De la contractual la functionar public?

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
Ovidiu

De la contractual la functionar public?

Post by Ovidiu » 07 Feb 2007, 18:10

Salutare, sunt cj la institutie publica, incadrat prin c.i.m, la personal contractual. As vrea sa ma transfer la functionari publici insa nu stiu cum se procedeaza! Ce lege reglementeaza aceasta posibilitate?

teo_d

Re: De la contractual la functionar public?

Post by teo_d » 08 Feb 2007, 14:55

Ovidiu wrote:Salutare, sunt cj la institutie publica, incadrat prin c.i.m, la personal contractual. As vrea sa ma transfer la functionari publici insa nu stiu cum se procedeaza! Ce lege reglementeaza aceasta posibilitate?
Nici o lege nu reglementeaza aceasta posibilitate. Transferul e posibil in baza Legii nr.188/1999, cu modif. si compl. ulterioare, doar de pe o functie publica pe alta. Transferul de pe un post de personal contractual pe o functie publica nu e posibil. In acest caz trebuie sa dai concurs pt. ocuparea functiei publice (daca exista functia publica de consilier juridic in statul de functii al institutiei, daca nu exista - va trebui creata si avizata de Agentia Nationala a Functionarilor publici)

Ovidiu

Post by Ovidiu » 11 Feb 2007, 16:01

Am inteles. Mersi.

BABI

Post by BABI » 15 Feb 2007, 13:51

Curios cum de un cj din cadrul unei institutii publice a fost tinut la personal contractual, cand L 188 si toate Ordinele privind functiile detinute de angajati cuprind functia de cj ca o functie publica de gradul I,II,III.

Ovidiu

Post by Ovidiu » 21 Feb 2007, 13:52

Legea 24/2000 si acum Ordinul 10/2007, cuprind si cj la personal contractual, deci temei legal este.

Post Reply