pensie alimentara

Discutii privind procedura civila
Post Reply
tura

pensie alimentara

Post by tura » 05 Sep 2004, 16:20

Am fost citat de sotia mea pentru stabilirea pensiei alimentare pentru baietelul nostru in varsta de 3 ani. Am avut o infatisare la tribunal, cand am fost intrebati atat eu cat si ea daca suntem de-acord, urmand ca ulterior sa se stabileasca pensia alimentara.Intrebarea mea este cum si cine stabileste modul in care voi plati pensia alimentara? Institutia la care lucrez imi va opri din salariu sau va trebui sa platesc eu lunar? Cum ma sfatuiti ca ar fi mai bine sa fac si cum sa procedez?
Multumesc pentru raspuns.

wittmann

Post by wittmann » 05 Sep 2004, 20:01

Asa cum am mai sfatuit si pe altii, iti recomand sa platesti de buna voie, fara sa fie nevoie sa ti se retina din salariu de catre angajator. Fa-o insa printr-o modalitate care sa-ti asigure dovada ca ai platit (ex: mandat postal).

hesperia

Re: pensie alimentara

Post by hesperia » 07 Dec 2004, 21:31

tura wrote:Intrebarea mea este cum si cine stabileste modul in care voi plati pensia alimentara? Institutia la care lucrez imi va opri din salariu sau va trebui sa platesc eu lunar? Cum ma sfatuiti ca ar fi mai bine sa fac si cum sa procedez?
Tribunalul va hotari procentul din salariu care va deveni pensie alimentara. Modul in care il vei plati, tu ti-l alegi...si e intr-adevar preferabil sa il dai tu singur, de buna voie....sa nu ti-l opreasca institutia...

Post Reply