In contractul de administrare, este precizat faptul ca rezilierea contractului de oricare parte se poate realiza cu respectarea unui preaviz de trei luni de la sfarsitul lunii (firma poate renunta la contract si fara preaviz pentru motive "importante").
Mai departe, exista si o clauza de neconcurenta, prin care ma oblig sa nu activez independent sau dependent, in acelasi domeniu de activitate cu cel al firmei, pe teritoriul Romaniei, pe o perioada de un an de la incetarea activitatii de administrator.
Intrebarile mele sunt:
1. Cat de legala este prima prevedere, legata de preaviz? In contractele de administrare date ca model pe acest forum nu exista nici o prevedere legata de preaviz. In plus, stiu ca in cazul contractelor individuale de munca, preavizul nu poate depasi 30 de zile pentru functiile de conducere. Cum insa contractul meu de administrare nu constituie un contract de munca in sensul legislatiei muncii existente (lucru de altfel precizat in contract), sunt complet in ceata aici... e obligatoriu sa respect acel preaviz de 3 luni?
2. Este legal sa nu pot activa in domeniul firmei timp de un an de la incetarea contractului de administrare, daca acest domeniu e si domeniul in care sunt specializat? Mi se pare aberant.
Fireste, cel mai aberant e ca am semnat contractul in forma asta

Andrei