fac parte din clubul din alba, si el este preocupat de orgiile sexuale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

serafim

Post by serafim » 25 Mar 2007, 23:14

:-D :-D :-D las ca punem noi o vorba buna sa -ti dea un distonocalm sa poti lectura unele aberatii !!!! :twisted:
si eu as avea nevoie de...calmante dar...am efect invers asa ca beau un litru de cafea si...ma calmez!!!! daca iti trece si tie asa... te invit la o cana de cafea :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: si ii lasam lui Gavril tubul de distonocalm intact ! :grin:

charlotte

Post by charlotte » 26 Mar 2007, 18:52

multam :floare: :floare:
dar prefer distonocalmul, cafea, nu, mai ales un litru :grin: :grin: :grin: , cred ca o sa am palpitatii si vezi ca si asa sunt acuzata ca sunt caustica :razz: :razz: :razz:

Post Reply